CL'nin , Barça,Bayern ve Porto'dan sonra TOPLA EN FAZLA OYNAYAN 4.takımı G.Saray,
CL'nin , Barça,Bayern ve Porto'dan sonra TOPLA EN FAZLA OYNAYAN 4.takımı G.Saray,
Fuchs giricek 2. yarıda oyuna şalkede.
Oh be, Drogba en son geldi tünelden çok sevindim onu gördüğüme![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ince bir ayrinti hamit sakali kesmis golu oyle geldi![]()
Çok geri yaslandık çok.
net kacirdik yine burak ile.
Galatasaray savunması bu baskıyı kaldıramaz gibime geliyor maç öncesi 2-2 biter demiştim öyle bitecek gibi.
Gomulduk schalke geliyor açik oynayin abi.
Top devamlı onlarda biz de çok kapandık. Böyle devam edersek elesek bile şansla ve rakibin beceriksizliğiyle eleyebileceğiz. Eleyememek ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum son 35 dk.
Drogba -> Amrabat vakti geldi bence.
Draxler tutulmuyor.
Bu 19 yaşındaki arkadaşdan korkmak lazım.
Hakettik ya hakettik
Yok böyle bir gol ya olamaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadar geri cwkilince bisekilde yiyorsun iste. Erken geldi gol.
buda faul kaleciye yapilan![]()
Niye kendi oyununuzu devam ettirmezsinizki.
Sneijder çıkmalı takım bir kişi eksik gibi.
Draxler neyse de Muslera'da çok iyi nazar değmesin.
Amrabat giriyor Sneijder çıkıyor
sneijder cikti amrabat girdi fatih hoca yen su egolarini don tek forvete allah askina.
Girer girmez taca vurdu![]()
Schalke'Nin Nitro'su ne zaman biticek ya.
amrabat ne geçti be 3 kisiyimuslera adamsin be helal.
allah gokhan zan girdi![]()
Semihe büyük geçmiş olsun.
Eyvah Semih çıkıyor. Gökhan oyunda, orta sahaya bir adam daha almak gerek.
Semih'e geçmiş olsun, çok kötü darbe aldı yüzüne. Sahadan çıkarken baygındı sanırım ve hala hareket etmiyordu az önce gösterdiklerinde. Umarım, çok mühim bir durumu yoktur, kafatası çatlağı vs. gibi.
Umut giricek hoca çift forvetten vazgeçmiyor.
geçmis olsun semihim umarim birseyin yoktur umut giriyor burak cikiyor
Hadi dayanın aslanlar 89 oldu.
+5 Kalp dayanmaz