Fernandes harika olmuş. Bence Jem kalsın, Selçuk'u gönder.
Fernandes harika olmuş. Bence Jem kalsın, Selçuk'u gönder.
TariboWest
Eşleşmenin adı: S. Moskova - Galatasaray
Spoiler: Eşleşmeler!
Eşleşme belli oldu! ManU - Galatasaray
Spoiler: Eşleşmeler!
Moskovayı eleriz rahat.
Volkan Demirel yurda dönecek!
Kulüpten yapılan açıklamaya göre Barcelona'nın 1 yıl sözleşme yaptığı Volkan Demirel, 2014-2015 sezonundan itibaren 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıl, Galatasaray için file bekçiliği yapacak.
Akıllara gelen soru ise, "Muslera gidecek mi?" oldu. Yabancı sınırının planlanmış bir şekilde 5'e düşmesi sebebiyle bu iddialar güçlü gözükmekte.
Fenerlilerin karşısına çıkmasın Volkan, kan çıkar.![]()
Evet, transfer haberleri derken, Volkan-Fernandes ile uğraşırken fikstürde de ilerledik. Toplu bir şekilde paylaşıp devam edeceğiz. Öncelikle, Türkiye Kupası'nda zor bir gruba düştük. Grubumuz ölüm niteliğinde, 3 büyüklerden ve Kasımpaşa'dan oluşan bir gruptu. ( Trabzonspor - Fenerbahçe ) Yarı finalde, Gençlerbirliği ile eşleştik.
Fakat futbolcularımız grupta çok iyi mücadele ettiler.
Spoiler: Grup detayları / Maçlar
Ligte ise 2. yarı başladı. 21. haftaya kadar geldik. Onları da toplu bir şekilde paylaşıp, kariyere devam edelim.
Spoiler: STSL - 18/19/20/21. Haftalar
DDD Muslera aldı başını gitti ahahahahah cok güldüm yaaaa
DD
volkan' ı almasaydın keşkeya da yedek kadroya gönderip en ağır antremanı ver
![]()
2. maçta rahat yeneriz çünki ilk maçta çok net pozisyonlar harcamışsın gördüğüm kadarıyla özelliklede Bernard
ilk maçta iyi bir skor elde etmişsin elersin moskovayı![]()
Gol geldi hadi bakalım.![]()
Elersin dedim Manuda bir şey değil finale kadar yolun var![]()
400'e yakın mesajı tek oturuşta okudum, çok güzel kariyer, sunum.
Volkan ve Fernandes mükemmel hamleler olmuş. Gelecek sezon transfer dönemi bittikten sonra kadro ve taktiği ayrıntılı olarak paylaşırsan çok iyi olur.
GS, ManU karşısında avantaj peşinde!
-CANLI-
GS, ManU karşısında avantaj peşinde!
-CANLI-
İki takımın ilk 11'i belli oldu! Galatasaray'da kalede F. Muslera, savunmanın ortasında Sezer-Aykut, beklerde Eboue-Hakan Balta, orta sahada Selçuk-Sneijder-Jem, kanatlarda Amrabat-Bernard ve forvet hattında Burak görev yapacak.
aldık aldık![]()
iyi gidiyorsun kupayı alda gel![]()
Ligde çok iyiyiz.ŞL'de de Manu'yu geçebileceğimizi düşünüyorum.
yeni gördüm kariyer 14 sayfayı da okudum baştan sona kadar. son derece güzel ve eğlenceli bir sunum olmuş böyle keyifli ve güzel bir sunum için teşekkür ve tebrik ederim. ilk sezon inanılmaz başarılı geçmiş ancak çok fazla sakatlık olmuş. 2. sezonda dolu dizgin gidiyor transferler güzel. Aykut'un 3 gol attığı maç iyiymişumarım uzun yıllar devam eden bir kariyer olur takipteyim..
Old trafforddaki galibiyet süper olmuş evimizde turu geçeriz.