Devler sahada!
- CANLI -
Galatasaray-Fenerbahçe arasında bir randevu daha! Ligte ve Süper Kupa'da karşılaşan ezeli rakipler Türkiye Kupası için Olimpiyat stadında karşı karşıya gelecek!
Bu yıl 51. kez düzenlenen Türkiye Kupası'nda bu akşam İstanbul'da sona gelinecek! Grup A'yı lider bititerek, Yarı Final'de Trabzonspor'u eleyen Fenerbahçe ile, Grup B'yi lider bitirip, Gençlerbirliği'ni eleyen Galatasaray karşı karşıya gelecek.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20.00'da başlayacak olan maçı, Bülent Yıldırım yönetecek..
*maçı 18.00'dan itibaren anlatmaya başlayacağım.
Devler sahada!
- CANLI! -
1' - Maça Galatasaray'ın santra vuruşu ile başlandı!
Devler sahada!
- CANLI! -
19' - GOOOOL! Galatasaray Amrabat'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Hamit Altıntop ortaladı, Amrabat yükseldi kafayı vurdu! 1-0!
Devler sahada!
- CANLI! -
36' - Umut'un pasında Hamit haraketlendi, Volkan ile karşı karşıya vurdu!.. Volkan başarılı, korner!
Devler sahada!
- CANLI! -
45' - İlk yarı aynı skorla kapandı! İkinci yarıya Fenerbahçe santra vuruşu ile başladı!
Cimbom Gol Gol Kupa Geliyor!!
Devler sahada!
- CANLI! -
54' - Hamit talihsiz bir sakatlık yaşadı! Aydın Yılmaz oyuna giriyor, Hamit sedye ile oyun alanının dışına çıkartıldı!
Devler sahada!
- CANLI! -
63' - PENALTI! Egemen'in Burak'a yaptığı haraket sonrası hakem Bülent Yıldırım teredütsüz penaltı noktasını gösterdi!
Devler sahada!
- CANLI! -
64' - GOOOOL! Burak kendisine yapılan haraketin ardından topun başına geçti, golünü attı! 2-0!
Devler sahada!
- CANLI! -
78' - G. Saray'da oyuncu değişikliği! Çıkan 14 numaralı formasıyla Umut, giren 50 numaralı formasıyla Engin Baytar!
Devler sahada!
- CANLI! -
88' - G. Saray'da oyuncu değişikliği! Çıkan oyuncu Felipe Melo, giren oyuncu Didier Drogba!
Devler sahada!
- CANLI! -
90+1' - GOOOOL! Burak Yılmaz'ın pasında Aydın Yılmaz içeri kat etti, vuruşunu yaptı!.. 3-0! Yılmazlar iş başında!
Devler sahada!
- CANLI! -
90' - BİTTİ! Galatasaray 8 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nın sahibi oldu!
Karasız kaldığım bir konu var.. Umut Bulut'un kiralık sözleşmesindeki opsiyon dolmak üzere.. Umut'u yollasam mı? Yoksa 2.3MN€ verip kalmasını mı sağlasam? Karar veremedim..
Avaab ben şuan Umutla okadar yarar sağlıyorum ki bence al.Aslında ben almadım 3.yılımda getirdim geri![]()
tebrikler türkiye kupası hayirli olsun ben olsam umutu tercih ederdim hem türk olması hemde bu sene yaptıkları ortada
valla ben olsam umutu bir yıl daha kiralık tutardım regeni alıp drogba yı yollardım yoksa yaşı ilerleyip aza gider..
Umut'u yeniden kiralayacağım. Drogba'nın profilinde 800B€ yazıyor, bitiriciliği ise 15'e düştü. Yollasam dahi pek para etmez. O sebeple son sene de kullanacağım Drogba'yı. Regen'i almaya karar verdim, yabancı sınırlaması 10'a düşeceğinden dolayı olabildiğince yerli oyunculara yönelmeye çalışacağım.![]()
Drogba'yı fesh edip Facundo'yu alabilrisin hem Drogba'nın maaşından kısarsın.![]()
Di Stéfano'nun mirasçısı Galatasaray'da!
Pele'nin hakkında, "Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Real Madrid'li Alfredo Di Stefano'dur. Maradona'nın elle attığı golün dışında kafa golü yok ve sağ ayağıyla topa iyi şut vuramıyor. Oysa Di Stefano komple bir oyuncu, bu nedenle o, en büyük!" diye konuştuğu Di Stefano'nun mirasçısı Galatasaray'da..
Arjantinli yıldıza Arjantin medyasının geleceğin Di Stefano'su yakıştırması yapmasıyla ünü artan Adrian Guevara Galatasaray ile ön sözleşme imzaladı. Transfer, 15 Haziran'da gerçekleşecek, Guevara Galatasaray'a imza atacak.Spoiler: Profil
Formalite maçlarda gülen taraf G. Saray!
- STSL: 33/34. Hafta -
Kulübe Davala'ya emanet edildi, Davala güvenleri boşa çıkarmadı! 2 maçta 4 gol atıp kalesinde 1 gol gören Aslan, formalite maçlarda da taraftarının yüzünü güldürdü!
Spoiler: Veriler
Regen gayet iyi ama Facundo süper oyuncu kaçırma derim.
Eklemerogba 35 Yaşında bende futbolu bıraktı.
ümit davala iyi yönetmiş son maçlari![]()
Sunumun süper gerçekten s.l finalini büyük heyecanla beklıyoruz bu arada sneijder ve drogba iyilestımı
I - Regen tamamen tesadüf oldu bulmam-almam. Medyanın yakıştırmasını da sonradan öğrendim. Kısacası iyi bir transferdi. Facundo'da bu kadar ısrar ediyorsun madem, makul bir fiyata anlaşırsak alacağım.
II - Ümit Davala çok iyi iş çıkardı. Daha önceki kariyerlerimde yaptığımız toplantılarda saçma önerilerde bulunuyordu. Sneijder'in uzaktan şut çekmemesini önermişti. Bu kariyerimde artık Fatih Terim olarak devam ettiğimden mi bilmem, garip bir önerisi olmadı. Görev verdiğim maçları da iyi idare etti. : )
III - Sunum için teşekkürler. ŞL Finali akşama olacak. Sneijder ve Drogba iyileşti. Sneijder'in son haftada bir golü bile var. : )
Tarihi finale doğru..
Mancini: "Fatih Terim'in oynattığı oyunu beğenmiyorum."
Guardian gazetesi muhabiri Julian Cornwall ile röportaj yapan M. City teknik direktörü Roberto Mancini Fatih Terim ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında ortalığı kızıştıracak cümlelere yer veren Mancini, bazı eleştirilerde bulunmanın yanında, Man. City'nin kupaya uzanması konusunda önünde bir engel bulunmadığını belirtti.
Temsilcimizin oynadığı oyun hakkında eleştiride bulunan Mancini, G. Saray'ın oynadığı hücum ağırlıklı cesur oyun tarzını beğenmediğini, Fatih Terim'in fazla cesaretli olduğunu belirtti.
Fatih Terim: "Mancini bazı yorumlarda bulunmuş olabilir, sahada görüşeceğiz!"
Resmi twitter hesabı üzerinden yolladığı gönderide Fatih Terim, Guardian gazetesine konuşan Roberto Mancini'ye gönderme yaptı.. Mancini, Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı eleştirmişti.. İşte o tweet!
* Maçı akşam saat 19.00'dan itibaren anlatmaya başlayacağım.