Eskişehir'de N'diaye yok, yedek kadroda Lucas Rodriguez isminde bir sol bek var. TFF'de bu oyuncu görünmüyor. Transfermarkt'da Argentinos kulübünde görünüyor.
Berkay Can Demircioğlu (FB) Ankaraspor'a kiralandı.
Efe Halil Özarslan Mersin İdman Yurduna transfer oldu, oyunda Gençlerbirliğinde.
Navarro Kayserispor'dan ayrıldı, Murat Bildirici'nin kiralık sözleşmesi sona erdi.
Abdullah Karmil (TS) Ankaraspor'a kiralandı.
Can arat oyunda serbest, ama oyuncu hala İBB'de.
Fazlı Kocabaş Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu.
** Hocam üstünkörü gözüme çarpan detaylar bunlar, elinize sağlık teşekkürler.
Last edited by ParduS : 19.Ağustos.2013 at 20:33
Öncelikle kardeşim şunu söylemeliyim v7 indirdiğine emin misin ?
-N'Diaye eskişehirsporda.
- Lucas konusu : http://www.esgazete.com/spor/arjanti...ste-h3358.html
-Abdullah Karmil de Ankarasporda zaten
Eskişehir konularında yorumum bu şekilde. Ama diğerlerinde haklısın yardımcı oluduğun için teşekkür ediyorum kardeşim.
7'yi indirdim hocam. Belki benim oyunda bir sıkıntı olmuştur. Göze çarpan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım eksikleri belirterek, tekrardan emeğinize sağlık.
v7 yaması görünmüyor v6 diye gözüküyo hala
13 agustosa kadar diyo?
öle bişey göremiyorum
v7 nin linkini atarmısın burdan
tşklrler..
v6da courtois chelseadeydi.. v7de tekrar madride gitti mi
e bende hala chelseade gözüküyo http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=209 bunu indirdim
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Dosyayı indirmeme rağmen bir türlü oynama fırsatı bulamadığım için bir soru soracağım.. Kasımpaşa'nın yeni transferi Malki Türk statüsünde oynuyor olacak mı ?
bende bu yamayı indirip beşiktaş kariyeri yapmaya karar verdim her şey iyi de süreyya abimizi antrenör yapmışsınız hem de afrikalı![]()
hocam ne zaman cıkacak v8![]()
ben bütün yamaları az önce ındırdım. belgelerıme edıtor data kurup oraya hepsını attım. ama yen karıyer açarken lıg eklede turk lıgı eklenılmıyo. türk lıgının yanında sarı ucgen ışaretı oluyo ve secılmıyo. lütfen yardımcı olun.
Günlerdir benim sıkıntı çektigim konu da bu.... v5te yoktu böyle bir sorun ama şuan iki yamayı kullanamadıgım icin 6+0+4 kuralına mahkum ettiniz. Eger düzeltme imkanınız varsa el atın şuna lütfen