az kaldı sık dişini oğlum#direnimes
![]()
25.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
26.Hafta
Arada iddaacıları yanıltmak lazımbi patladık sonra normale döndük golü atıp yatmaya devam
Sezon sonuna ilk 11 çıkartabilsek bari :F Yeste çürüğe çıktı litmanen sakat yeni transfere gün doğdu umarım beni yanıltmaz
Yükselicez !#DirenDiaz !
+19 averajı yakalamışın ama![]()
12 maçta sadece ve sadece 13 puan toplayabildik...Ayrıntılar yarın..
Şu kırmızı işaretler canımı sıkıyoher ne kadar benim bile olmasa
tahminimce üst lige çıkamadıkBence bırak bu takımı hocam finans kötü kadro yaşlı hayır gelmez bu takımdan..
Çıkamadıysak bile sezon başında hedefimiz çıkmak değildi unutmayalım, amacımız bu sezon iyi bir yerde bitirip .gelecek sezon adam akıllı bir kadro kurmaktı
adam puaN durumunu bile paylaşmıyo heyecan olsun diye bence 3.ya da 4. oldu![]()
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
ikinci yarı bir türlü kendine gelemedi yahu senin dedelerama hala birincisin
![]()
Carboni dahil birçok veteranla zaten sözleşmemiz 1 yıllıktı (: Çok enterasan bir lig oldu yenildikçe liderliği pekiştirdik resmen![]()
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
Çıkmışız galiba![]()
Son maç öncesi halen potadaydık. Lakin takım dağılmış haldeydi. Lig ise acayip bir hal almıştı lig 8.si bile çıkabilirdi. ve rakip auxerredi. Yani kaybedersek onlar çıkabilirdi. Kısacası son hafta resmen keskin kılıç üzerinde cambazlık yapmaya benziyordu. Ligin son zamanlarında moral pompolamak için sürekli toplantı yapıyorduk. Artık son hafta dedik takım dağınık hale moral depolayalım dedik ama iyice dibe vurmuştu moaller. Maç öncesi gördüğünüz üzere çok önemli adamlar sakat yada cezalı durumdaydı. Şöyleki takımda sol bek yok sağ beklerden birini koymak durumunda kaldım iğneyle sahaya sürdüğüm oyuncum oldu falan..
Spoiler: Takım Toplantısı
Spoiler: Maç Öncesi
yalnız carboni fena laf koymuş seneye yolla onu![]()
38.Hafta
Maça çok hızlı başladık 10 dakika sonra skora yattık yineAma dağılan takım son hafta müthiş kenetlenmişti. Freni patlak kamyon misali Allah'a emanet gidiyorduk ve son hafta resmen uçurumdan döndük (: 12 haftada 13 puan alarak ligi şampiyon tamamladık yok böyle bişey ne acabip bir sezon ve lig !!
Son hafta herşeye rağmen stadı dolduran taraftarımıza da teşekkür etmek lazım. Ben takıma olan inancımı kaybettim onlar bana olan inancını kaybetmedi (:
Ben çıkamadığımızı düşünmüştüm hocam ama ne garip bi ligdir bu 12 haftada 13 puan toplasak ta şampiyon olduk
son haftalar deli yenilgiler alsakta çıkmasını bildik![]()
inanılmaz bir ligmiş birdaha dönme buralara benceşampiyonluğun en büyük favorilerinin küme düştüğü bir lig gerçekten entresan
![]()
Yok artık ben orta sıralara düştüğünü sanıyodum![]()
Neyse tebrikler
Harika bir sezon olmuş hocam her şeye rağmen şampiyon olmuşuz tebriklerMonaco ve Caen'e ne olmuş öyle
![]()
Şampiyon Nimeste neler oluyor ? Klüpte çok hareketli saatler yaşanılıyor..Detaylar az sonra...