Şu gencin peşindeyim fakat para yok valla yok billa yok
Bu sezon yükselip transfer kaynağımız olursa sezon sonu alabiliriz
![]()
Şu gencin peşindeyim fakat para yok valla yok billa yok
Bu sezon yükselip transfer kaynağımız olursa sezon sonu alabiliriz
![]()
Maç fazlasıyla gelen liderliğin keyfini sürelim![]()
![]()
Regen güzel alabilirsen çok iyi olur.
Altyapımızdan çıkan oyuncularımızın gelişimini yakından takip ediyorum. Devre arasında ikisinide kiralayacak bi takım bulabilirsek çok iyi olacak.
![]()
MANTOVA 0 - 1 BRESCIA
MANTOVA 0 - 0 CREMONESE
İki maçtada iyi oynayan bizdik brescia maçını anlıyorum fakat ezeli rakibimiz cremoneseye karşı üstünlüğümüzü galibiyetle sonuçlandıramamak sinirimi bozdudevre arası yaklaşıyor 2-3 adam alıp ilk 2 den terfi etmek istiyoruz.
![]()
SERIE-A 17-18-19. HAFTALAR
TERNANA 1 - 2 MANTOVA
PISA 0 - 2 MANTOVA
MANTOVA 3 - 0 SASSUOLO
geliyoruz
SERIE-B 20-21-22.HAFTALAR
CATANIA 3 - 2 MANTOVA
2-0'dan maç vermek nasıl koyuyo bilemezsinizgüçlü takım catania maxi lopez falan hala duruyo adam öttürdü bizi
3-2 olduktan sonra 90. dakika 2 topumuz direkten döndü dramatik bi mücadeleydi.
MANTOVA 3 - 3 GROSSETO
3-2 Öndeyken son dakikalarda çaktılar
MANTOVA 2 - 0 ALBINOLEFFE
Lider kimse yeniyoruz anlamadım gitti
lige 1 ay ara verildi devre arası oldu. kiralık oyuncu avına çıkıcaz
MARCA "GELİYORLAR"
ELMUNDO DEPORTIVO "KİM BUNLAR"
LA GAZETTA DELLO SPORT "ÇILGIN TÜRKÜN TAKIMI"
l'EQUIPE "MANTOVA YARDIRIYOR"
başarılar mutlu sona azaldı
l'EQUIPE türklere özenmiş![]()
Helal hacı iyisin![]()
Bunlar tamamen Mantova futbol kulübünün ilerlemesini hazmedemeyen başka cremonese ve vicenza olmak üzere ezeli rakiplerimizin bize oynadığı kirli oyunlardan sadece bazılarıdır. Biz o gün maç yorgunu olarak tesislerimizde dinlenmeye geçmiştik. Bazı futbolcularımız playstation oynarken çoğunluğu ogün tv de özel olarak seçtiğim ve yorgunluklarını atmak için izlettiğim "emanuella" filmini izlemekteydiler. EEE Bunlar tamamen komplo
Son 4 maçı kazandık fakat lig zorlu kime kaybediceğimizi ben bile bilmiyorum![]()
performansı gorces hocam oyuncularda düşüş olursa görürüm senı![]()
El ele kolkola Mantooova mantovaGeliyoruz huleyn
![]()
İşte bunlar hep Mantova
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Jgb6Xd23FjQ"]Blur-Song 2 sponsorluğunda iyi eğlenceler[/YOUTUBE]
bayram sebebiyle tükanı kapadıydık yeni ynei tekrar foruma adabte oluyoruz. bakalım nerelerde kalmışız
SERIE-B 31.HAFTA
CITTADELLA 0 - 0 MANTOVA
Üstün oynayan bizdik fakat iki takımda net pozisyona giremedi.
SERIE B 32-33 HAFTALARHocam merhaba. Ben La Gazetta Dello Sport Adına geliyorum bir kaç sorum olacak.
MANTOVA 3 - 1 VERONA
PRO VERCELLI 2 - 3 MANTOVA
- Buyrun.
Mantova inanılmaz bir şekilde serie-b de lider durumda bu konu hakkında ne söylemek istersiniz.
- Bu bizim için süpriz ya da mucize değil. Sezon başından beri çok ciddi şekilde çalışıyoruz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bu bence emeklerimizin karşılığı.
Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz hocam bu takım çıkacakmı ?
- Bu hafta Varese ile içerde oynayacağız bu maç bence final maçı olacak yenersek serie-a ya çıkabilmek adına çok önenmli bir avantaj yakalayacağız. Takımıma sonuna kadar inanıyorum bu noktaya getiren tüm oyuncularımın annından öpüyorum. Mantova başaracak kimsenin şüphesi olmasın.
Teşekkürler hocam başarılar diliyorum.