Ha yok, 24'üne merdiven dayadığı an antrenmanları hafifletmeyi düşünüyorum zaten. 25'inden sonra oyuncu kendini pek geliştiremiyor çünkü![]()
Ben genelde hücumdan yana kullanmayı tercih ediyorum kontenjan hakkımı. Çünkü Türk olarak savunmacı ve orta saha oyuncusu bulmak daha kolay sağlam bir hücumcu bulmaya nazaran..
Dortmund'u ben de elerim gözüyle bakıyorum fakat aşırı rehavet iyi değil, adamlar benim gol bile atamadığım Madrid'i eleyip geldi
Görsün la kötü bişey demedik ki![]()
Sneijder'i garanti sat. Hem iyi bonservis getirir.
Koray bana yeterli gelmiyor, Aykut daha iyi gibi.
Düşüşe geçecek dediysem, artık özellikleri artmayacak anlamında söyledim. Antrenmanına dikkat et bu sebeple. Eğer hala özelliklerini geliştirmeye kalkarsan, oyuncunun özellikleri düşecektir sırf antrenmandki özelliklerini geliştirebilmek adına.. Anladın sanırım ve zaten biliyorsundur.
Bana kalırsa da takımın en önemli yeri defans. Bu sebeple ben her zaman kaliteli defans oyuncularını takımda bulundurmayı tercih ederim ve yabancı kontenjanını kullanmaktan çekinmem.
Dorrmund'u eler geçersin. İlk maçın deplasmanda olacak olması büyük bir avantaj bence.
Sentugo.
BU TAKIM FİNALE KA-LA-CAK !
80.dakikaya kadar kontr-a atak oynadık ve cidden hiç pozisyon olmadı maçta. 80.dakikaya kadar gelmesi yaklaşık 2 dakika falan sürdü. Zaman çok çabuk geçti. Fakat 80.dakikadan sonra, kontr-ataktan, yüklen moduna geçtik. Yorulan rakip takımın gardını kırabiliriz belki bir şekilde diye fakat gol ararken kalemizde gol gördük. Neyse, dediğim gibi. İçerde biz bunları perişan ederiz.
![]()
Evimizde 2 farklı galibiyet zor değil![]()
Evdeki maç 4-1 falan biter. İstatistik çok kötü tabi ama bir korner bir frikik ile bu iş biter diye düşünüyorum.
Sentugo.
Dortmund sana top göstermemiş sen final diyosun polyannam benim![]()
![]()
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAYACAK
Maçtan önce oldukça hevesli olan sarı-kırmızılı futbolcular, maçtan önce ufak çaplı bir toplantı yaptılar. Buraya kadar gelmelerinin tesadüf olmadığını herkese göstermek için yemin ettiler ve sahaya çıktılar.
Maç öylesine hızlı başladı ki; daha maçın başında 1-0 öne geçtik. Süper başladık maça. Daha sonra penaltı kazandık, Selçuk vurdu Volkan kurtardı. Hakem bir penaltı daha verdi, yine Selçuk;yine Volkan... Peşine Semih Kaya kırmzı kart görerek takımımızı yalnız bıraktı.. Tam umutlarımız tükenmek üzereyken sahneye kral çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Dizlerimizin bağı çözüldü bu golle heyecandan.. Galatasaray tarihinde ilk defa Şampiyonlar Liginde final oynama şansı yakalamıştı. İnanılacak gibi değildi. Ömer Üründül ise bu gelişmeyi '' Korkunç bir şey '' olarak nitelendirdi. Velhasıl kelam, FİNALDEYİZ !
Maçın Bitiş Düdüğü İtibariyle Galatasaray Yedek Kulübesi Sahaya Fırladı
MUHTEŞEM TARAFTARLARIMIZ
MAÇIN ADAMI
Maçı Kazanamaz, Final Oynayamaz Diyenlere...
![]()
Hahahaha ben demiştim diyecem de ben 4-1 demiştim yaniAma goller bir korner bir frikikse işler değişir
Ama değil
belki finalde haa
Finalde buraya kadarmış demek lazım. Yani fazla beklenti olmasın, kazanırsan ne alaaa, kazanamazsan seneye alırsın![]()
Sentugo.
Valla finalde buraya kadarmış diyeceğiz büyük ihtimalle, rakip BarcaPek beklentim yok, Semih Kaya da olmayacak malesef final maçında...
Goller ise duran toplardan değil, organize gelişen ataklardan geldi
DİPNOT: 2 penaltı kurtaran Volkan'a 6,5 puan vermeleri de çok saçma geldi bana açıkçası. En az 8 almalıydı...
Diğer golleri hatalı yediyse o puan normal. Penaltı kurtardığı zaman puanı artıyor, aynı şekilde hatalı gol yediğinde düşüyor..
Sentugo.
Burak'ı Hummels tutuyordu maçta ve Burak 2 tane attı. Ama Hummels'in aldığı puan, Dortmund ortalamasının üstündeBazen gariplikler oluyor bence, buna ilk defa rastlamadım açıkçası.. Ama şöyle de olabilir, biz neticede maçın sadece belirli bölümlerini izliyoruz. ( Genişletilmiş- Önemli Anlar vb.) Maçın tamamının performansına göre puan verildiği için böyle de oluyor olabilir. Ama her ne olursa olsun 2 penaltı kurtarmış bir kaleciye 6,5 puan vermek gaddarlıktır. Bunu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum, cidden gaddarlık bu
![]()
![]()
Selcuk penalti kacirdiginda yaptigin
finali bekliyoruz !
Helal hocam![]()
Barçayı kontrol oyunla kitleyip galibiyet için oynamak rahat olur.![]()
Keşke yarı finalde elenseydin finale kadar çıkıp kupayı alamamak çok daha kötü oluyor :F rakipte barçaymış ellam ne diyim kolay gelsin şans yanında olsun (:
O kupa bu ülkeye gelecekBu ara ligde son durumu istiyorum, Esesim ne yapmış bir bakayım ...
Vay dostum dağıtmışsın ortalığı![]()
Dağıttık biraz ama Barça da bizi dağıtıcak gibi
Geliyor hemen puan durumu
Şans yanımızda olursa bir ihtimal alırız kupayı, yoksa normal şartlarda 4 atıp gönderirler bizi
Bu noktada Essien'i kullanmayı planlıyorum, 4-4-1-1 veya 4-1-4-1 sistemi arasında kaldım
Sağol hocam
2 defa kaçırdı hatta, çıldırdım pc başında. Selçuk gibi bir adam 2 tane penaltıyı aynı maçta kaçırdı. Kocaman kocaman çıldırdım resmen![]()
Arkadaşlar işten az önce geldim, bişeyler atıştırıp oyuna döneceğim. Umarım kupayı alırız, alamazsak da artık sağlık olsun yapacak bişey yok. Rakip Barca ne de olsaKupayı alırsak çok tatlı olur ama orası ayrı. Desteklerinizi bekliyorum
![]()
Güncelleme bekliyoruz...
SÜPER LİG PUAN TABLOSU VE OYUNCU VERİLERİ
![]()
MİY 2 2 GS
As oyuncularımızın bir kısmını dinlendirdiğimiz karşılaşmada 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Ligin sonuna doğru yaklaştıkça ligi boşvermeye başladık..
Sneijder'in attığı beraberlik golü ise enfesti..
![]()
Forza Mersin :d
Barca mı yok artık![]()
VARAN 2
GALATASARAY LİG ŞAMPİYONU OLDU !
Galatasaray 1 0 Antalyaspor
Gol : Dk 1. Samed Yeşil
Ünal Aysal'ın başa gelişiyle takımda köklü değişiklikler meydana gelmeye başlamıştı. Önce Fatih Terim geldi takımın başına ve onun askerleri yenilendi. Yeniçeriler gitti,yerlerine düzenli ordu getirildi. Böylelikle takım daha derli toplu futbol oynamaya başladı. İnamoto'dan Sneijder'e doğru evrilen bir takım değişiklikler oldu. Hem ligde hem de yıllardır gidilemeyen(gidilse de başarısızlıklarla dönülen) Avrupa'da ilk yılında gruptan çıkma başarısı gösteren Galatasaray, bu yıl Final'e yazdırdı adını altın harflerle... Avrupa, lig ve kupa üçgeninde sürekli rotasyonu sağlamayı başaran bir hoca vardı takımın başında.. Barney Stinson... Fatih Terim'in '' İtalya'ya dönmek istiyorum.'' çıkışının ardından takımın başına getirilen komik hoca, beklenmedik başarıların altına imzasını atmaya devam ediyor... Şampiyonlar Ligine gelince... NEDEN OLMASIN ?
--------------
SON 2 MAÇ
Eskişehirspor - Galatasaray
Galatasaray - Barcelona
BEŞİKTAŞI BU HALE GETİRENLER UTANSIN !
Ciddi anlamda çok üzüldüm Beşiktaşın küme düşmesine.. Keşke elimden bişey gelse...
Lig'i Kısaca Özetlersek ;
Moussa Sow olağanüstü performans sergileyerek 30 gol attı. Selçuk, bildiğimiz Selçuk.. 3'lü forvet çıkıyorum maçlara bu yüzden gol krallığında oyuncum yok, paylaşılıyor goller. Andy Carroll'dan çok verim aldığımı söylemeden edemeyeceğim fakat bonservisiyle alır mıyım bilmiyorum.. Sneijder'den verim alamıyorum. Yerine oynattığım Wellington Nem daha faydalıydı. Bu sebepten ötürü Sneijder'i satıp hem maaş bütçesini rahatlatmayı planlıyorum hem de iyi bir bonservis bedeli getireceğini düşünüyorum. Daha önce hiç Galatasaray'ı yönetmediğim için ederi ne kadar olur bilmiyorum. Var mı fikri olan, pazarlık kapısını ona göre açacağım![]()
Tebrikler kanka![]()