Kontenjandan 1 hak kalede kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor,beğenmedim bu hamleyi
Kontenjandan 1 hak kalede kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor,beğenmedim bu hamleyi
Çok acayip transferler olmuş. Yeni sezonda süpürürsün ortalığı.
Valdes transferi sıkıntı güzel ne kadar güzel olsa da kontenjan konusundan zorlayacaktır.Valdes de yedekte kalınca ağlamaya başlar ligde ona göre![]()
Böyle birşeye imkan mı var :P
Teşekkürler,Valdes Avrupa'da oynatma gibi planım var.
Valdesi Avrupa'da oynatmak gibi bir planım var zaten ligde'de Samed-Ferreyra değişikliği olur
İnşallah.
Ağlamaz o
Hazırlık Maçları
Goller;Ferreyra 25' 47' Sinan Gökçe 27' Kerim Frei 38'
Gökhan Töre 50' Griezmann 88'
Maça bak)
Adına yakışır bi kupa olmuş SÜPER KUPA
Burak şu İngilizce başlığı bi daha düşün istersen , özel sloganlar haricinde yabancı dil kullanmak yasak , sanırım unutmuşsun..![]()
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmişiz. Süper kupada çok gol bularak kupayı aldık. Regenlerimizde oldukça iyi. Özellikle Cem'i iyi geliştirde milli takımdaki abilerine benzemesin.
Matias Robles => Lesandro Parleo olsun Lütfen..![]()
Kim üzüyor benim kardeşimi ? Bursa"yı da iyi bombalamışız![]()
Öyle yapacaz
Yaptım kardeşim
Sağolasın abi boşverBursa maçı öyle oldu
1.HAFTA
Goller;Marco Verratti 22' Gökhan Töre 42' Ferreyra 45+1'
2.HAFTA
Goller;Kurt Zouma 14' 59' Ferreyra 45'
3.HAFTA
Goller;Ferreyra 17' 85' Hüseyin (k.k) 31' Hasan Ali 48'
4.HAFTA
Goller;Ferreyra (PEN) 28' Kerim Frei 68'
Grubumuz
1.MAÇ
Goller;Ferreyra 70'
"Yarın City maçlarına gelebilirsem canlı yayın yapacağım ama Cuma günü sabah 2 günlük Samsuna kafa dinlemeye gidiyorum ailemle tatil bir nevi Pazartesi'ye kadar güncelleyemem yani yarın biraz ilerlersek iyi olur açıkcası"
Sezona güzel başladık,sana da hayırlı yolculuklar kardeşim![]()
Ligte iyiyiz. Grupta şansımız zor. Barçadan bir puan koparıp, City'den 4 veya 2 puan alıp ve Dinamo'dan 6 puan alırsak bu iş tamamdır.
Grup zormuş ya Dinamoda potansiyelli bi takım dikkat et.
Sezona iyi başlamışsın.Bu sezon iyi işler yaparsın ligde puan rekoru bekliyorum
İyi tatiller bu arada![]()
Takma onları sen. Önemli olan senin zevk alman.Hile yapsan bile bu bizi ilgilendirmez zevk meselesi çünkü. Kariyer çok iyi kardeşim başarılar.![]()
İyi tatiller![]()
Abi Valdes nedir yad Kazandığın maçı kaybettirmek mi istiyosun
D
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Yol telaşesi olduğu için tek tek yapmadım
M.City maçları canlı yayınla başlıyor çok vaktim yok hızlı olacağım
http://www.twitch.tv/37caylak37
Galatasaray maçına geçiyoruz...
City'yi devirdik sıra geldi Cimbom'a![]()
Maçlar gayet iyi Burak.
City maçının 2. yarısından sonra takip edemedim ne oldu o maç ve Gs maçıı ?
...
...
Şehir dışına çıkacağım için bugün maçları fikstür şeklinde attım Pazartesi normal düzene hatta belki farklı bir sunum şekli gelbilir
"Bu arada Ferreyra çok iyi oynuyor ama daha iyisini buldum diyebilirimFerreyra 25.5 M € Madrid ile anlaşmak üzere bize de Gabbiadini ile anlaşıcaz"
*ŞL Grubunda City son maçta Barçayı yenince Barcelona Uefa'ya gitti City ve Biz gruptan çıktık biz LİDER ÇIKTIK
Maçlar harika.Gabbiadini de işi işler yapacaktır şüphesiz![]()
Maçlar güzel
1 Golcünde 4 5 sene elinde dursun arkadaş![]()