Golümü atar işime bakarım
Golümü atar işime bakarım
İnanılmaz derecede Aptal bir gol yedik takım atağa çıkarken orta saha oyuncum yanındakine pas verdi pası alacak oyuncu alakaya maydanoz bir şekilde gelen topa kaydı biz atağa çıkacağımıza rakip takıma kontra oldu gelişen pozisyonda 2 oyuncumda kayarak bakkala gidince 30 metreden gelen şut'a kalecimde bakarak arkadaşlarının mallığına ortaklık etti
Spoiler: 20.Hafta
Spoiler: Puan Tablosu
Takımın tesisleri çok iyi olmasada genel olarak çok iyi verim alıyoruz
Bu oyuncuda geçen sezon alt yapımızdan çıktı ilk profilini paylaşıp paylaşmadığımı hatırlamıyorum ama profili çok çok kötüydü stoper olmasına karşın top kapması 7 falandı bu gençde çok iyi bir gelişim gösteriyor
Spoiler: ;Page
Fark gittikce buyuyor![]()
Bu senede rahat çıkarız.
Bu lige de fazlayız anlaşılan
Şampiyonuz .
Rahat bir şekilde üst lige çıkarız
wolwerhampton varmış ligde yeni gördüm dahaonun önünde şampiyon olursa müthiş bir iş olur
![]()
Daha kapanmaz o farklaylaylom artık
aynen
Valla hiç bu kadar iyi olacağımızı düşünmedim çıkamayız diye düşünüyodum , sonuçta transfer yapmadık gibi birşey
%90
Hemde baya rahat
O maçta Wolwe atak yapmadı gibi gözüküyor ama şuana kadar galip geldiğim maçların en zoruydu , orta sahayı kitliyorlar onu yenip farkı iyice açtık artık FA CUP 'da yürümye çalışıcaz
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<
Spoiler: 23-24.Hafta
Diaz'da tam dk.sında atmış![]()
Çok iyi gidiyoruz![]()
Başarılar FA CUP inanılır gibi deil yani inanılırrrr gibi değilmüthiş başarılar takipteyim....
fa cupta tarih yazıyosun tıpkı yıllar önceki porsmouth gibi
Geç Oldu , Özür Dileyerek Başarılar![]()
Norwich'de Karabulut'a diş geçiremedi ama şimdi rakip Arsenal![]()
Sende inanılır gibi değilsin
Çok daha iyilierini yapıcaz emin ol
Estagfirullah ne özürü
O maç içierde olsa bambaşka olurdu
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<
Spoiler: 28-29.Hafta
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Bu maç içeride olsaydı çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilrdi , herşeye rağmen çok etkili oynadık 16 yaşında genç stoperimizi korkmadan ve mecburiyetten Mesut gibi Wilshere gibi yıldızların karşısına diktik bunların dışında maça penaltılar damgasını vurdu
Spoiler: FA Cup 4.Tur
Bu oyuncuya gerçekten ayrı bir parantez açmak lazım , geçen sezon alt yapımızda çıktığında Steam'dan Juan'la bu oyuncu hakkında makara yapmıştık , ona alt yapımdan 5 yıldız bir stoper çıktı ama top kapma 7 falan demiştim yani bu seviyedeki bir takımdan 5 yıldız bir oyuncu en fazla ne olabilrki diye düşünüyordum ki bu oyuncu beni gelişmiyle sürekli şaşırtıyor
Spoiler: 16 Yaşındaki yeni kulemiz Page
Yeni döndüm foruma o yüzden şimdi gördüm ilk defa başarılar. Bu arada arsenalin kadrosunu bi cekip atabilirmisin zahmet olmazsa?
FA Cup'ta beklenen olmuş, Norwich'i elemek çok büyük başarıydı zatenLig güzel gidiyor
![]()
Bu seride oyuncu özellikleri çok çabuk gelişiyor , acaba düşüşte aynı şekilde midir ?
Yaşlı oyuncularının antrenmanlarına bi göz atıp bilgilendirebilir misin Halil Hocam ?
Yaşlı oyuncularda aynı şekilde kardeşim , oyunu ilk açtığımda kadro'da 36 yaşında lige göre üst seviyede bir forvetim vardı 37 yaşında o özelliklerden eser kalmadı bir anda çöktü adam , ayrıca elimde 33 yaşında bir forvet var oda geçen sene bombalıyodu bu yıl oda çöktü ve emekli oluyor sezon sonu , zaten benim için oldum olası stoper ve kale hariç 30 yaş üstü çok nadir oyuncu alırım
10 puan fark var ligin yarısını geçeli az bişey olmuş o fark kapanmaz diyosun büyük konuşuyosun hocaaa..o değil de ben niye hep o enteresan dakikada gol atıyorum :F
Last edited by 19karabulut07 : 17.Kasım.2013 at 02:49