Umarım kazanarızKaybetmeyelimde
Umarım kazanarızKaybetmeyelimde
VAGNER LOVE sampiyonlugu getiren isim oldu
3 gol 1 asist ile oynadi
Son maca gelmeden isi bitirmemiz gerekirdi ama boylede baska heyecan oldu.
Sampiyonluktan cok sampiyonlar liginde oyniyacagimiz icin seviniyorum. Sampiyonlar liginde neler yapabilecegimizi merak ediyorum
Sezonun degerlendirmesini daha sonra yapacagim, simdi uyuma vakti
Tebrikler![]()
Tebrikler.
Sampiyon olduk ama fazla bir gelisim kaydedemiyegiz kadro olarak bir sonraki sezon icin.
Kontrati biten Matic ile anlasilmaya calisildi ama yuksek maas isteyince is olmadi.
Sol bekte yine Ahmed Mathieu ile devam ediyoruz kiralik sozlesmesini uzattik, ayni sekilde Djuricic'de kaliyor.
Vagner Love'i £300,000 karsiliginda sattik, yerine zaten Fierro ile anlasilmisti
Sag bek icin anlasmalar var son karari verip imza attiracaz
DMC ariyoruz suanda tek eksigimiz o bolge.
Onuda aldiktan sonra genc Turk oyuncular icin girisimler olacak, en az 1 tane almamiz lazim, cunki kadromuz yavasca yaslaniyor
yeni update sonrasi oyunu cozme donemi oldu, cozdukte kendimizce
Onun icinde kariyere devam etme karari aldim
Sezon sonuna 3 mac kaldi onun icin bu sezon yasananlari fazla ayrintili olmasada anlatmaya calisacagim.
Oncelike transfer konusu ile basliyalim.
2-3 sezon Carl Jenkinsonu kiraladik sag bek bolgesine bu sezon daha ofansif oyniyacagimiz icin fizik gucu daha iyi bir oyuncu aradik. Buldukta, Savini ligin ilk yarisinda 12 maca cikti bizim icin.
Ocak ayi geldiginde 5 ay surecek bir sakatlik gecirdi, bizde yabanci kontenjanina ayirdigimiz o bolge icin baska arayislara basladik, tabi Savini'nin sozlesmesini fesh ettik.
Yerine tecrubeli bir isim ile kapattik, fiziken eskisi gibi olmasada mental acidan cok sey katti takima.
Gecen sezonun yildiz ismi Djuricic tekrar kiraldigima okadar sevinmistimki, 2 kanattada oynayan gol sayisi yuksek bir oyuncuydu. Oda ligin ilk macinda 4 ay sakatlanip bize baska care birakmayan oyunculardandi. Sozlesmesini fesh ettik ve yerine Najdim Royu getirdik
AVRUPA KUPALARI
Sampiyonlar liginde zor bir gruba dustuk, son maca umitlerimizide tasidik. Hatta one bile gectik Juve deplasmaninda ama skoru koriyamayinca Europa liginden devam etmek zorunda kaldik.
Europa ligine pek onem vermek istemiyordum, lige agirligi verip sampiyon olup ordanda tekrar devler ligine gitmek istedim. Ilk ciktigimiz turda Ajaxa elenip turnuva disinda kaldik.
TURKIYE KUPASI
Yedek oyuncularimiza sans verdigimiz maclardi, Fenerbahceye sansiz sekilde elendik yoksa finale gidiyorduk.
VE LIG
Lig biz ve Galatasaray arasinda geciyor. Ilk yarida inisli cikisli bir grafik cizsekte sonradan istikrari sagladik.
Bize en cok yardimci olanda TFF oldu. Galatasaraya oyle bir fiksture verdilerki, 2 gunde 2 mac yaptiklari oldu. Fiziksel yorgunluga yenik dustu Galatasaray.
1 puana sampiyonlugu garantiliyorum, Galatasaray karsisinda o puani almak dahada guzel olur. Bakalim izin vereceklermi
Last edited by Bordo61Mavi : 11.Aralık.2013 at 11:24
Elazig supriz yapti, GS macina cikmadan sampiyonlugumuzu garantiledik
Aslani baya yormuslar. Ligin gucsuz takimlarina bile boyle yuklenemedik. Onemli transferler yapmalari lazim yoksa seneye bu kadro ile basarili olamazlar
Gecen sezon 75 puanla sampiyon olmustukki bence gecen sezonun kadrosu bu kadrodan cok daha iyidi.
Peki neden 81 puan. En buyuk etken oyun stilimizin degismesi. Kontrol ve kontra atak futboldundan vazgecip sadece ofansif dusunen bir oyun hazirladik.
Şampiyonluk için tebrikler üst üste kaçıncı oldu ?
Diğer Türk takımlarıda genelde zaten transfer yapmıyor , şu olayı bir yapsalar Reel'de olduğu gibi çok daha fazla keyif alırız ama gel görki her yıl transfere min. 20 mn € para ayıran FB veya GS 3-4 sezon hiç transfer yapmadan gidebiliyor, ŞL için bu yıl paraya kıyman gerekir bir bomba gelir mi bu yıl ?
Gecen seride bu durum daha iyidi. Galatasarayin ikinci sezonda Emenike-Di Maria transferlerini yaptigini hatirliyorum.
Bide yabanci transferinden cok elimizi kolumuzu su yerli meselesi bagliyor. Belli bir yerden sonra yerli kalitesi cok dusuyor buyuk takimlarda. Boyle oluncada rakibinin elinden almaya calisiyorsun yeni gelen gencleri, onlarda 30-40dan aciyor kapiyi.
SL'yi almak icin henuz hazir degiliz sanki, elimizdeki oyunculari tutmaya calisacagiz. Fierro'yu istiyorlar, INTER ve MARSEILLE pesinde.
Tesislesme sozu almistim yeni kontrat imzalarken, onlar yapilmaya basladi. Kendi genclerimiz alt yapidan cikinca SL sorun olmaz![]()
Yonetim £10,000,000 transfer butcesi verdi
Off sağ bek fenaymış bu ve Enes gelirse yeter zaten
Kadromuzda herzaman 2 tane gelecek vaad eden genc bulunduracagimizi soylemistik.
Amerikali oyuncularimiz Cook ve Middleton istedigimiz gibi gelismedi ve onlari bu sezon satis listesine koyduk. Bu sefer Fransiz genclerini takima dahil ettik, gecen sezon anlasilmistilar bonservis odemedik.
Gabriel'a yogun bir talep vardi, bizde aldigimizin 10 katina sattik kendisini. DMC icin tekrar arayislar basliyacak.
Yunus Malli ile anlastik. Erkan Zenginin yaslanmasi, fizik gucunu epey dusurdu. 2 sezondur Yunusun pesindeydik bu sezona nasip oldu.
Onur milli takimdan sonra Trabzonspor icinde gol atti
Galatasaray kadrosunda fazla degisiklik yok. Procineski sonrasi takimin basina Fuat Capa'yi getirmisler.
Rahat bir mac oldu, eksik olan bolgemiz DMC bolgesi. Arayislarimiz suruyor.
Regenler iyiymiş![]()
Onur napmış öyle![]()
Biraz gec biraktik golleri ama olsun. 3 puanla lige baslamak cok onemlidir, 3 puanlada basladik. HEDEF yine sampiyonluk
Ilk macindan galibiyetle ayrilan Sivasa top oynatmadik. 3 puani 3 gol ile aldik
[YOUTUBE="BgomX3qD-iA"]Kura cekimi baslamak uzere[/YOUTUBE]