Şampiyonlar ligi olmamış ama olsun. Ligde şampiyon olmak çok iyi olmuşson maça bakarken kaybettiğini görünce aha gitti şampiyon dedim ama İnter süpriz yapmış
![]()
Şampiyonlar ligi olmamış ama olsun. Ligde şampiyon olmak çok iyi olmuşson maça bakarken kaybettiğini görünce aha gitti şampiyon dedim ama İnter süpriz yapmış
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bu sezon transfer dönemini hızlı geçmeyeceğim. Ayrıca kadromuz oluştukça taktiğim ve oyunculardan beklentilerim konusunda detaylı açıklamalar yapacağım.
Transfer Dönemi
Transferin ilk günlerine Everton damgasını vurdu.
Rebic'i satmayı düşünmüyordum ama 40M€'ya hayır diyecek lükste bir kulüp değiliz henüz.
O transfer geliri ile neler yapılır şimdi paranın tamamı peşin mi ?
Transfer Dönemi
İlk transferlerimizi paylaşalım.
Spoiler: Juan Sanchez Mino - 16 M€
Spoiler: Rodrigo Gomez - 0 €
Sağ kanat ve sol kanada çok önemli iki transfer yaptık. Sol kanada aldığım oyuncular bir türlü istikrar gösteremiyordu ve asıl yeri sol bek olan kaptan Pasqual'ı oynatmak zorunda kalıyordum. Mino bu sorunu çözer diye düşünüyorum.
Rodrigo Gomez'in de formayı Cuadrado'dan kapacağına şüphem yok![]()
Spoiler: Emiliano Viviano 0€
Yedek kalecimizi bulduk, Şampiyonlar Ligi'nde yerli oyuncu kayıt ettirebilecek olmamız transferin en önemli faktörü.
Spoiler: Trindade de Vilhena 0€
Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Aldık ve kiraladık.
Sanchez mino bir önceki seride direk bekti diye hatırlıyorum , Rodrigo Gomez ve Mino transferleri çok iyi Viviano'da İtalyan ve çok iyi bir yedek olur hatta formayı bir kaparsa bırkamazda diğer Hollanda'lıyı pek tutmadım ama beleş olduğu içi sorun yok vee asıl Bombayı bekliyoruz beleş transferler bir yere kadar bizi heyecanlandırdı gpatlasın BombaMesela Ramsey veya Wilsher ne biçim olurdu
Bombalar patlıyor. Birazdan...
Patlat bakalım , bekliyorum.![]()
Tamam la lig başlamadan bitti oynama sen.![]()
![]()
Spoiler: Allan Nyom 8M€
Geçen sezon kiralık oynayan Sagna takımına dönünce Zabaleta'ya destek olacak bir sağ bek ihtiyacı doğdu. Uygun fiyata çok iyi bir sağ bek aldık.
Spoiler: Cesc Fabregas 11.5M€
Oyuncu kalitesini artırmak için böyle transferlere ihtiyacımız vardı. Sakatlık problemi yaşamazsa takımın maestrosu olacak.
Spoiler: Wayne Rooney 15.5M€
Üç sene üst üste Premier Lig'i City kazanınca dayanamamış Rooney gitmek istemiş. Rebic'ten boşalan yeri Rooney rahatça doldurur.
Fabregas ve Rooney'e sezonluk verdiğimiz maaşlar çok yüksek olsa da böyle fedakarlıklar yapmak durumundaydık.
Ohoho Rooney![]()
Transfer Dönemi
Pek çok genci kiraya yolladık. Takımda geleceği olmayan veya gitmek isteyen oyunculara da kapıyı gösterdik.
Arteta forma şansı bulamıyordu ve yüksek maaşından kurtulmak için Milan'a bedelsiz bıraktık.
Zuculini forma şansı bulamadığı için sızlanıp duruyordu, Romeu'dan formayı alıp ona verecek değilim ya![]()
Ya boşver yıllık maaşlarını verdiğin bonservise bak getirdiğin topçulara bak![]()
Transferler harika 3.resimdeki de gelseydi daha da iyi olurdu.![]()
Aynen valla su 3.resimdeki de gelseydi keskeHarika transferler yapmisiz, bu sezon muthis olacak
![]()
Fabre'yle , Rooney aldığı maaşı kim ödücek ??
Transfer Dönemi
Kadroya genişlik katmak için bir kaç oyuncuyu daha transfer ettik.
Spoiler: Sergi Roberto - 2.3M€
Fabregas'ın bonusu oldu sanki. Küçük Fabregas'ımız Fabregas ve Valero'nun yedeği olacak. Kendini geliştirirse formayı da alabilir.
Spoiler: Valon Behrami - 2.4M€
Savaşçıya ihtiyacımız vardı, biz de aldık. Romeu ile kapışırlar.
Spoiler: Todov Nedelev - Kira
Real Madrid'in umut bağladığı oyunculardan birini kiraladık. İyi rotasyon oluşturur, duran toplardan da etkili olur.
Transferler yakıyor![]()
O bayanı asistan yap gör bakıyım nasıl oynuyorlar![]()
Transfer Dönemi
Yine gidenler...![]()
Viviani, Tadic ve Kristicic'in bu kadroda forma şansı bulmaları zordu. Gönderdik.
Yönetimden bazı sözler almıştık.
Hazırlık maçlarını asistana oynattım, o da sağolsun batırmış![]()
![]()
Akşama doğru kadro tanıtımı ve taktik sunumu yapmayı düşünüyorum.
bu sene şampiyon ol artık yoksa lisansını yırt![]()
Öhöm güncelleme gelicekti hani ?
Bu transferlerle bir anda takımın havası değişti ya, çok iyi transferler![]()