Forvetin de kim oynuyor sigporsson u kiralık yollamışsın![]()
Sigborrson eki serilerdeki gibi iyi değil sanırım, bu yıl profili de düşüşe geçmiş. Bojan ve Jong götürür forveti.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
O ofsayt hakeminin posizyonu yanlış bi kereböyle hatalar olmamalı ŞL de herneyse kazanmışız hocam
![]()
Pozisyon ofsayt gerçekten ama hakemin pozisyonu doğru.En son savunma oyuncusu ile aynı hizada olması gerekiyor.En son oyuncu da altıpasın aşağısında olan oyuncu.Hakem onunla aynı hizada.Ama sonuç olarak pozisyon ofsayt yani
Gol yemesek iyi olurmuş en azından 1 gol eksik yesek![]()
Birde benim sasirdigim bir konu daha var, City'li oyuncular bile itiraz etmedi golden sonra
Aynen hakemin pozisyonu dogru. Keske hic gol yemeseydik yahu, 3-0 ondeydik ne guzel. Hatta 3-3 olacak diye korkmustum son dakikalarda
Bojan da aslinda bende fazla forma sansi bulamiyor. Napalim Siem de Jong Messi gibi bir performans gosterence kesemiyoruz adami
Olsun, birkac yilimiz daha var SL'yi almak icin![]()
Abi Bojan'a bir ben alışamadım herhalde.Başarılar dilerim.Avrupa'da iki takımımdan biridir Ajax.Haftaya da şampiyonluğu kutlayacaz Amsterdam sokaklarında![]()
Roni , zorlama elendik işte![]()
Pozisyon ofsayt gibi duruyor. 3D maç motorunun şaheseri.![]()
Yemişim ofsaytı atmışız golü işte napıcanbizim kaleciler adamın ayağına pas verince takı takır yiyoruz golleri şu motor birazda bizden yana olsun. en azından 1 gol yeseydik City'den daha iddaalı giderdik Manchester'a ama şimdi City daha fazla yüklenecektir
Ligdeki farkta açılmış artık bu yılda şampiyonsun diyebiliriz.![]()
ŞL de rakip çok güçlüydü elenmemiz normal, Hollanda kupasında twente yi yenip onu kazanalım bari![]()
Vay regenlere bak![]()
Regenler bayağı iyi![]()
Zivkovic göze çarpıyor![]()