Dünya kupası çok oyuncu çıkardı bu sene.James Rodriguez belki fransada olduğundan çok duyulmuyordu fakat artık baya meşhur.Çok iyi transfer bence teknik özellikleri fena.Ben Rodriguesi alamam ama diğer yıldızlardan Memphis Depay ve belçikalı Origiyi almayı düşünüyorum![]()
JAMES RODRIGUEZ FC INTER'DE !!!
Spoiler: Profili
Spoiler: Monaco'daki İstatistikleri
Yoğun çabalarımızın ardından Kolombiyalı süperstarı kadromuza katmayı başardık. 45m€ serbest kalma maddesi vardı ve bunu kullandık. 5 yıllık sözleşme imzaladık yıldız oyuncuyla. James, yıllık 5m€ kazanacak.
SERIE A FİKSTÜRÜ
PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLUK MAÇI
İTALYA KUPASI FİKSTÜRÜ
FİNAL MAÇI
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ
1.TUR İLK MAÇ
1.TUR İKİNCİ MAÇ
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
Evet arkadaşlar, Inter ile bir sezonu daha geride bıraktık ve kanımca bolca başarılarla dolu bir serüvendi. Umduğumdan kısa sürede hedeflerime ulaşmam, bu kariyerden kolay sıkılmama neden oldu. Bu yüzden görevimden istifa ettim ve yeni kulübümü de gelecek güncellemelerde açıklayacağım.
3 SEZON BOYUNCA NELER YAPTIK ?
OYUNCULARIMIZ NELER YAPTI ?
Sezon boyunca öne çıkan isimler ;
Spoiler: Bireysel Performanslar
İnter de çok iyi işler başardın,Yeni takımını merakla bekliyorum![]()
Yeni kulübümü yarın açıklıyorum
" NEYDİLER ? NE OLDULAR ? " KÖŞESİ
Takıma geldiğimde Kovacic hariç hepsi gelecek vaad eden genç oyuncu statüsündeydi. 3 sezon sonunda gösterdikleri gelişim ve performanslarıyla birlikte değerlerine değer kattılar. Bu da beni çok sevindirdi.
Artık misyonu tamamlamıştın zaten yeni takımında başarılar![]()
Inter'den apar topar ayrılmamla birlikte İtalya'dan ve Avrupa'nın türlü liglerinden birçok teklif geldi. Aralarında çok cazip tekliflerde vardı fakat hedefim en üst klasmanda devam etmek ve dünyanın en iyi menajerleri arasına adımı yazdırmak olduğu için açıkçası pek ilgilenmedim. Çoğu kulübün teklifine bakmadan dahi geri çevirdim.
İşte gelen teklifler ve çeşitli spekülasyonlar ;
Spoiler: İtalya'dan Gelen Teklifler
Spoiler: Diğer Avrupa Ülkelerinden Gelen Teklifler
Spoiler: Basında Çıkan Spekülasyonlar
Anlaşılan büyük bir kulübe gideceksin
Ama şunu söyleyim Porto maçını görünce ağzım açık kalmadı değil
Şaşırdım baya![]()
Porto bizi perişan etti. Resmen oynama şevkimi kırdı heriflerFakat yeni bir sayfa açma zamanımız geldi !
YENİ ROTAMIZ ALMANYA BUNDESLIGA !!
Kulüp hakkında açıklama yapmama gerek yok sanırım. Tam Arsenal ile anlaştık derken Bayern yöneticisi çıkageldi ve önümüze 3 yıllık kontratı dayadı. Bizde sesimizi çıkaramadıkYıllık 2m€ kazanacağız. Yine istediğim düzeyde değil maaş, ama oyun içinde genel bi araştırma yaptım ve çoğu antrenörün benle aynı düzeyde maaş aldığını görünce razı oldum.
Fabio Capello bize oldukça genç ve dinamik bir takım bırakmış. Bir kaç takviye ile ilk sezonu çok rahat götürebiliriz.
TAKIMIN GEÇEN SEZON Kİ LİG PERFORMANSI
MEVCUT KADROMUZ VE ANTRENÖRLERİMİZ
Spoiler: Antrenörlerimiz
Porto ne yapmış yaf.
Bence sende bir alt lig den takımla en baştan başlamanı öneririm. Yine İtalyadan olabilir. Bu sayede çabuk başarı gelmeyince sıkılmazsın.
Marco ReusssssDortmund'u aldında ismini mi değiştirdin
Biraz daha alt takım alaydık keşke![]()
Reus'u görmek beni de çok şaşırttıAlt takım derken Arsenal ve Dortmund vardı fakat Bayern'in etkileyiciliği cezbetti bayaa
Ligde zorlanmayız diye düşünüyorum. Önemli olan Şampiyonlar Ligi
Sağol, inşallah
Sağol dostum
Bu kadroda James Rodriguez cidden fazlalık olurdu. Onun mevkisinde Götze, Kroos, Thiago gibi üst düzey oyuncular var. Ayrıca gitmeden İnter'e kıyak yaptım sayılır. Zaten gönül bağım olan bir takım İnter
İnşallah diyelim![]()
Oha beeee sen valla kupalari toplamaya gitmisin resmen munih e
Başarılar dilerim. Kupa bırakmayacaksın![]()
Kadro manyak,Başarılar![]()
Kadroya bak bee.. Reus, Volland falan. Keske James Rodriguez'i de bari almayip Bayern'e saklasaydin.![]()
Bayern`de kupa koleksiyonlarimiza devam ederiz.![]()
BAŞKANDAN ÇILGIN TRANSFER BÜTÇESİ !!!
SPONSORLUK ANLAŞMALARIMIZ
Sezon Öncesi Değerlendirme
Kulübümüz maddi ve manevi açıdan oldukça iyi durumda. Kadromuz her türlü başarıyı sağlayabilecek nitelikte(ufak takviyelerle). Ayrıca elimizde gayet iyi bir transfer bütçesi mevcut. Fakat takımın transfere ihtiyacı olmaması da ayrı bir ironi![]()
Genel bir hedef koymak gerekirse bu Şampiyonlar Ligi olacaktır kuşkusuz. Bu doğrultuda bir önem sırası baz aldığımızda ŞL, Bundesliga ve Almanya Kupası şeklinde bir sıralama yapabiliriz.
Takımda bazı oyuncular ayrılma isteklerini dile getirdiler ve biz de fiyat konusunda tatmin olduğumuz tekliflere olumlu cevap verdik.
Bir sonraki mesajda ; Transfer Dönemi ve Hazırlık Kampı
O maaş bütçesinin 10/1 ini bana gönder sana lazım olmaz zaten az da transfer bütçesi tamamdır![]()
3 kupa alacağız bu sezon aşağısı kesmez![]()
HAZIRLIK DÖNEMİ
İyi sayılabilecek bir hazırlık süreci geçirdik. Takımı tanımak adına iyi bir tecrübe oldu. Lakin,Euro 2016 nedeniyle as oyuncularımızın hepsi milli takımlarındaydılar. Takıma geç katılan isimler de oldu. Bu nedenle ilk maçlar sallantıda geçse de sonradan alınan galibiyetler ve oynadığımız futbol tatmin edici. Gol yollarında sıkıntı çekmeyeceğiz. Savunma olarak da sağlam görünüyor takımımız..
TRANSFER DÖNEMİ
Transfer döneminde pek etkin değildik. Yedek kulübesine takviyeler yaptık. Matthias Ginter, gerçekten çok beğendiğim bir oyuncuydu. Tam bir joker. Paraya kıydık ve kadromuza kattık. Massimo Bruno, Robben ve Ribery'nin yaşlanmasıyla onların yerine geçebilecek kalitede bir isim lazımdı ve bu doğrultuda takıma katıldı. Niklas Stark, ilk başta bir Game Of Thrones karakteri sandım kendisiniGerçektende orta sahada tam bir savaşçı kendisi. Yaşı da çok genç ve gelişime açık bir oyuncu. Bu dönemde bir oyuncu bonservisi ile takımdan ayrıldı. Thiago Alcantara'yı yüksek bir bedelle ( 50m€ ) Manchester City'e sattık. Gelişime açık genç isimleri de yerel kulüplere kiraladık.
Spoiler: Massimo Bruno
Spoiler: Niklas Stark
Spoiler: Matthias Ginter
Stark benim Nantes listemdeydi ama Nantes e alamamıştımsen almışsın hayırlı olsun.
Bruno da çok iyi oyuncu,Ginter ilk 11 oynar heralde bu kadar para verdiğine göre![]()
Thiago cok kral adam ama 50 milyon`a satman iyi olmus.Transferlerde gayet iyi.Bu sene Munih`i kimse durduramaz.![]()
Aynen güzel para kazandırdı bize. Kadrodaki şişkinlik nedeniyle ayrılma isteğini dile getirdi ve transfer listesine konulmak istedi. Biz de 50m€'yu getiren alır dedik ve sonuç olarak Thiago artık Premier Lig'de top koşturacak![]()
Bayern'i yönetmek büyük zevk cidden. Takım kötü de oynasa mağlup olmuyor![]()