Maliyeden de iyi haberler geliyor
![]()
Başarılar üstad![]()
TRANSFERLER
Adem Ljajiç (doğrusu ne bilmiyorum)
Ademi devre arasında bedavaya kadromuza kattık
Zuculini orta sahamıza güç katacaktır o da beleşe geldi
3 kulvarda mücadele edeceğimiz için orta sahamıza rotasyon gerekiyordu Oğuzhanın da bize gelme ihtimali olunca kaçırmadık 6M
Jeseyi kanatlarda kullanacağız iyi bi silah olacağından şüphemiz yok Bedelsiz geldi
defans oyuncumuzu kaybettiğimiz için 4.8 M Liverpooldan transfer ettik
![]()
Rekik için serbest maddesi normalmiş Zivkovic yazık olmuş
HAZIRIK KAMPI
Fransa İskoçya ve Almanya'da turlar düzenledik. Gökhan Gönülün Jübile maçında İnteri ağırladık.
güzel bi hazırlık süreci geçirdik
Ayrıca ABD bir kulüple de anlaşma imzaladık artık ürünlerimiz ABD'de satışa çıkacak
![]()
Transferlerin cogunun bedava olması guzel, gidenin yeri de elbet dolar.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Ahmet sende benim gibi transferde kelepir'e yatıyosun he![]()
...
Bu arada forum kapalıyken ben bir buçuk senelik bi ilerleme katettim o yüzden SS yağmuru gelebilir baştan uyarayım
Bu arada iş teklifleri de gelmeye başladı
Valencia hem sezon ortasında hem sezon sonunda yokladı ama kabul etmedik aynı zamanda totnımın da teklifini geri çevirirken geleceğin yıldız takımı olacağına inandığım Belçika Milli Takımlar Teknik Direktörlüğüni Kabul ettim
![]()
Süper Ligi de kolay bir şekilde şampiyonlukla tamamladık
not ssleri spoiler olarak bi ara vereceğim
![]()
Münih acımamış. Zaten ligde şampiyonduk tebrikler hocam.
ADANA DEMİRSPOR
en çok da bu koydu adama 6 ay önce serbest kalma maddesinden elimizdne kaçan adam ocak ayında ödül alıyor
![]()
Devre arasında da boş durmadık yaşlanan douglosu satış yerine gelecek vaad eden bir kanat bek aldık orta alana biri genç diğeri rotasyon 2 türk oyuncu kattık güzel bi devre arası transfer dönemi geçirdik
Ambrosse çok kaliteli bir oyuuncu idi 6 aylığına kiraladık ama adam önce 2 maçta 5 gol attı daha sonra 4 ay sakatlandı daha da istifade edemedik
Sezon öncesi transfer dönemini de ticaret olarak değerlendirip geçen sezon bedelsiz aldığımız oyuncuları 40 milyona sattık ve yerlerini doldurmak için bedelsiz ya da değerinin çok aşağısında satılığa çıkan kaliteli oyuncularla doldurmaya çalıştık
![]()
Yeni transferlerimizden geleceğe dair göz dolduracağına inandıklarımız
regenleri direktör transfer etti
![]()
Yüklü miktarda para götürmüşüz.
ADANA DEMİRSPOR