Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 253 sonuç

Konu: RUBRO! NEGROS! LEALDADE! | Başarıya Açılan Yelkenler

Durum Güncellemesi:

Güzel futbola devam. Sonuçlar harika. Yüksek ihtimal seneye Avrupa'ya yelken açıyoruz bu yüzden transferlerimizi daha dikkatli yapmalıyız artık. Değinmek istediğim bir konuda menejerlerin katakullileri. Maç motorunun yapay zekasından ziyade oyuncu menejerlerinin yapay zekaları arttırılmış gibi. hepsi gelen transfer teklifini kulübüne karşı koz olarak kullanıp maaş yükseltiyor veya para koparıyor veya sözleşme koparıyor.

Ligde Haftanın 11'i

5 topçum haftanın 11'inde.

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Hocam ligde çok iyiyiz son maçlarda bileğimizi büken yok Avrupa'ya gitmeliyiz bu yıl

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Hocam ligde çok iyiyiz son maçlarda bileğimizi büken yok Avrupa'ya gitmeliyiz bu yıl
    Hedef Avrupa hocam Sağol.

Top Geçer Adam Geçmez
    PRİNCE

Geçen sene pek iyi bir grafik çizmemesine rağmen güvenip imza attırdığım prince beni hayal kırıklığına uğratmadı ve iyi bir performans gösterdi. Defansın bel kemiği.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Prince transferinde baya risk almışsın ama hakkını vermiş adam valla dağlar kadar fark var performansları arasında

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Prince transferinde baya risk almışsın ama hakkını vermiş adam valla dağlar kadar fark var performansları arasında
    Riski almazsak büyüyemeyiz hocam şimdi de barça altyapısında 18lik bi çocuk var raporu çok ayrıntılı çıkmıyo deneme teklif ettiğimde de gelmiyo. ama ilk teklif yap olayı açık ve teklif yapılabiliyo. Asıl mesele ise imza attırırsak barcelona'ya 1.3 m euro tazminat ödeyeceğiz. İşte asıl risk budur Bu riske girmemek için kendimi zor tutuyorum. Zira şu an alabieceğim durumda olan pek ortasaha oyuncusu da yok ve ortasahada alternatif sıkıntısı yaşıyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Risk almışsın ama Prince çok iyiymiş gerçekten

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Risk almışsın ama Prince çok iyiymiş gerçekten
    Eyvallah hocam.

---

Birde şöyle bişey var uğurum mu desem totem mi desem takıntı mı desem bimiyorum. Genelde stoperlerimi hep tek isimlilerden seçerim ve hep de başarılı olurlar. Tek isimli olmasa bile lakap tanımlayarak tek isme indirmeye çalışırım. Şimdi prince'in yanına bir tek isimli daha almam lazım o zaman tandem tamamlanacak

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kariyer harika olmuş. Zevkle takip ediyorum. Böyle wonderkidler ile ya da bilindik topçular ile takımı doldurup başarıdan başarıya koşulan kariyerler tat vermiyor. Mücadele etmek keyif veriyor. Bir şeyler yapmaya çalışmak keyif veriyor. Maçı kazanacağını bilerek çıkmaktan ne zevk alabilirsiniz ki?

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Kariyer harika olmuş. Zevkle takip ediyorum. Böyle wonderkidler ile ya da bilindik topçular ile takımı doldurup başarıdan başarıya koşulan kariyerler tat vermiyor. Mücadele etmek keyif veriyor. Bir şeyler yapmaya çalışmak keyif veriyor. Maçı kazanacağını bilerek çıkmaktan ne zevk alabilirsiniz ki?
    Kesinlikle katılıyorum sana. Çoğu fm oyuncusu artık wonderkid listesi ile veya ca pa değerlerine bakarak oynuyor oyunu fakat bence hileden başka bişey değil onlar. yani o şeylere bakınca oyunu oynamanın ne anlamı kalıyor anlamıyorum. Benim oynama şeklim orjinalini bozmadan ve oyunun bana vaadettiklerine sadık kalarak oynamak. Zaten olması gereken de bu.

13. Default

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Kesinlikle katılıyorum sana. Çoğu fm oyuncusu artık wonderkid listesi ile veya ca pa değerlerine bakarak oynuyor oyunu fakat bence hileden başka bişey değil onlar. yani o şeylere bakınca oyunu oynamanın ne anlamı kalıyor anlamıyorum. Benim oynama şeklim orjinalini bozmadan ve oyunun bana vaadettiklerine sadık kalarak oynamak. Zaten olması gereken de bu.
    Kesinlikle katiliyorum emek verdigin sey insani daha da heyecanlandirir. bu oyunun mantigi bu bence kafa yormak cabalamak saygi duyuyorum

miras değil alınteri sezon sonunu iple çekiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Aynen hocam, önceden mesela CA ve PA değerlerine bakarak, yahut powerplay yaparak oynardım. Yerine göre bol bol save ve load yapardım falan, en geç 5-6 sezonda Eskişehirspor gibi bir takım ile şampiyonluklar, Avrupa'da yarı finaller falan gelmeye başlardı. Bununla beraber iyi oyuncuya doyardım, 16-17 den aşağı özellik tatmin etmezdi. Şimdi editörü sadece sezon geçtikçe forma desenlerini değiştirmekten başka bir şey için kullanmam asla.
    Hem bu oyun bir NFS gibi her yarışı kazanarak ilerlememiz gereken bir oyun değil.
    Hatta en güzel roleplay oyunlarından birisi diyebilirim. Ayrıca takımı gerçeğine uygun bir şekilde inşa etmek, krizler ile baş etmek, süper yetenek diye aldığın topçunun gelişmemesi, profili iyi olan oyuncunun kötü performans göstermesi, sözleşmesini sonlandıramamak, sorunlarla baş etmeye uğraşmak da zevk veriyor şahsen.

Quote Originally Posted by CarloBenvelio View Post
    Kesinlikle katiliyorum emek verdigin sey insani daha da heyecanlandirir. bu oyunun mantigi bu bence kafa yormak cabalamak saygi duyuyorum
    Aynen öyle hocam.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    miras değil alınteri sezon sonunu iple çekiyoruz.
    Sağol hocam Sezon sonu kutlama yaparız inşallah burda

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Aynen hocam, önceden mesela CA ve PA değerlerine bakarak, yahut powerplay yaparak oynardım. Yerine göre bol bol save ve load yapardım falan, en geç 5-6 sezonda Eskişehirspor gibi bir takım ile şampiyonluklar, Avrupa'da yarı finaller falan gelmeye başlardı. Bununla beraber iyi oyuncuya doyardım, 16-17 den aşağı özellik tatmin etmezdi. Şimdi editörü sadece sezon geçtikçe forma desenlerini değiştirmekten başka bir şey için kullanmam asla.
    Hem bu oyun bir NFS gibi her yarışı kazanarak ilerlememiz gereken bir oyun değil.
    Hatta en güzel roleplay oyunlarından birisi diyebilirim. Ayrıca takımı gerçeğine uygun bir şekilde inşa etmek, krizler ile baş etmek, süper yetenek diye aldığın topçunun gelişmemesi, profili iyi olan oyuncunun kötü performans göstermesi, sözleşmesini sonlandıramamak, sorunlarla baş etmeye uğraşmak da zevk veriyor şahsen.
    Doğru yolu bulmuşsun hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu sezon bir AL bileti alalım hocam.Prince iyiymiş zıplamasını biraz daha arttırması lazım.

Arkadaşlar birkaç gündür kariyere devam edemedim işlerim vardı. Bugün devam edebildim. Haberler güzel. sonunda avrupa yolcusuyuz. Ligde 5. olduk ve uefaya katılcaz. son maç efsaneydi. 70lerde gol yedik ve 1-1 oldu. o skorla avrupaya gidemiyorduk. 85te uzaktan muhteşem bir şutla 2-1 öne geçtik ve maçı tamamladık. epey sevindim. grafikler de gelecek yakında.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Al için tebrik ederim. Kariyerinde planlı ve azimli ilerlemen güzel olmuş. Tam benim yapmak istediklerimi hedeflemişsin.
    Cm zamanı ve Fm13 te bende geniescout vs ile uğraşırdım. Ama fm14 ile birlikte oyuncu aramayı kendim yapmaya başladım. Bu sayede sadece gözlemcinin raporuna yada kendi içgüdünle hareket edip riske giriyorsun. Önce ne güzel gelişip gelişmeyeceğini biliyordun ama bu şekilde bilemiyorsun bu da ayrı bir heyecan veriyor. Şu anda yapamadım beceremediğim bir taktik işi kaldı inş. Onuda halledince kendi kendime kavrulacağım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kariyerin çok zevkli usta. Öyle bir gaza geldim ki, işsiz ve olabilecek en düşük menajer profili ile başlayıp oynamak istiyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Oyun böyle güzel zaten. 6 sezon Türkiye 2. lig kırmızı grupta takıldım. Sonunda taktiğimi buldum, kadro mühendisliğini oturttum şuan tam gaz süper lig yolundayım 7. sezonda. Gram sıkıldıysam adam değilim

Başarılar

Yönetim. Futbolcu. Taraftar.

Geliyor Penafiel ulan!

Üstdüzey ve tecrübe abidesi bir futbol direktörü ile anlaştık. Külfetli oldu gibi ama değecektir.

2018 - 2019 Sezonu:

Uefa'da çok güzel bir kura çektik. Zorlu ekipler de vardı o yüzden dişimize göre oldu bu iki takım.

Rakibimiz Mariehamn.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Avrupa ligi biletini almak şahane olmuş.Transfer işi ne alemde,kimleri aldın/almayı düşünüyorsun ?
    Ek olarak da üstteki arkadaşlara ben de katılıyorum ca/pa zaten tamamı ile hile de,wonderkid listesine bakmak da oyunun tadını oynayan için çok olmasa da,izleyen veya takip eden için baya kaçırıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

wladcas hocam aynen, gözlemcilik yaparak, oyuncu arayarak yetenekli bir oyuncu bulmak çok daha zevkli oluyor. Bir de, oyunu powerplay'a döndürmemek lazım. Şu an mesela AL'ye gidiyorum ama kadrom AL için yeterli sayılmaz. Yine de AL'yi kazanma hedefim olmadığı için, zevk, para ve itibar için çıkacağım maçlara. Bir iki sezon böyle geçer, sonra yavaş yavaş Avrupa Ligi'nin gedikli takımlarından olma çabasına girerim diye düşünüyorum. Oyun böyle zevk veriyor. Zaten bu kariyer sıkarsa ileride, en alt liglerden bir takım almaya niyetim var.

Turun ilk maçında deplasmandan avantajlı dönüyoruz.

Evimizde berabere kalarak turu geçtik ve gruplara kalmak için playoff oynayacağız.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri