Hareketli bir transfer sezonu geçirdik diyebilirim. Takımın iskeletini genel olarak koruduk ama özellikle defansa önemli transferler yaptık. Stoperlerimizin çoğunu değiştirdik , umuyorum ki bu sezon yediğimiz gol sayısı geçen sezona göre azalacak. Hücum hattında ise nokta atışı transferler yaparak zaten iyi olan pozisyonları güçlendirmiş olduk.
Ayrıca ilk defa bonservis ücreti ödeyerek transfer yaptıkAslında oradaki fiyatlardan çok daha yüksek rakam istediler, pazarlık sonucu bu fiyatlara aldık. Belki daha ucuza alabilirdim ama çok zorlamak istemedim. Önemli oyuncuları kaçırmak istemeyiz
Spoiler: Akid Bahari
Geçen sezon takımızda kiralıktı. Sol tarafta çalışkan kanat oyuncusu rolüne rotasyon olarak tekrar kiraladık. Ancak bu sene maaşını da ödeyeceğiz.
Spoiler: Azwan ghazeli
Sol bek için bonservis ücreti ödeyerek satın aldık. Özellikle hücum yönü alternatiflerinden daha iyi olduğu için aldık.
Spoiler: Azly Hussam
Sağ açıkta kanat oyuncusu destek rolünü üstlenecek. Sözleşme sonunda gelmesi için bosman kuralıyla ücretsiz olarak anlaşmıştık. Benlentimiz büyük.
Spoiler: Khalis İbrahim
Hussam gibi İbrahim'de sağ kanatta oynuyor. Geçen sezon bizim takımızdaydı ancak sezon sonu göndermiştik. Daha iyi bir rotasyon oyuncusu bulamadığımız için kendisiyle tekrar anlaştık. geçen seneki performansı fena değildi.
Spoiler: Nik Min
Geçen sene kiralık oynayan ön liberomuzu daha iyisini bulamadığımız için bosman kuralıyla ücretsiz olarak satın aldık.
Spoiler: Nazlin Sayuti
Kendisi 3. ligde oynayan bir stoperdi ancak geçe nsene üst düzey performans gösterince gözüme takıldı. Bonservis ücreti ödeyerek satın aldık. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.
Spoiler: Gary Steven
Takımdaki 2 forvetin Süper Lig'de yeterli olmayacağını düşündüğüm için bu arkadaşla anlaştık. Şuanda takımda en çok maaş alan oyuncu. İnşallah aldığı paranın hakkını verir![]()
Spoiler: Wan Nadris
Bosman kuralıyla takımıza katıldı. 2. as stoperimiz olarak görüyorum kendisini.
Spoiler: Syafiq İbrahim
Bu çocuğu neden aldım bende bilmiyorumO sırada [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] ile kararlılığın önemini konuşuyorduk. Bu çocukda karşıma çıkınca aldım gitti. Aslında kendisinden 1 tık daha iyi altyapıdan çıkan bir regenimiz var ama yine de aldım bu çocuğu.
![]()