Atlamışım hocam görmedim iyi olmuştur umarım orada...
Atlamışım hocam görmedim iyi olmuştur umarım orada...
Ben böyle bir şey görmedimNeyse ki 3 gol atabildik. Sonuç olarak Barca'ya 3 gol atan kaç takım var
![]()
Boş boş konuşuyordu valla. Gerçekten tahrik olmuştumBarca'yı eleyince diğer rakipler daha olay gibiydi zaten.
Valla başlığı açtığım haldeki kariyere bakarsan epey kötü bir durumdaydım. Yeni kariyer oluşturup daha defansif bir taktikle başladım ve 2. sezon sonrasında çok daha defansif bir taktikle devam ediyorum. Ama şimdi yenilmiyorum zatenGerçekten heyecan gitti.
Dediğini yapacağım, 2. lig takımlarından birisi ile yola çıkabilirim. Yaz uzun dahaİlk önce en zengin kulüp olalım.
Sentugo.
Buffon çok iyi yanlız.Finaller için tebrik ederim. 5'te 5 çok iyi olur...
Bol şans..
Enes'e teklif?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arkadaşlar 2 sene üst üste ligte yenilgisiz şampiyon olduk, 2 sene üst üste şampiyonlar ligini aldık, süper kupaları aldık, TR kupasını bir kere aldık falan, yenilgisiz olunca çok sıkıldım. Maçı açıyorum bizim takım yeniyor zaten. Gerçi bu seneki şl maçlarında Barca maçında şansımız vardı ve son maç penaltıydı ama olsun. 6. sezonda 6 kupayı da aldık.
İşleri zorlaştırmak adına ve talep doğrultusunda forumda artık standart hale gelen sadece Türklerle oynayamaya karar verdim. Transfer çalışmalarına başladım.
Sentugo.
Final maçı komik olmuş,ama eşit güçlü takımlarda hep ortasaha savaşları dönüyor maçlarda.Muhteşem sezon için tebrik ederim.
Tebrikler usta çok başarılı geçmiş sezonlar
tebrikler.
Tebrikler güzel gidiyoruz. Şampiyonlar ligi de bence sayende olmuştur.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Tebrikler.. Sadece Türkler güzel bir düşünce..
Kalecimiz için kasamızdan oyuncunun imza bedelleri dahil 40.5 milyon çıktı. Geçen sezon yayın gelirlerinden 68.5 milyon, forma satışından 7.5 milyon kazandığımız ön görülürse, başarı durumunda çok da zarar etmemiş oluruz.
Yoksa en zengin kulüp olma yolunda büyük darbe aldık.
Sentugo.
bu oyunda iyi kaleci bulmak zor. 35 mn eder bulduğun kaleci . Tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Genç kaleci bulmak zor,bence uygun fiyat.
Hocam tebrikler. Gerçekten iyisin. Benim merak ettiğim Kuyt nasıl hala yılın 11 ine seçilmiş. Profilini gösterir misin ?
Yabancıları lige sat ki takımların kalitesi artsın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben yokken neler olmuş böylekaleci iyi olmuş lazımdı zaten sen o para açığını kapatırsın
![]()