Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 345 sonuç

Konu: FM 2006

Bu Fm 2006 3D olursa 2 cd olur. E 2 cd olacaksa biraz daha eklemeler olsun mesela TCM' de oyunculara prim verilebiliyor veya oyuncuyu beğendiğinde ona fazladan para veriyosun oyuncunun takıma bağlılığı artıyor. Bu tür özellikler olsun ki oyunun tadı çıksın dimi yani??

prim olayı fena fikir değil ama türkçe yama'yı siteden indiriyoru zaçamıyoruz açıyoruz oyun göçüyo onun için türkçe language dosyaının birinci elden yani sega tarafından yapılması bence oyunun oynanabilirliğini 2 kat arttırır...

Cristiano Ronaldo Misafir

Arkadaşlar keşke kulüplerden aldığımız paralar bir yerde birikse paramız yetmediğinde kendi cebimizden versek oyuncuya, düşünsenize ne biçim havamız olur.Bir de Diyelimki size Chelsea, yılda 1.750.000M € veriyor. Galatasaray 1.100.000M € veriyor.Galatasaray'a gidersem,vay be ne büyük adammış, Chelsea'nin teklifini bile reddetti diye söylentiler çıksa Medya'da, Sizce hoş olmazmı??

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

mesela oyunculari kampa almak olabilir.mac biletleri,maca girmeden ve macin ortasinda oyuncularka konusmak olabilir.ben bunalari istiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Mac arasında oyuncularla konusabiliyorsun FM 06 da

Nesil
    2005
    Yer
    Güneşin doğduğu yerden

oyun ne zaman türkiyey gelioooooooooooooooo

sabrım kalmadıııııııııııııı

Arkadaşlar FM nin Türkçesini bizim torunlar ancak görür

Sheriff Misafir

o değilde oyunun tam çıkış tarihi ne bilen varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

5 gün kaldı

insan bi fiyatını DA yazAr...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

avrupa fiyatı şu anda web sitelerinde 60 ile 70 ytl arası değişiyor. Türkiye deki fiyatını bilemiyorum daha belli değil. gerekli firmalarla irtibata geçtik. önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler web sitemizden verilecek.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kanka.Exciting
    ya bence maç bileti fiyatları eklensin hatta forma fiyatlarına kdar eklensin sims city gibi tatlı olur
    total club manager oynamayi düsündün mü?

Sitede 70 YTL dio amaa..... ben meseLa taksitle almak istiyorum... onu nası yapçaz...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

onun için d&r a gideceksin. vya teknosa ya ısmarlayacaksın oyun geldiğinde seni arayacaklar. sonra kredi kartı ile çektireceksin
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

okk... yarın bi d&r ' a uğrayayım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selam,

D&R, Teknosa, Bimeks hiç bir yerde yok oyun,Aral'a yazıklar olsun aklı başında ciddi bir firma en azından müşterilerine bilgi verir, forumlarına göz attım 21'inde geliyor gecikme yok yazmışlar o kadar, kaç kere mesaj mail attım nerden bulurum diye hiç bir cevap yok, ondan sonra da neden Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor,neden acaba???

Vieri arkadaşımıza mesaj attım,o da olmazsa internetten sipariş vericem.

Saygılarımla,

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de ilk kez orjinal oyun alacaktım bi heyecanla çıktım evden.yok abi bulamadım.dönüşte de 50 yaşlarında bi amca cd satıyo.koymuş en öne de fm 2006yı.cd bana bakıyo ben cd ye...dayanamadım aldı.eve geldim cengiz kurtoğlunun müzik cd si çıkmasın mı.epey küfür yedi amca yani

zauhauhauhahuaaaa... abi onunda en az fm kadar fanatiği waR...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

euehe öldüm ya fm 2006 ya cengizde girdi ya helal olsun..

arkadşalar bu sitede yer alan game.net sitesi türkiyeye göndermiyor halen manyaklar azerbaycana kadar gönderiyorlar.. bende adamlarla iletişime geçtim gödnerdiğiniz kargolar türkiyeye gitmeli yani azarbaycana bile gidiyor listede turkiye yok falan cevap bkliyorum..

oyunun türkiye fiyatını bilmiyorum o yüzden daha girişmedim olaylara ama burada 60 ile 70 milyon arasında şimdi bir firma var onlarla anlaşırsam onlar tr ye gönderiyorlar o site üzerinden direk adresinize postalanacak oyunlar ve türkiyeye satıldığı gözükecek. posta ile 4-5 günde elinizde olur. sanırım 65 ytl ye geliyor toplam maliyeti. baktık gördk olmadı artık ben alıcam size göndereceğim sizde bana hava gönderirsiniz hesabıma
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi azerbeycana gidiyo bize nie gelmio anlamadım yaaa...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bende aynen senin gibi söyledim şu linki kaldırayım eklenince koyarım gene
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Default oyunu aldııııııımmm

bende orjinal alıcam ama dün kadıköyde gördüm, dayanamadım.eve geldim kurulumu çok değişik...ama başardım...oynamaya başladım..ya bu oyun çok güzel yaaaaaaa....müthiş olmuş..maç modu o kadar gerçekçiki..devre arası konuşmalar o kadar etkili ki..gelmiş geçmiş en iyi managerlik oyuınu..FM2006..olağanüstü, fantastik, wonderfull

Sheriff Misafir

Arkadaşlar herkesin fm2006 orjinal oyun almasını tavsiye ederim böylece oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz ve çıkacak patchlerde sorun yaşamayacaksınız.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben gerçekten orjinal almayı düşünüyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Abi ben de dayanamadım aldım FM 2006'yı...

Ne güzel bea.... oldukça iyi olmuş...

Para biriktiriyorum, birikisin alıcam...

Birikene kadar böyle artık....

Oyun çok güzel bu arada....

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar düşünceleriniz gerçekten güzel. kopya oyun almanızıda sabırsızlıktan dolayı anlıyorum gününde çıksa parası olan hemen alırdı
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

açıkçası ben daha almadım.
    musti senle konuştuk biliyosun. ben senin şu olayını bekliyorum.. ondan sonra alacam naapalım biraz daha sıkacaz dişimizi artıkın

bende msutafa abiyi beklioruM....

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

valla be internetten indirdim oyunu keşke orjinal oyun bizim keseyede uygun olsada alsak ama maalesef bizi aşıyor oyunu indirip türlü madrabazlıklardan sonra oynadım beğendimde güzel olmuş özellikle yeni antreman seçenekleri hoş olmuş....

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri