paraya ihtiyacın varsa sat yoksa kalsın kemal her zaman kalacak adam
paraya ihtiyacın varsa sat yoksa kalsın kemal her zaman kalacak adam
arkadaş satmış bile ii yapmış
galatasarayla oynuyorum elimde 4 tane kaleci var
1-mondi
2-fevzi
3-aykut
4-polat keser hangisini satıyım![]()
Bence fevzi yada aykut....Ama hepsi çok iyi.İlla birini satıcaksan bunlardan biri.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bence fevziyi sat .aykutu kiralık gonder , polat la mondi kalsın
aslında su ana trabzondan teklif var aykuta sizin yorumlarınızı bekliyom ilerlemek için![]()
aykut unkini kabul et.. hatta ben derimki mondi yide sat çünkü 1-2 yıl sonra mondi futbolu bırakır elinde kalır,polat keser harika kaleci onu kullanırsın
ewt polata bende güveniyorum mondiyide önümüzdeki sezon cıkarcam elimden yabancı sayısı azalsın
bence mondiyi sat yabancı kontenjanı açılsın hemde aykutu ya da polatı yetiştirmiş olursun. Türk milli takımına katkıda bulun![]()
mondi yi sat tamam ii bi kaleci ama yaslı polat keser waede aykut kalsın...
Bana göre bir takım için 3 kaleci fazla o yüzden Aykut ve Mondi sat bana göre alt yapıdaki kalecin iyi değilse oraya iyi özellikli bir kaleci alıp 3 kaleciye ulaş gerekli olduğunda altyapıdakini kullanırsın.Originally Posted by hihaho
bende öyle yapıyorum. kadromda iyi bi kaleci oluyor. yedektede iyi bi kaleci. 3. kaleciyi ise altyapıdan alıyorum. daha iyi oluyor yani
Arkadaşlar Fenerbahçe'yle oynuyorum 2008 senesindeyim Anelka 29 yaşına geldi ama leblebi gibi gol atıyor adamYerine Kerlon'u almak istiyorum. Anelka'nın değeri 7.250.000 şuan. Yabancı sınırlaması olduğu için göndermek zorundayım. Sizce göndereyim mi?
Sol bekte de Pineda var ama göbekten zayıf olduğumu düşünüyorum Önder'le Servet oynuyor. Pineda'nın da özellikleri çok iyi ama yabancı kontenjanı dolayısıyla onu göndermem gerekir, Gioda'yı almayı düşünüyorum.
Bu arada Alex'de 30 yaşında ama bütün özellikleri çok iyi ve sanırım bu sezonun sonunda Türk olabilir, yalnız Alex kulüpten ayrılma zamanın geldiğini düşünüyor falan diyor her sene. Zorla takımda tutuyorum sonra düzeliyor.Sizce göndersem mi?
Benim kadro;
Volkan Babacan
Vanden Borre Önder Güngör Öztürk Gustavo nery
Yasin Karaça Mascherano Appiah Kemal (uğur yıldırım gelecek)
Tevez Kerlon
Arkadaşlar arsenal tevez 49 mn verdi sizce napiim
bu arada gelecek olanlar:Uğur Yıldırım,Hamit Altıntop
Gidecekler:Volkan Demirel
tevez e 2010 da juveden 60 m teklif geldi yinede sen bilirsinOriginally Posted by kaaaanfm
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
vazgeçtim satmıcam bu arada mascheranonun yerine messiyi alsam işimi görürmü
masceranonun yerine messi gitmez (guarin biglia)gibi oyuncular gider
hımm sağol zaten messi için tevezi istedi barca bende vermedim tevez şuanda avrupanın mı dünyanınmı en çok gol atan adamı oyunda
arkadaslar ben yeni oyun actım gs ile ve ilk yıldaym bikac transfer yaptım fakat hala ii sonuclar alamıorum sizce hangi taktikle ve hangi oyuncularla oynamalıym??![]()
kadrom:
GK: aykut, barthez, fevzi elmas
DC:song, emre asık, mehmet topal, tolga seyhan, cem islamoğlu
DL:ferhat, orhan, ergün
DR: Cihan, muslu
DM:mehmet güven, inamoto
MR:arda, hasan şaş, okan buruk, sabri, aydın yılmaz
ML: carrusca, oğuz sabankay
AMC: ilic, diego(cruzeirodan aldm cok iy ve yetenekli)
ST: ümit karan, özgürcan, hakan şükür, hasan kabze, necati
gk:bartez
dc:song-asık
dl:ergün
dr:muslu
dm:imam
mr: okan
ml:sas
amc:diego
st:umit-necat
lig ve kupa senin avrupa icin zor
Kaleci:Cech,Lehmann
Defans:Thuram,Ashley Cole, Puyol, Marquez, Belletti
Orta Saha:Ronaldinho, Pirlo, Emerson,Van Persie, Motta,Cristiano Ronaldo, Wayve Rooney, Messi,
Forvet:İbrahimoviç, Henry
Önerilerinizi bekliyorum 3. senedeyim ve birçok yedek lazım yardım ederseniz sevinirim
kardeş kadro güzel ii bi antremanla mükemmel olur tabi ki taktiğininde ii olması lazım
fenerle oynuyorum sol kanada ihtiyacım var şu ana kadar malik fathi ve mehmet sedefi bulabildim güzel olarak yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşım biraz araştırsan bulursun birçok başlık var.
benceee bna guvenın eger memun kalamsınıs msn adresım [email protected]
cesar delgado bu oyuncuyu alınn yeter forveteeeeeee eger memın kalmsaıns ekleyın tartısalımmmmm
butcen ne kadar
ama
deschacht
orhan ak
antonıo lopez
fabio santos iidir aLabıLırsen aL
fabio grosso tüm sol kananatta oynar sorunu büyük ihtimalle çözer
fluminenseden marcelo...sol bek...geleceğin fabio aurelio su yazıyo personalinde...
arruabarena,zoltan petö,taye taiwo,diego placente,gonzalo pineda... arama yaparsan bulrsun
bana yerli bir sag kanat söyleyebilecek olan varmı arkadslar yerli olsun ama
ugur yıldırım olmasın fenerdeyim oda fenere gelmiyo F.B.nin seviyesine uygun bir kanat olursa sevinirim
simdiden sagolun