Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 469 sonuç

Konu: Hangi Oyuncu (Oyuncu Kıyaslama)

Buda Sorulurmu Karde$ Ya MascHerano Tabiki..AppiAh'ın 1000 Katı ii.. Vaart'ın Yerinede Adu ii Gider Karde$.. Bence Mascherano ve Adu aL Oynat EyLen Co$ :P

Default hangisi daha yararlı olur

liverpoll için sol kanat arıyorum uğur yıldırımı mı alayım yoksa geleceğin beckhamı lenonnu mu yoksa başka birini mi görüşlerinin bekliyorum

e dogru yapmıssın tabı fred tabıkı

bence owen mükkemmel.

Default pazzini mi toni mi ronaldo(madrid)mu?

hangisi arkadşlar fener getirecem 2.sezonum önerilerinizi bekliom

pazzini yi alsadı n bende 11 mlyn pound 35e satmıom kimseye okadar yani ama 2si arsında kesn fred

pazzini de tonide toplam da 1 sezonda italyada fio ile 60ınüstünde golleri var

8. Default

Bencede Fred.

Question Iquanta mı ? Fred mi ?

Evet beyler

IQUANTAYIMI ALIYIM ? FREDİMİ ?

2SİDE GELMEYE HAZIR AMA KARARSIZIM IQUANTA DAHA YAKIN GELİYOR SANKİ

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by kimisworld
    abi sallama 2008'desin we fred cisse vander vaart we hami'i aldın.

abi 2008 bitti tarihe bakarsan haziran sezon sonu şimdi yeni sezona başlıyorum... Emeğe ufacık saygınız yok.. bi arkadaşa açıklamıştım 2. ve 3. sezonumda CL yi aldım öyle olunca biraz oluyor sen yapınca sende koyarsın emeğe saygısızlık yapmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Diego mu Daniel Carvalho mu?

2. sene galatasaraydayım ilicin yerine amc mevkine transfer lazım ikiside aynı para hangisini almalıyım sizce ozellikleri de hemen hemen aynı carvalhonun biraz daha yuksek ama diego 21 carvalho 23 yasında

carvalho tabikide.daha hareketli ve daha teknik

diego bnce

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu oyuncuların ikiside birbirinden dehset yalnız ben ikisinide denedim digeo dan daha cok verim aldım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Diego kardeş

galatasaraysa carvalho

Fred daha güzel..::

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by kimisworld
    abi 2008 bitti tarihe bakarsan haziran sezon sonu şimdi yeni sezona başlıyorum... Emeğe ufacık saygınız yok.. bi arkadaşa açıklamıştım 2. ve 3. sezonumda CL yi aldım öyle olunca biraz oluyor sen yapınca sende koyarsın emeğe saygısızlık yapmayın...
    Almıstır arkadas bende Rafael Van der Vaart ı 2. sezonda 38 trilyona almıstım.Yapabilir bu transferleri takımdaki oyuncuları satarak güzel kadro kardes tbr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Default koch mu polat mı?

arkadaşlar rizespor u aldım bu sene ve 6 puanla liderim...kalecilerim polat keser ve koch diye bir alman kaleci...scout dan baktıımda kocun abilitysi polattan çok daha fazla...üstelik polatın potansiyel yeteneğide oldukça az ama ikiside mütthiş maçlar çıkarıyolar...yabancı kontejyanını açmak için gönderilebilecek tek isim de koch...sizce ne yapmalıyım?gelcek sene büyük ihtimalle şampiyonlar lignde oynayacağım bunuda düşünerk yorumlarınızı bekliyorm...teşekkürler
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bencede yabancı koch u gönder bence kalede polatı oynat ben hiç kalede yabancı kontenjanını doldurmam onun yerine başka bir yer takviye yap

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence kochu gönder polat keser 1-2 yıl sonra kendisini 2-3 kat geliştiriyor.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    arkadaşlar rizespor u aldım bu sene ve 6 puanla liderim...kalecilerim polat keser ve koch diye bir alman kaleci...scout dan baktıımda kocun abilitysi polattan çok daha fazla...üstelik polatın potansiyel yeteneğide oldukça az ama ikiside mütthiş maçlar çıkarıyolar...yabancı kontejyanını açmak için gönderilebilecek tek isim de koch...sizce ne yapmalıyım?gelcek sene büyük ihtimalle şampiyonlar lignde oynayacağım bunuda düşünerk yorumlarınızı bekliyorm...teşekkürler
    polat derim ben

sen ikisinide gönder costil'i al fransız kaleci. 17 yaşında 19 yaşına gelince gol kelimesini sözlükten çıkarttırıyo. o kadar diim

scoutdan abilitye falan nasıl bakıyosunuz...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by umutumut67
    scoutdan abilitye falan nasıl bakıyosunuz...
    oyuncunun yanında yazıyo pot, ability ve ability var
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

poLat'ı oynat
    yabancı kontejyanını kapatma bosuna

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

haklısınız bende öyle düşünmüştüm..

bende olat keser oynasın

bende polat keser Fenerin kalesini koruyor. Müthiş bir gelişim gösterdi 2. yılda

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri