Fener burda yenip de elerse Kiev'i o zaman ne kadar doğru yaptılar, Zico aranan hocaymış, falan filan diye haber yaparlar. Hatta yarınki maçı kazanalım yorumlar yine değişir....
Fener burda yenip de elerse Kiev'i o zaman ne kadar doğru yaptılar, Zico aranan hocaymış, falan filan diye haber yaparlar. Hatta yarınki maçı kazanalım yorumlar yine değişir....
"YÜCE ATATÜRK"
basın yine görev başında..
uçur-batır taktiğini çok güzel uyguluyorlar maşşallah..
her zaman ki halleri çok görmemek lazım garip densizlere
evet basın uçmuş.. klasik basın..
Galatasaray artık Şampiyonlar Ligi'nde diyebiliriz.Ben Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Dinamo Kiev'i eleyeceğini düşünüyorum.
katılıyorum fener için akıllı bir oyunla Kiev'e 3 fark imkansız değil (Ceteris Paribus)Originally Posted by Berkaiser
Kiev cok süper bir takım degil fakat takım oyununu cok iyi oynayan takım acıkcası ben fanatik bir Fenerbahceli olarak Kiev i eleyecegimize pek inanmıyorum.Verpakovskis hala dinamo kievdemi ? Eger hala kiev deyse hızlı kontralarla bize cok zararı dokunur
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Verpakovskis evet hala Kiev'de
Fenerbahce için kötü bir haberOriginally Posted by dnz498
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bilemem izlemedim ama geçen maçta Rebrov bile Fener için felaketti kötü oynarsan her oyuncu felaket olur
bilemem izlemedim ama geçen maçta Rebrov bile Fener için felaketti kötü oynarsan her oyuncu felaket olur
Verpakovskis Türkiyeyi Euro 2004 ten eden adamdır
Fenerbahçe Cumhuriyeti
şimdi hatırladım ama keşeke hatırlatmasaydın