Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.
    Zaten Volkan'ı kesip, Rüştü'nün kaleye geçmesi başlı başına bir hataydı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

yönetimin beceriksizliğinin de cok büyük etkisi olan bu macta turu kaybettik. carlos ısrarı,yapabileceginden daha yükseklere bakıp dünya ca ünlü yıldız hocaları alcaz derken kala kala zico ya kaldık. hiçbir avrupa yada kendi brezilya ligi tecrübesi olmayan bi insan getirdik.eger biz daum u begenemeyip gönderdiysek zico bu takımda fazla barınmamalı. cok basımızı yakar bu kadro secimleriyle. semih cıkartıp murat hacıoglu nu almak ne demektir. bizim takımın eksigi orta sahasının cok zayıf kalmasıdır. ortasaha direncinin olmamasıdır. alex ve tümer de hiç bir mücadele yok zaten.dakka olmus 62. appiah ta yorulmus aurelio da. al oyundan alex i ve tümer sok. mehmet yozgatlıyla beraer ugur yada selcuk sahin i takım bi kendisine gelsin toparlansın. karsı takıma bi direnç göstermemiz lazım pozisyon bulabilmemiz için. direnc gösteremediğimiz için adamlar ortasaha mızı kendi tarlaları gibi istedikleri gibi sürdüler. cok kolay bi şekilde oyunun bazı bölümlerini bizim sahamıza yıktılar ilk mac tada bu macta da. bu takım oturmamıs hem de hiç oturmamıs. bu kadro hiç yeterli deil. uefa bizim için dogru bi kulvar ama bizim daha konsantre ve daha ii bi ilk 11 ihtiyacımız var. Ama ne olursa olsun HEP destek, TAM destek.

Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Appiah hariç yönetimde dahil futbolcularda dahil hepsini at çöpe gitsin isterse Türkiye liginde 34 macın hepsini alsın hiç anlamı yok

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede Zico'da pek suç aramamak gerek.

rüştü yerine volkanı oynatmalıydı mesela

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Onu zaten yukarıda bende yazmıştım Burak abi. Ama dediğim gibi Zico'yu tamamen suçlamak yanlış.

tamamen suçlamıyorum ama o da suçlu herkes suçlu appiah hariç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah süperdi zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar mücadele etmek istediğini tamamen gösterdi. Ama onun ruhunu taşıyan başka bir oyuncu göremedim ben ne yazık ki.

tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum

bence de zico yu suçlamamak lazım adam ne yapsın appiah zaten müthiş adam her maçında harika oynuyor keşke herkes öyle olsa neyse inşallah uefa da başarılı oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum
    O pozisyonu göremedim ben. Ama görseydim mutlaka bende sinir olurdum. Bugün doğrusunu söylemek gerekirse Fener'i hiç desteklemediğim kadar destekledim. Nerdeyse kendi takımım kadar diyebilirim.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Tümer çok etkisizdi, Alex in etkisiz kalacağını en azından daha evvelki avrupa maçlarından dolayı tahmin edebiliyordum, kaleye şut çekmesi gerekn adam tümer iken, gitti kerim golü attı.

Zico, Volkan'ı oynatmalıydı, ama Daum da diğer hocalar da Volkan'ı banko yapmadı. Rüştü yıllardır oynadığı için hep banko oldu. Topu elinden kaçırdığı dönemlerde bile hep oynadı. Man Utd'dan 6 tane yediği zaman bile hep bankoydu. Nerden geldin sen, niye ayrılıyorsun Barcelona'dan?

Zico'dan önce Aziz Yıldırım acaba Zico'nun böyle maçlarda Fenerbahçe'ye ne verebilirdi diye düşünmesi lazımdı..

Zico inançlı olsaydı bu takıma çok şey verebilirdi.. Sonuçta bunlar inanç meselesi..

Bknz: Türkiye - İsviçre maçı..

Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?
    evet haklısın bu maçta zico nun yapabileceği hiç bir şey yoktu. Amaaa önceden yapmaması gereken bir şey vardı o zaman. Geldiğinde açıklamaların da şu vardı " FB bu kadrosuyla bugüne kadar nasıl Avrupada başarılı olamamış hayret ediyorum" diye açıklama yapmıştı. Bunu yapmayıp taraftarıda çok fazla umutlandırmasaydı keşke...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico, Volkan'ı oynatmalıydı, ama Daum da diğer hocalar da Volkan'ı banko yapmadı. Rüştü yıllardır oynadığı için hep banko oldu. Topu elinden kaçırdığı dönemlerde bile hep oynadı. Man Utd'dan 6 tane yediği zaman bile hep bankoydu. Nerden geldin sen, niye ayrılıyorsun Barcelona'dan?
    Volkan olsaydı bence bu maçın skoru kesinlikle değişik olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Suç sadece Rüstü de can da degilki Appiah hariç yönetiminden teknik ekibine kadar hepsinde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Suç sadece Rüstü de can da degilki Appiah hariç yönetiminden teknik ekibine kadar hepsinde.
    Haklısın. Ancak Volkan oynasaydı bence gerçekten Fenerbahçe adına çok daha iyi olabilirdi. Ama geçti artık. Fenerbahçe, önüne bakacak ve UEFA'da başarılı olmaya çalışacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bence asin fenerde muhtesem ortasahasi var aurelio appiah tumer alex ama oyniyamiyorlar appiah haric. en buyuk eksik forvet ve defans (luciano ve lugano oynarlarsa bu eksik kapanir sade forvet)

S-B-Z Misafir

ya ben bu maça yorum bile yapmak istemiyorum.daha öncede dedim bjk dahil avrupada diğer takımların hiçbirini sevmiyor ve hoşlanmıyorum.ne yapıyorsa galatasaray yapıyor.kayseri bile ne kadar yürekten oynuyor daha ilk yılında.
    birilerinin ilk başta bu adamlara yurt sevgisi dersi vermesi lazım.inanç olmadan hiçbirşey olmaz.galatasarayda bu inanç yıllardır var ama diğer takımlarımız için aynı şeyi asla söyleyemem.
    sen daha 4. dk. da golü yersen o stada gelen insanlara acırım ben gerçekten yazık.daha ne zamana kadar kendimizi avutacağız böyle bilmiyorum.
    bunun adı emek hırsızlığıdır,ülkemizin puanlarının çalınmasıdır,ruhsuzluktur.siz ne derseniz deyin.
    o kadar sinirliyimki verilen bunca desteğin karşılığında bu insanların aldığı şey hep hüzün olmamalı.

Quote Originally Posted by ermoon
    Zico'dan önce Aziz Yıldırım acaba Zico'nun böyle maçlarda Fenerbahçe'ye ne verebilirdi diye düşünmesi lazımdı..

Zico inançlı olsaydı bu takıma çok şey verebilirdi.. Sonuçta bunlar inanç meselesi..

Bknz: Türkiye - İsviçre maçı..
    Katılmıyorum. 3. Lig takımını getir, Kiev karşısına koy, inan ve kazan. Bu mantık gibi verdiğin örnek. Chelsea-Barcelona maçı inanç meselesidir, Galatasaray-Fenerbahçe maçı inanç meselesidir, ama bu değil. Defansın berbat, hücum hattın berbat, istediğin kadar inan, kar etmez.

Takıma zaten çok şey verdi Zico. Kerim'i kazandı, golünü de yazdı, gençlere güveniyor. Ama elindeki kadro bu. Yönetim ona bir şeyler verse, o da bu takıma çok şey verebilirdi.

Türkiye - İsviçre maçına bakınız demişsin, baktım ama sonuç malum. Dünya Kupası'na katılamadık.

Katılmıyorum. 3. Lig takımını getir, Kiev karşısına koy, inan ve kazan. Bu mantık gibi verdiğin örnek. Chelsea-Barcelona maçı inanç meselesidir, Galatasaray-Fenerbahçe maçı inanç meselesidir, ama bu değil. Defansın berbat, hücum hattın berbat, istediğin kadar inan, kar etmez.

Takıma zaten çok şey verdi Zico. Kerim'i kazandı, golünü de yazdı, gençlere güveniyor. Ama elindeki kadro bu. Yönetim ona bir şeyler verse, o da bu takıma çok şey verebilirdi.

Türkiye - İsviçre maçına bakınız demişsin, baktım ama sonuç malum. Dünya Kupası'na katılamadık.
    Fenerbahçe 3.lig takımı değil.. Madem bu inanç meselesi değil, zamanında Real Madrid'i 2-0'dan 3-2 yendiğimizde inanç yoktuda ne vardı? UEFA kupasını kazandığımız zaman Milan gibi bir takımı zar zor inanarak 3-2 yenen kimdi? İnanç meselesi değilde nedir bu maçlar?

Zico daha geleli kaç gün olduda takıma ne verdi? Yönetim ona çok şey verebilirdi.. 1 ay boyunca medyayı meşgul etmeyip takımı 100.yıl için, Avrupa için hazırlasaydı şimdi bunları konuşmuyor olacaktık..

Evet bir daha bakmanı öneririm.. 1-0'dan o maçı nasıl çevirdiğimizi hatırlatırım.. Dünya Kupası'na katılamadık ben buna bakmıyorum orada ki inanç meselesine bakıyorum..

ya nasıl istediğin kadar inan kar etmez diyebiliyosun. futbol dışı örnek olarfak. 1. dünya savaşında hiç bir imkanı olmayan silahı,çarığı vb. herşeyden yoksun karşısındaki teknolojik silahlı düşmmanlara karşı ZAFER inanç ile gelmedi mi. Bence inanç ile her şey başarılabilir... Fb lilerde inanç yoktu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

HUSRAN..............

İnanç da bir yere kadar! Türkiye - İsviçre maçında inanç bir işe yaramadı. Sonuçta eleyemedik, akabinde fazla inanmanın getirdiği negatiflik sonucu olaylar çıktı. Ve cezalar aldık.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar desek de fayda etmiyor ne yazık ki. Dünya Kupası'nda Togo da Trinidad & Tobaga da çok inanmıştı, ama ne yazık ki durumları malum. İnanan kazanır diye bir şey yoktur. İyi oynayan kazanır.

heralde fb yonetimi gs yonetimini ornek alıyor
    oyuncu alma , gençleri oyNAt

ya fb sahaya piyangoyu aldın mı gibi yazıyla cıkıyor
    demekki bu is tamamiyle maddiyata donusmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz ekonomik durumumuzdan dolayı oyuncu alamıyoruz, elimizdekileri kullanmaya çalışıyoruz. Fener'in ekonomik durumu var. Neden bizi örnek alsınlarki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben dün zico yetersiz dediğimde çok başarılı olacak diyen arkadaşlar harbiden çok başarılı oldu neydi o takım öyle daha 5 dak olmuş stopherler orta yuvarlakta sonra ne oldu 100.yıl forveti de süper semih şentürk!!!

ya fb sahaya piyangoyu aldın mı gibi yazıyla cıkıyor
    demekki bu is tamamiyle maddiyata donusmus

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri