Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi benimkinde isim soyad yaziliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent, Giresun

oynayan arkadaslar hang' vers'yonu oynuyorlar ben'm 260 mb lik olan .ali;miyor isim yazilmiyor sanirsam skin de bir hata war

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

strawbery demo

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

== Baslat
    ===Denetim Masasi
    ====Bolge ve Dil Secenekleri

Burada Turkce gecen kisimlari Ingiltere ve Ingilizce olarak degistirin.

Sonra bilgisayari tekrar baslatip demoyu calistirin
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

arkadaslar oncelikle load quickstart diyoruz ve ordan bir lig seciyoruz ben oyle yaptim sectikten sora hemen add manager ekrani geliyo next e tiklayin sonrasinda first ve last name ekrani gelecek oralarada isminizi yazin ve next diyin sonrasinda hangi ulkenin vatandasi fln oldugunuzu ayarliyosunuz oralari sallayin iste ispanyol yaptim ben yanindaki ekrani sallayin doldurmayin ve next diyin yeni gelen ekranda menajer resmi isticek orayida nextleyin sonraki ekranda favori takiminizi yazmanizi isticek yine next en son ekranda start emloyeted diye bisey var yani takim secme oradan sectiginiz ulkelerden liglere ve takimlara ulasabiliyosunuz takiminizida sectikten sonra next liyoruz ve oyun aciliyo menajer yaratmis oluyosunuz heyecandan turkceyide katlettim kusuruma bakmayin?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent, Giresun

b'zde de boyle strawberry

ya beyler hep'm'z fm oynuoruz en azindan yen' nasil manager acilcani biioruz sorun sk'nden mi kaynaklanior bilmiorum ama sorun FIRST NAME VE LAST NAME de arkadasin ustte verdigi hata... umarim cozeriz cunku bu is cidden can sikmaya basladi.Demo tek deilmi yane sizde bizde nasil farkli oluor_

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bende anlamadim ama su anda bizim sunucudan 260mblik dosyayi indiriyorum.. bakalim deneyelim
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

sen kurup oynamadinmi bu oyunu neyi sitedeki linke mi bakicaksin eger sen de save dosyasi varsa bi de Oyun klosorunun icinde Skinlerden default olanini linklere versen fena olmaz sorun skinden mi anlariz bi de sen Turkce xp mi kullnaiosun _

İlk link'den indirdiğimi sildim. Bizim sitedekinden indiriyorum. Bakalım sonuç farklı mı olacak?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kardes ben 80mblik demoyu denedim. ayni zamanda ben fm2007 beta tester im ve turkce xp kullaniyorum. elimde demo haricinde fm2007 beta var. 260 mblik demo olani denemedim simdi deneyecegim
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben 260 mb'lık olan strawberry'i indirdim normal çalışıyor hatta ss yolluyorum sürekli

arkadaslar ben 260 mb lik demoyu indirdim su anda oynuyorum blackstorm arkadasimin verdigi sikinle benimkisi ayni digil su anda bi sorunla karsilasmadim ve ilk macimi yaptim oyunda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sitedeki link'den indirip çalıştırdım yine olmadı

bizim bilgisayarlardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent, Giresun

peki skin klasorunuz kac mb benimki 92 kb !!!

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadasim bak senin sorun bolgesel ayarlardan tum secenekleri ingilizce yapmalisin... foruma yazarken turkce karakterlerin mevcut... bu ayarlari yapinca turkce klavye dahil tum secenekler ortadan kalkiyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

benimki 96,2 kb

o işleri yaptım da türkçe klavyeyi de kaldırayım mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent, Giresun

yaptim heps'n' gene olamadi bosuna bekledik 260 m ' s'md'

ayarlar tamam ancak yine olmadi

hatta preferences kismina da girmiyor. hata veriyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

buyuk ihtimalle skinden kaynaklanıyor. tabi bu ayarları cachelediğini düşünüyorum. o yüzden oyunu bir kaldır belgelerim içerisindeki sports interactive içerisinde football manager 2007 klasörünü kaldırın geriye birşey kalmasın hatta bilgisayarda football manager 2007 diye arama yapıp bulduğunuzu silin. sonra dil seçeneklerini ingiltere ve ingilizce yaptıktan sonra oyunu kurup deneyn bakalım

dil seçeneği derken bölgesel ayarlar.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

260 mb lik demoyu oynayan arkadaslarda oyun icinde ses varmi acaba?

benim gordugum seyler ise rustu hala kiralik gozukuyo tuncay cok kotu oyun baslar baslamaz volkan demirel e besiktasin 5 milyon sterlin verdigini gordum nihat 925 k oyun moturu bence daha duzgun olmus oyuncularin isinmasi olayini begenmedim cunku rakip takinin kalecisi her 2 pozisyonda bir isiniyodu ve bir turlu oyuna giremedi kendi belirledigimiz elemanlar isinsa daha guzel olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Blackstorm87
    b'zde de boyle strawberry

eee abi bunda nasil yaziyoruz adi bende boyle hicbisey yapamadim sen nasil yaptin soylermisin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent, Giresun

oyunu .ali;an arakada;lardan birisi skins/flexion klasorundek' settings klasorunu buraya upload edebilir mi sorun burda galiba

Quote Originally Posted by Blackstorm87
    oyunu .ali;an arakada;lardan birisi skins/flexion klasorundek' settings klasorunu buraya upload edebilir mi sorun burda galiba
    bana da oyle geliyor. butun denilenleri aynen yaptim ancak sonuc ayni

bir de tum ayarlari gecerli kullaniciya ... seklinda bir secenek var orayi da isaretleyip yukluyorum bakalim ne olacak.

Demoyu oynayabilmek için:

1)Öncelikle Denetim Masası -> Program Ekle/Kaldır'dan Football manager 2007 Demo'yu temizleyin eğer yüklüyse

2)Internet Explorer'da C:\Documents and Settings\{kullanıcı adınız}\Application Data\Sports Interactive Ltd\ dizinini açın ve "Football Manager 2007 Demo" klasörünü silin

3)bilgisyar dilinizi İngilizce yapın

%100 calisiyor

abi siz yeni yapamadiniz simdi/oyun aciliyormu yoksa acilmiyormu onu soylenir

Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri