abi benimkinde isim soyad yaziliyor
abi benimkinde isim soyad yaziliyor
oynayan arkadaslar hang' vers'yonu oynuyorlar ben'm 260 mb lik olan .ali;miyor isim yazilmiyor sanirsam skin de bir hata war
strawbery demo
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
arkadaslar oncelikle load quickstart diyoruz ve ordan bir lig seciyoruz ben oyle yaptim sectikten sora hemen add manager ekrani geliyo next e tiklayin sonrasinda first ve last name ekrani gelecek oralarada isminizi yazin ve next diyin sonrasinda hangi ulkenin vatandasi fln oldugunuzu ayarliyosunuz oralari sallayin iste ispanyol yaptim ben yanindaki ekrani sallayin doldurmayin ve next diyin yeni gelen ekranda menajer resmi isticek orayida nextleyin sonraki ekranda favori takiminizi yazmanizi isticek yine next en son ekranda start emloyeted diye bisey var yani takim secme oradan sectiginiz ulkelerden liglere ve takimlara ulasabiliyosunuz takiminizida sectikten sonra next liyoruz ve oyun aciliyo menajer yaratmis oluyosunuz heyecandan turkceyide katlettim kusuruma bakmayin?
ya beyler hep'm'z fm oynuoruz en azindan yen' nasil manager acilcani biioruz sorun sk'nden mi kaynaklanior bilmiorum ama sorun FIRST NAME VE LAST NAME de arkadasin ustte verdigi hata... umarim cozeriz cunku bu is cidden can sikmaya basladi.Demo tek deilmi yane sizde bizde nasil farkli oluor_
bende anlamadim ama su anda bizim sunucudan 260mblik dosyayi indiriyorum.. bakalim deneyelim
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
sen kurup oynamadinmi bu oyunu neyi sitedeki linke mi bakicaksin eger sen de save dosyasi varsa bi de Oyun klosorunun icinde Skinlerden default olanini linklere versen fena olmaz sorun skinden mi anlariz bi de sen Turkce xp mi kullnaiosun _
İlk link'den indirdiğimi sildim. Bizim sitedekinden indiriyorum. Bakalım sonuç farklı mı olacak?
kardes ben 80mblik demoyu denedim. ayni zamanda ben fm2007 beta tester im ve turkce xp kullaniyorum. elimde demo haricinde fm2007 beta var. 260 mblik demo olani denemedim simdi deneyecegim
Mustafa BudakTurksportal
ben 260 mb'lık olan strawberry'i indirdim normal çalışıyor hatta ss yolluyorum sürekli
arkadaslar ben 260 mb lik demoyu indirdim su anda oynuyorum blackstorm arkadasimin verdigi sikinle benimkisi ayni digil su anda bi sorunla karsilasmadim ve ilk macimi yaptim oyunda
sitedeki link'den indirip çalıştırdım yine olmadı
bizim bilgisayarlardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
peki skin klasorunuz kac mb benimki 92 kb !!!
arkadasim bak senin sorun bolgesel ayarlardan tum secenekleri ingilizce yapmalisin... foruma yazarken turkce karakterlerin mevcut... bu ayarlari yapinca turkce klavye dahil tum secenekler ortadan kalkiyor
Mustafa BudakTurksportal
benimki 96,2 kb
o işleri yaptım da türkçe klavyeyi de kaldırayım mı?
yaptim heps'n' gene olamadi bosuna bekledik 260 m ' s'md'
ayarlar tamam ancak yine olmadi
hatta preferences kismina da girmiyor. hata veriyor.
buyuk ihtimalle skinden kaynaklanıyor. tabi bu ayarları cachelediğini düşünüyorum. o yüzden oyunu bir kaldır belgelerim içerisindeki sports interactive içerisinde football manager 2007 klasörünü kaldırın geriye birşey kalmasınhatta bilgisayarda football manager 2007 diye arama yapıp bulduğunuzu silin. sonra dil seçeneklerini ingiltere ve ingilizce yaptıktan sonra oyunu kurup deneyn bakalım
dil seçeneği derken bölgesel ayarlar.
Mustafa BudakTurksportal
260 mb lik demoyu oynayan arkadaslarda oyun icinde ses varmi acaba?
[img=http://img149.imageshack.us/img149/6815/screenshot005mz8.th.jpg]
[img=http://img88.imageshack.us/img88/2386/screenshot006bg1.th.jpg]
[img=http://img88.imageshack.us/img88/1561/screenshot007en9.th.jpg]
[img=http://img149.imageshack.us/img149/2411/screenshot008rh1.th.jpg]
[img=http://img88.imageshack.us/img88/715/screenshot009wu5.th.jpg]
oyundaki ilk izlenimlerome gore Turklere fazla onem verilmemis arda gibi genclercok kotu yapilmis sese bakmadim ona da bakimyazarim simdi
benim gordugum seyler ise rustu hala kiralik gozukuyo tuncay cok kotu oyun baslar baslamaz volkan demirel e besiktasin 5 milyon sterlin verdigini gordum nihat 925 k oyun moturu bence daha duzgun olmus oyuncularin isinmasi olayini begenmedim cunku rakip takinin kalecisi her 2 pozisyonda bir isiniyodu ve bir turlu oyuna giremedi kendi belirledigimiz elemanlar isinsa daha guzel olurdu
eee abi bunda nasil yaziyoruz adi bende boyle hicbisey yapamadim sen nasil yaptin soylermisinOriginally Posted by Blackstorm87
oyunu .ali;an arakada;lardan birisi skins/flexion klasorundek' settings klasorunu buraya upload edebilir mi sorun burda galiba
bana da oyle geliyor. butun denilenleri aynen yaptim ancak sonuc ayniOriginally Posted by Blackstorm87
bir de tum ayarlari gecerli kullaniciya ... seklinda bir secenek var orayi da isaretleyip yukluyorum bakalim ne olacak.
Demoyu oynayabilmek için:
1)Öncelikle Denetim Masası -> Program Ekle/Kaldır'dan Football manager 2007 Demo'yu temizleyin eğer yüklüyse
2)Internet Explorer'da C:\Documents and Settings\{kullanıcı adınız}\Application Data\Sports Interactive Ltd\ dizinini açın ve "Football Manager 2007 Demo" klasörünü silin
3)bilgisyar dilinizi İngilizce yapın
%100 calisiyor
abi siz yeni yapamadiniz simdi/oyun aciliyormu yoksa acilmiyormu onu soylenir