Al benden de o kadar.. Volkan'ın kaleye geçmesi gerekiyordu uzun zamandan beri...Originally Posted by senderson
Al benden de o kadar.. Volkan'ın kaleye geçmesi gerekiyordu uzun zamandan beri...Originally Posted by senderson
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ben bir de Rüştü'de şunu görüyorum, maç esnasında suratına baktığınızda eski Rüştü gibi değil, bir durgunluk, bıkkınlık var gibi. Önceden kendi hatası da olsa defansa bağıran adam şimdi defans hata yapsa da arada bir öylesine bağırıyor. Bir pozisyon vardı bırak diye bağırmadı gitti adamı da düşürdü nerdeyse golü yiyorduk.
Arkadan takımı toparlama, ateşleme işini en iyi yapan Rüştü bence artık nedense bu işi yapmıyor, yapamıyor. Sen bir kaleci olarak sadece top gelsin tutayım dersen böyle olur işte. Sen arkdan herkesi görüyorsun, onlara gerekli uyarıları yapman lazım, ruh gibi maçlara çıkıp maç bitince hadi eyvallah dememen lazım....
volkanın kaleye geçme zamanı geldi bencede...geçen sene nasıl daum volkanı kesip rüştüyü kaleye koyduysa zicoda aynısını yapmalı...daumun o hareketinden sonra rüştü müthiş maçlar çıkarmıştı...
rüştü bu kadar nasıl büyüdü hala aklım almıyor. fenerbahce yi en önemli maclarda yaptıgı hatalarla yıkan bu adam nie bizim takımda duruyor anlamıyorum.antalyadan yediği kafa golündeki sacma sıcrayıs fln yakısmıyor.gecen sene manisa dan yediği 5 gol. bunun sonu gelmes. ah daum ah volkan ı shalke macından sonra bitirdinç cok yazık etti cokkk.
Volkan'ın sene sonu sözleşmesi bitiyor, rakiplerimiz kapabilir, çünkü adam hiç oynamıyor. Bence sözleşmesi yenilenmeli ve kale ona emanet edilmeli. Rüştü de bence futbolu bırakmalıdır. Hakan Şükür, Rüştü, Ergün gibi isimlerin miladı doldu artık. Rüştü yüzünden Volkan ne Fener'de ne de milli takımda 11 oynayabiliyor.
busözüne harfiyen katılıyorum rüştü gerçekten gençlerin önünü kapıyor artık bkz:Volkan Demirel bkz:Volkan Babacan tabii ki diğer genç kalecimiz Serdar...Zico nunda artık bu gerçeği görüp rüştüyü ilk 11 den çıkarması lazım...Originally Posted by eGowiCh
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.