Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 251 sonuç

Konu: Galatasaray-PSV

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Maç güzeldi ama sonuç kötü.. Gruptan çıkmak zor gibi.. Umarım UEFA'ya gidebilir (en kötü ihtimal gidecektir ztn)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

2. Default

Quote Originally Posted by senderson
    mücadele dolu heyecanlı bir maçtı.Fatih ve Geretsin B planı ters tepti.Olacak bunlar futbolda var...
    senderson duaların kabul oldu yenildik

taraftarlar için ise diyeceklerim ; b.k var sanki sahaya giriyolar.rezil ettiler bizi.olmayan tr prestijimizin içine ettiler saolun..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel

taraftarlar için ise diyeceklerim ; b.k var sanki sahaya giriyolar.rezil ettiler bizi.olmayan tr prestijimizin içine ettiler saolun..
    Haklısın....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    senderson duaların kabul oldu yenildik
    Saol abi temiz yürekliyimdir...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

gs zaten kötü oynadı bide fatih terimi iğrenç yorumu eklendi maçı izlemek ölüm oldu.

ikinci yarı psv'liler beklenmedik bir komedi izledi, biz ise izlerken tam bir trajedi'ye şahit olduk. modragon'la başlayan beceriksizlikler serisinin ardı arkası kesilmedi. birinci golde kalecinin inanılmaz hatası, ikinci goldede defans ve modragon'un lakayitsizliğinin eseriydi. ikinci yarı arda yok oldu. sabri şaşırdı. orta alanda birinci yarındaki kişilikli oyundan eser kalmadı. zaten teknik direktörlüğün vasıflarını gösterecek bir kavram sezon açıldığından beri galatasarayda göremedik. gerets bjk ile oynanan kupa maçından beri pili bitmiş bir halde çıktı karşımıza.. bu rezilliğe daha ne kadar şahit olcaz bilmiyorum? sadece yazık diyorum, gerets'e, yönetime, oyunculara bu çaresizlikler komedisinin parçası olan herkese yazık!!!

Quote Originally Posted by barcelos
    gs zaten kötü oynadı bide fatih terimi iğrenç yorumu eklendi maçı izlemek ölüm oldu.
    Fatih Terim'de İğrenç Yorum Yapıyorsa Rıdvan Dilmen'in Yorumlarını Dinlemeni Tavsiye Ederim Sana
    Bazı Pozisyonlar Hariç Gayet iyi yorumları vardı..

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by AzraiL™
    Yemessin , Heycandan Sahanın Ortasından Geçemessin

Takım 1.Yarı Muhteşemdi fakat niye 2.Yarı Yoktu ?
    Takımın Başarısızlığı En Başta Yönetimde ;
    Yönetimde Görmediğimiz , içte Bir Karışıklık var , Yapılan Transferlerin Bile Adı Transfer Olsun Diye yapıldığını Söyledi Yönetim En başta Yönetim Değişmeli
    2.Gerets Yaptığı Muhteşem Kadro ile Gene Çoştu ,
    Sabri Kaç Maçtır Görüyoruz adam Tek Başına Sağ'da NapabileceK ?
    Hasan Şaş'ı Nasıl Kadroya Almıyorsun ? Sabri Hasan'ın Arkadasında Olsaydı daha Farklı Olurdu ?
    Sonra gene Gerets Yaptığı Oyuncu Değişiklikleri ile Sahadaydı ,
    Ayhan Hata Yapıyor Görüyor fakat Oyunu Kuran Ilic'i oyundan alıyor ,
    tamam Sabri'nin Alternatifi Yoktu Bu Maçta ama ,
    Daha Sonra Arda Turan Son 2 Maçtır Ciddi Ciddi Düşme Yaşıyor (Bu Maçın 1.Yarısı Hariç)
    Ümit Karan 1.Yarıda Mükemmel Oynarken Yanına Adam Alacağına Niye Kaç Maçtır Oynamayan Adamla Değiştiriyorsun Necati'yi Alıyorsun ?
    Maça Hareket Lazım Senin o Muhteşem Vazgeçilmez Adamını Alıyorsun Cihan'ı onada Helal..
    Maçta Beğendiğim isimler Ilic ve Ümit Karan ..
    Açık Yüreklikle Söylüyorum Galatasaray'ın UEFA'ya Gitmesini Bile İstemiyorum..
    sonuna kadar katılıyorum,ben bir beşiktaşlı olarak saç baş yoldum ekran karşısında,sizlere Allah sabır versin.hele o sabri o ortalardan sonra elime geçseydi heralde boğar öldürürdüm onu.Filli boya reklamındakinin onda biri kadar vursa topa bişeyler olacak.yazık çok yazık oldu.bence GS mondi o golü yedikten sonra tamamen çöktü.sebebi bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk yarıdda galatasaray cok iyiydi ikinci gölü bulsa cok iyi olurdu ama olmadı arda cok yoruldu ikinci yarıda sahada yoktu nerdeyse mondragon zaten iki goldede hatalıydı bence geretsin ikinci yarıda ardayı cıkarması gerekirdi ilici oyunda tutması gerekirdi

Fatih Terim'de İğrenç Yorum Yapıyorsa Rıdvan Dilmen'in Yorumlarını Dinlemeni Tavsiye Ederim Sana
    Türkiye'de Rıdvan gibi yorum yapan birisi yok.Sizin o çok sevdiğini renktaşınız Hıncal Uluç bile "Rıdvan teknik direktörlük sevdalarını bıraksın,Dünya Yorumcularından biri gibi yaptığı yorumlara devam etsin." diyor.Acaba Fatih Terim FB'li olsaydı aynı şeyi söyleyebilecek miydin...?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fb arkadaşlar zaten sinirliyiz bide siz tartışma yaratacak mesajlar atrmasanız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rıdvan dilmen türkiyenin en iyi yorumcusu bence top orta sahadayken adam gol olcak dio gol oluo fatih terim ise adamın uykusunu getirio

rıdvan-terim tartışma yeri değil buraası

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Türkiye'de Rıdvan gibi yorum yapan birisi yok.Sizin o çok sevdiğini renktaşınız Hıncal Uluç bile "Rıdvan teknik direktörlük sevdalarını bıraksın,Dünya Yorumcularından biri gibi yaptığı yorumlara devam etsin." diyor.Acaba Fatih Terim FB'li olsaydı aynı şeyi söyleyebilecek miydin...?
    Galatasaray'lı Olsaydın Anlardın Konuyu Saptırmaylım Neyse

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

takım önceki lig maçlarına oranla büyük aşama kaydetti.yaklaşık 40 dakika süreyle bir maçı önde götürerek son 2 aydaki en uzun maçı önde götürme rekorunu kırmış oldu.

inamoto da oynadığı son maça oranla 5 metrelik isabetli kısa pas atma oranını yaklaşık iki katına çıkararak oynayabileceği en üst seviyedeki futbolu ortaya koydu.

mondragon ise gelen toplam 4 isabetli şutun yarısını kurtararak maçın kahramanı oldu.

necati ateş 10 metreden kaleciyi vurma oyununda kendini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha ortaya koydu.

sadece tek bir adamın-arouna kone- galatasaray savunmasını nasıl çökertebildiğni bir kez kanımız donarak izledik.ve bir takımın hiç gol atmaya niyeti yokken galatasaray takımı tarafından nasıl gol atmaya zorlandığını da bir kez daha görmüş olduk.

olsun ama yine de güveniyorum ben bu takıma ligde en azından ilk sekizde yer alacaktır sezon sonunda ve şampiyonlar liginde de ikinci puanını alacak bu sene inanıyorum ben buna.

sahaya atlayan taraftarlara da hak veriyorum.bu havada bi tarafları dondu o allahın dağında.ısınmak için yapabilinecek en uygun eylem tüm sahayı koşmak.bağırmanın o stadta bi işe yaramadığını son dakikada anlayabildiler ancak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt
    takım önceki lig maçlarına oranla büyük aşama kaydetti.yaklaşık 40 dakika süreyle bir maçı önde götürerek son 2 aydaki en uzun maçı önde götürme rekorunu kırmış oldu.

inamoto da oynadığı son maça oranla 5 metrelik isabetli kısa pas atma oranını yaklaşık iki katına çıkararak oynayabileceği en üst seviyedeki futbolu ortaya koydu.

mondragon ise gelen toplam 4 isabetli şutun yarısını kurtararak maçın kahramanı oldu.

necati ateş 10 metreden kaleciyi vurma oyununda kendini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha ortaya koydu.

sadece tek bir adamın-arouna kone- galatasaray savunmasını nasıl çökertebildiğni bir kez kanımız donarak izledik.ve bir takımın hiç gol atmaya niyeti yokken galatasaray takımı tarafından nasıl gol atmaya zorlandığını da bir kez daha görmüş olduk.

olsun ama yine de güveniyorum ben bu takıma ligde en azından ilk sekizde yer alacaktır sezon sonunda ve şampiyonlar liginde de ikinci puanını alacak bu sene inanıyorum ben buna.

sahaya atlayan taraftarlara da hak veriyorum.bu havada bi tarafları dondu o allahın dağında.ısınmak için yapabilinecek en uygun eylem tüm sahayı koşmak.bağırmanın o stadta bi işe yaramadığını son dakikada anlayabildiler ancak.
    cok doğru diosun............

Stad Hakkındada Sölüycem Bişey Var
    Stad'da Sadece Yol Sorunu Yok , Birde Stadı Sanki İstanbul Boğazının Üstüne Kurmuşlar Maşallah Her Yerden Esiyor...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler bu arkadas bu sefer imzasına baska bir asagılıyıcı laf koymus bir ilgilenin lütfenn

ben gerets suc bulmuyorum bugün şimdi hataları mondragon yaptı
    bordeaux ile uefa kupasına gitme macı oynucaz
    sende gerets'e hiçbir zaman suç bulmuyosun mondragonu oynatan o değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by şampiyon
    sende gerets'e hiçbir zaman suç bulmuyosun mondragonu oynatan o değilmi?
    evet kaleye aykutu koysaydı

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by anakonda52
    evet kaleye aykutu koysaydı
    hakan şükür geçse kaleye yemezdi o golü

Sheriff Misafir

Artık sanırım Gerets i kovalarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bıktım yaaa umutlanıp da sonunda hüsrana uğramaktan orta saha kötü oluyor mondi maç çeviriyor bu sefer orta saha süperdi mondi katletti maçı ama 1. golü yedikten sonra Galatasaray gibi bir takım nasıl oyunu bırakır biz değil miyiz liverpool a 3-0 dan sonra 2 gol atan bu arada gerets e de şaşırıyorum cihan o dakikadan sonra oyuna niye girer ne gerek var cihan ne yapabilir sabri görevini yerne getiriyordu orta sahaya geçince hiçbir işe yaramadı cihan ı alacağına herkesin gördüğü ama kendisinin görmediği yorgun arda yı oyundan çıkarsa olmaz

üstelik sahaya atlayan taraftarları kınıyom macın baska sahada olma ihtimli iyisallah almanyada olur cünkü orda seyirci destegide iyi oluren azından uefa ya gideriz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

neye ne diye yorum yapacağız bu maçtan sonra, yazık çoook yazık
    sahaya giren güyaa Galatasaraylı vatandaşlarada selam olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bülent tulun suan starda konusdu.dediki;
    geretse bana göre kesin gider dedi üstelik mondaragon bu aralar cok hata yapıyor dedi yönetim artık kaleye aykut yada fevziyi almazı lazım dedi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Polat ile çekişmleri olduğu için böyle söylemiştir

bu arada mondi dışarda dokunmuş topa keşke kırmızı görseydi belki aykut o gölü yemezdi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Polat ile çekişmleri olduğu için böyle söylemiştir

bu arada mondi dışarda dokunmuş topa keşke kırmızı görseydi belki aykut o gölü yemezdi
    Güzel bi yaklaşım tebrik ederim .Ama 11 kişi adamlara direnemedile 10 kişi hiç direnemezlerdi..

galatasaray ilk yarı çok güzel oynadı beni şaşırttı 2. yarı ise gerçek galatasaray gibi oynadı ... kişiliksiz şişirme toplarla ..... ya takım orta yapamıyor ... kaç tane korner kullandık hepsi öndireğe atılırmı .... hele şu sabri yokmu ... nefret ediyorum ya adam bir topu olumlu kullanamıyor .... ben hayatımda böyle bişey görmedim ilk yarı çok iyi oynuyor 2. yarı bir o kadar kötü oynuyor... liverpool da da aynı1. yarı ile 2. yarı arasında dağlar kadar fark .... artık galatasaray 45 dak. oynuyor .... bu da yeterli olmuyor ... artı yeter ya.... bence gitmsei gereken tek kişi canaydın ... herşeyi denedi olmadı ... f.terim i getirdi olmadı ergün gürsoy ve hagi yi kedirdi olmadı adnan polat ı getirdi olmadı ... hep bu taraftarın gözünde çok sevilen kişileri kendisine kalkan olarak kullandı ... hepsi gitti kendi kaldı demekki sorun canaydın da ... e bi zahmet sende git te canaydın o koltuğa başkaları otursun bi de onu dene ... zaten kalkanın kalmadı ... bi tek metin oktay kaldı umarım onuda mezar dan çıkarıp takımın başına getirmezsin .....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Oynayan kazanmadı... Turk futbolunun klasiklesmis sorunu boy gosterdi...
    İlk yarıdaki GSyi diger maclarda ortaya çıkarabilirlerse gruptan birinci çıkarlar. Ama ikinci yarıdaki GS olursa diğer maclarda vay halimize...
    Sahaya giren seyirciye hic bir sey soyluyemiyorum, zaten kendileri GOL olarak nasıl olduklarını gosterdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

dağ başınada gittik yenemedik.Liverpool maçına bilet isteyen varsa adresini özel mesajdan atsın kargoyla gönderiyim.Galatasaray bitti bende...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

güzel oynadılar ama tabiki sonuç elde edilmeyince olan yine oldu ikinci gol gelse bambaşka bir durum olacaktı ama olmadı. Sonuçta "taraftarada böyle...(!)... taraftarada böyle...(!)..."

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri