Maç güzeldi ama sonuç kötü.. Gruptan çıkmak zor gibi.. Umarım UEFA'ya gidebilir (en kötü ihtimal gidecektir ztn)
Maç güzeldi ama sonuç kötü.. Gruptan çıkmak zor gibi.. Umarım UEFA'ya gidebilir (en kötü ihtimal gidecektir ztn)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
senderson duaların kabul oldu yenildikOriginally Posted by senderson
taraftarlar için ise diyeceklerim ; b.k var sanki sahaya giriyolar.rezil ettiler bizi.olmayan tr prestijimizin içine ettiler saolun..
Haklısın....Originally Posted by Aegnor Míriel
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Saol abi temiz yürekliyimdir...Originally Posted by Aegnor Míriel
gs zaten kötü oynadı bide fatih terimi iğrenç yorumu eklendi maçı izlemek ölüm oldu.
ikinci yarı psv'liler beklenmedik bir komedi izledi, biz ise izlerken tam bir trajedi'ye şahit olduk. modragon'la başlayan beceriksizlikler serisinin ardı arkası kesilmedi. birinci golde kalecinin inanılmaz hatası, ikinci goldede defans ve modragon'un lakayitsizliğinin eseriydi. ikinci yarı arda yok oldu. sabri şaşırdı. orta alanda birinci yarındaki kişilikli oyundan eser kalmadı. zaten teknik direktörlüğün vasıflarını gösterecek bir kavram sezon açıldığından beri galatasarayda göremedik. gerets bjk ile oynanan kupa maçından beri pili bitmiş bir halde çıktı karşımıza.. bu rezilliğe daha ne kadar şahit olcaz bilmiyorum? sadece yazık diyorum, gerets'e, yönetime, oyunculara bu çaresizlikler komedisinin parçası olan herkese yazık!!!
Fatih Terim'de İğrenç Yorum Yapıyorsa Rıdvan Dilmen'in Yorumlarını Dinlemeni Tavsiye Ederim SanaOriginally Posted by barcelos
![]()
Bazı Pozisyonlar Hariç Gayet iyi yorumları vardı..
sonuna kadar katılıyorum,ben bir beşiktaşlı olarak saç baş yoldum ekran karşısında,sizlere Allah sabır versin.hele o sabri o ortalardan sonra elime geçseydi heralde boğar öldürürdüm onu.Filli boya reklamındakinin onda biri kadar vursa topa bişeyler olacak.yazık çok yazık oldu.bence GS mondi o golü yedikten sonra tamamen çöktü.sebebi bu..Originally Posted by AzraiL™
ilk yarıdda galatasaray cok iyiydi ikinci gölü bulsa cok iyi olurdu ama olmadı arda cok yoruldu ikinci yarıda sahada yoktu nerdeyse mondragon zaten iki goldede hatalıydı bence geretsin ikinci yarıda ardayı cıkarması gerekirdi ilici oyunda tutması gerekirdi
Türkiye'de Rıdvan gibi yorum yapan birisi yok.Sizin o çok sevdiğini renktaşınız Hıncal Uluç bile "Rıdvan teknik direktörlük sevdalarını bıraksın,Dünya Yorumcularından biri gibi yaptığı yorumlara devam etsin." diyor.Acaba Fatih Terim FB'li olsaydı aynı şeyi söyleyebilecek miydin...?Originally Posted by AzraiL™
fb arkadaşlar zaten sinirliyiz bide siz tartışma yaratacak mesajlar atrmasanız
rıdvan dilmen türkiyenin en iyi yorumcusu bence top orta sahadayken adam gol olcak dio gol oluo fatih terim ise adamın uykusunu getirioOriginally Posted by AzraiL™
rıdvan-terim tartışma yeri değil buraası
Galatasaray'lı Olsaydın AnlardınOriginally Posted by JoseMourinho-FB
Konuyu Saptırmaylım Neyse
takım önceki lig maçlarına oranla büyük aşama kaydetti.yaklaşık 40 dakika süreyle bir maçı önde götürerek son 2 aydaki en uzun maçı önde götürme rekorunu kırmış oldu.
inamoto da oynadığı son maça oranla 5 metrelik isabetli kısa pas atma oranını yaklaşık iki katına çıkararak oynayabileceği en üst seviyedeki futbolu ortaya koydu.
mondragon ise gelen toplam 4 isabetli şutun yarısını kurtararak maçın kahramanı oldu.
necati ateş 10 metreden kaleciyi vurma oyununda kendini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha ortaya koydu.
sadece tek bir adamın-arouna kone- galatasaray savunmasını nasıl çökertebildiğni bir kez kanımız donarak izledik.ve bir takımın hiç gol atmaya niyeti yokken galatasaray takımı tarafından nasıl gol atmaya zorlandığını da bir kez daha görmüş olduk.
olsun ama yine de güveniyorum ben bu takıma ligde en azından ilk sekizde yer alacaktır sezon sonunda ve şampiyonlar liginde de ikinci puanını alacak bu sene inanıyorum ben buna.
sahaya atlayan taraftarlara da hak veriyorum.bu havada bi tarafları dondu o allahın dağında.ısınmak için yapabilinecek en uygun eylem tüm sahayı koşmak.bağırmanın o stadta bi işe yaramadığını son dakikada anlayabildiler ancak.
cok doğru diosun............Originally Posted by dinaMYt
Stad Hakkındada Sölüycem Bişey Var
Stad'da Sadece Yol Sorunu Yok , Birde Stadı Sanki İstanbul Boğazının Üstüne Kurmuşlar Maşallah Her Yerden Esiyor...
sende gerets'e hiçbir zaman suç bulmuyosunOriginally Posted by anakonda52
mondragonu oynatan o değilmi?
evet kaleye aykutu koysaydıOriginally Posted by şampiyon
![]()
hakan şükür geçse kaleye yemezdi o golüOriginally Posted by anakonda52
![]()
Artık sanırım Gerets i kovalarsınız![]()
bıktım yaaa umutlanıp da sonunda hüsrana uğramaktan orta saha kötü oluyor mondi maç çeviriyor bu sefer orta saha süperdi mondi katletti maçı ama 1. golü yedikten sonra Galatasaray gibi bir takım nasıl oyunu bırakır biz değil miyiz liverpool a 3-0 dan sonra 2 gol atan bu arada gerets e de şaşırıyorum cihan o dakikadan sonra oyuna niye girer ne gerek var cihan ne yapabilir sabri görevini yerne getiriyordu orta sahaya geçince hiçbir işe yaramadı cihan ı alacağına herkesin gördüğü ama kendisinin görmediği yorgun arda yı oyundan çıkarsa olmaz
üstelik sahaya atlayan taraftarları kınıyom macın baska sahada olma ihtimli iyisallah almanyada olur cünkü orda seyirci destegide iyi oluren azından uefa ya gideriz
neye ne diye yorum yapacağız bu maçtan sonra, yazık çoook yazık
sahaya giren güyaa Galatasaraylı vatandaşlarada selam olsun![]()
bülent tulun suan starda konusdu.dediki;
geretse bana göre kesin gider dedi üstelik mondaragon bu aralar cok hata yapıyor dedi yönetim artık kaleye aykut yada fevziyi almazı lazım dedi
Polat ile çekişmleri olduğu için böyle söylemiştir
bu arada mondi dışarda dokunmuş topa keşke kırmızı görseydi belki aykut o gölü yemezdi![]()
Güzel bi yaklaşım tebrik ederimOriginally Posted by Jesus_FB
.Ama 11 kişi adamlara direnemedile 10 kişi hiç direnemezlerdi..
galatasaray ilk yarı çok güzel oynadı beni şaşırttı 2. yarı ise gerçek galatasaray gibi oynadı ... kişiliksiz şişirme toplarla ..... ya takım orta yapamıyor ... kaç tane korner kullandık hepsi öndireğe atılırmı .... hele şu sabri yokmu ... nefret ediyorum ya adam bir topu olumlu kullanamıyor .... ben hayatımda böyle bişey görmedim ilk yarı çok iyi oynuyor 2. yarı bir o kadar kötü oynuyor... liverpool da da aynı1. yarı ile 2. yarı arasında dağlar kadar fark .... artık galatasaray 45 dak. oynuyor .... bu da yeterli olmuyor ... artı yeter ya.... bence gitmsei gereken tek kişi canaydın ... herşeyi denedi olmadı ... f.terim i getirdi olmadı ergün gürsoy ve hagi yi kedirdi olmadı adnan polat ı getirdi olmadı ... hep bu taraftarın gözünde çok sevilen kişileri kendisine kalkan olarak kullandı ... hepsi gitti kendi kaldı demekki sorun canaydın da ... e bi zahmet sende git te canaydın o koltuğa başkaları otursun bi de onu dene ... zaten kalkanın kalmadı ... bi tek metin oktay kaldı umarım onuda mezar dan çıkarıp takımın başına getirmezsin .....
Oynayan kazanmadı... Turk futbolunun klasiklesmis sorunu boy gosterdi...
İlk yarıdaki GSyi diger maclarda ortaya çıkarabilirlerse gruptan birinci çıkarlar. Ama ikinci yarıdaki GS olursa diğer maclarda vay halimize...
Sahaya giren seyirciye hic bir sey soyluyemiyorum, zaten kendileri GOL olarak nasıl olduklarını gosterdiler.
dağ başınada gittik yenemedik.Liverpool maçına bilet isteyen varsa adresini özel mesajdan atsın kargoyla gönderiyim.Galatasaray bitti bende...
güzel oynadılar ama tabiki sonuç elde edilmeyince olan yine oldu ikinci gol gelse bambaşka bir durum olacaktı ama olmadı. Sonuçta "taraftarada böyle...(!)... taraftarada böyle...(!)..."