Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 292 sonuç

Konu: FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

ilk oynadiim zaman fark etmistim ama surekli unuttum yazmaya... benim bulmus olduum bir hata belkide cok kisi tarafindan fark edildi. Milli takim kadrosundan sakatlanan oyuncu baska bir oyuncu ile yer degistirdiinde hala eski oyuncunun ismine gore degerlendirmeler var ornek verecek olursam mesela gokhan gulec sakatlandi yerine nobre cagirliyo ama yerine cagirlan oyuncu icin yapilacak olan milli takimda oynama suresinde hala eski oyuncunun ismi yaziyor. insallah anlatabilmisimdir...

kaleciler serbest vurus yapmadan once topu almaya gidiyolar ama daha topa degmeden top kendi kendine kullanacagı yere dogru hareketleniyor...dikkat etmişsinizdir heralde.

arkadaşlar, türkiye süper ligindeki tüm maçlar hep saat 15:00te oynanıyor. 3 tane gece maçım var saat 20:00de onlar da hazırlık maçı. Acaba sizde de böyle mi? (7.0.1 yüklü)

ya abi gittim oyunun orjinalini aldim. 90 ytl de para verdim. ama oyundaki oyuncu gecmisi sorunu yine hallolmadi.hala 2004-2005 den sonraki hicbir sezon gorunmuyor oyuncularin kariyerinde. bir adama bakiyorum acaba nerden kac paraya gelmis diye ama goremeyince cok sinirlerim bozuluyor. hatta suan bunu yazarken noktalari kullanamiyorum o da sinirimi bozuyor cunku her seferinde degistirmek de biktirdi artik. tam bir fiyasko oldu fm 2007. artik insallah 2008 de hersey daha guzel olur demekten baska care kalmadi. ya da ben en iyisi 2006 ya geri doneyim

şimdiye kadar oynadığım 2 sezonda 20 kırmızı kart oldu bana ve karşı takıma... hepsi de topun oyunda olmadığı pozisyonlarda..

PCLioN Misafir

Her maç banko iki adamın 1ay+ sakatlanıyor, oyundan nefret ettim artık...

ben sakarya dayken capurro 10 ay sakatlandı.en iyi adamımdı.fenere bile frikikten gol çaktıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

yaa bence kimse kendini kandırmasın yok tansiyonmuş yok antrenmanmış beyler SI Games bence bu sefer çuvalladı.Acı ama gerçek.Bi maçta 4 kırmızı 3 sakatlık falan bir de kendinizi kandırıyorsunuz yok antrenmanmış falan gülesim geliyor
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Quote Originally Posted by kafkastik View Post
    yaa bence kimse kendini kandırmasın yok tansiyonmuş yok antrenmanmış beyler SI Games bence bu sefer çuvalladı.Acı ama gerçek.Bi maçta 4 kırmızı 3 sakatlık falan bir de kendinizi kandırıyorsunuz yok antrenmanmış falan gülesim geliyor
    aynen katılyrm arkadaş sana...bennde bi hata sölim.ben barçanın başndaym villareall maç yaptm.1-0 yendiler sora maç sonunda maç bitmiş istatistiklere bakaym oda ne villareal 5 şut çekmiş hiçbiri kaleyi tutmamş.peki o gol nasıl oldu uzaydan mı geldi kaleye ya bencede çuvalladı bu sene sigames cok kötü tam bi hayal kırıklğı..demedi demeyin eğer bu böle devam ederse cm nin sonu gibi olacak bu oyun ve millet başka şeylere yönelecek...eğer böle devam ederse

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

aynen kardeş.ilk defa bir fmden zevk almıyorum zaten bi de database'i küçültmüşler sinirime dokundu
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

walla fm hatalar zinciri

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

aynen bug yuvası

bu highligts dada sorun var 701 de en yüksek seviyede bile çok yavaş oynuyo nasıl halletcez onu

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    bu highligts dada sorun var 701 de en yüksek seviyede bile çok yavaş oynuyo nasıl halletcez onu
    Ilk olarak oyunla gelen skin ´i kullanman gerek.

Hala sorun varsa, Skin cache diye bir secenek var. Onu kaldir.

Default Biri bana anlatsın

Bilmiyorum ama belki başka kişiler yazmıştır ama ben oyuncuların fiyatları hakkında çok şikayetçiyim yahu nasıl bişidir ki nihat oyuna başadığımız zaman fiyatı 3mil£ dur,delgadonun fiyatı da öyle çok düşük bişi sonra delgado rico dan daha fazla değerli olup riconun değeri hep sabit kalması(formu daha iyi olmasına rağren ve ben şuan 2011 deyim ama fiyatı aynı),arda da öyle hep adam 5mil£ ve güzel oynasada hiç mi özellikleri değişmez bir oyuncunun ya (alt takımdan yetişen oyuncular hariç)hemen hemen bunun gibi çoğu oyuncunun değerleri değişmiyor.fm 06 da öyle değildi ama ve benim oyuncum olan gökan ünal formunun zirvesindeyken hep değeri düşüyor çıldırıcam ya yoksa benim fm'mde mi sorun var

benim de şu an da 10 tane as oyuncum sakat ne yapacağımı şaşırdım yaw

herkesin ortak derdi sakatliklar mlsf yakında 20 yas altindan kuracam kadroyu fm 07de sakatliklari abartmislar bence

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

sakatlik abartilmamis siz abartiyosunuz gercekle uygun olmasi icin sakatliklar da olmasi gerek ben samsunsporun sakat oyuncular yuzunden paf takimla sahaya ciktigini hatirliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by ultrasker View Post
    sakatlik abartilmamis siz abartiyosunuz gercekle uygun olmasi icin sakatliklar da olmasi gerek ben samsunsporun sakat oyuncular yuzunden paf takimla sahaya ciktigini hatirliyorum
    ya git sen kendini avut nerde görülmüş idmanda sakatlana adamın 8 ay sakat kaldığı

Tabi sakatlıklar biraz abartılmış ama bu kadar da forumlarda sayfalarca eleştirilecek kadar değil.!!

Default tsl'deki 6 yabancı kuralına uymayan altyapı

Galatasarayla oynuyorum. 2.sezonun başındayım. Kadromda 6 yabancı var. 1 yabancı oyuncu alacağım dolayısıyla 1 yabancı oyuncu satmaya uğraşıyorum ki yer açılsın.

Birden alt yapı yenilendi. 14 15 yaşında yeni gençler geldi altyapıya. O da ne içlerinde bir tane de ispanyol var 2. ülkesi Türkiye de değil. Yabancı sayım 7'ye çıktı. Çifte vatandaş olsa anlarım da bu kadarı da olmaz ki

yaw real madrıd deyken casıllas 4 ay sakatlandı
    yedek kalecıyı koydum 14 puan ondeyken şampiyonluk
    gitti her mac 2 kısı sakatlanıyo nasıl oyunsa

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

vallah bilader bu ne biçim iş
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlare hiç boşuna kendiniz kandırmayın.bence fm olayı bitmiştir bu sakatlanma olayı gerçekten adamı sinirlendiriyo.bırak pc zarar görmeye başladı darbeden.2 tane klavye deniştirdim siniriden kırdım.bu kadar kötü bir fm serisi görmedim.oyunun her şeyi fiyasko.medyada oyuncu kulüpten ayrılmak isiyo yazıyo ama gitmek isteyen oyuncunun prpfiline baktığımda oyuncu kulübünde oynakamtan zevk alıyo yazıyo.bu kadar olurmu taa.ben oyuncuma teklif gelmesin diye uçuk bir fiyat yazdım transfer seçeneklerinden daha halada takımlardan oyuncuya nekadar istediği ni soruyo.fm 2006 da böle şeyler yoktu.bende daha baştan hatalı kurulumda hatalı çok kötü db çok .nerde nerde aradığım oyunculardan hepsini bulamadımm.large olduğu halde.ben nefret ettim bu oyundan bunun için bir yama yapmadığı takdirde hayata oynamıycam.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ya bi oyun için kendimizi harab ediyoruz.bu pyun sinirden bişi değil

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

ben 3 kalecimin sakatlanıpta paftan 17 yaşındaki kaleciyle oynadığımı biliyorum ya adam her uzaktan şutu alıyordu içeri vayyy beee

ya bu kadar kırmızıyı göstermek ayıptır yahuşbi de hala erol ersoy hakem......ayrıca ben 2014 yılındayım daha gecen sene kulübün başkanı değişti kim mi: özhan canaydın gercekte de bu kadar kalırsa yandık

sezon öncesi 4 takımdan oluşan hazırlık ligi düzenledim. bu hazırlık liginde kırmızı kart gören bir oyuncum bir sonraki hazırlık ligi maçında oynadı. Çünkü cezasını tsl'de çekecekmiş.

Ama hazırlık liginin kuralları böyle yazmıyor. Yazan farklı uygulama farklı.

Bu kadar yamayı oyunuma kurdum ancak.Sakatlıklar aynen devam ediyor.Yenı oyun acsamda silip yeniden kursamda aynı.Hiç farkı yok 160 mb dosya cektik.Oyunun 4 te biri yahu bu Düzelen şeyler var elbette ama yeterli değil.Bu sefer fena bocaladı sıgames.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
    Sevgili arkadaşlar

Her zaman amacını bilmediğim hakırıslarla baskalarına sitem ediyor ve kendimize zarar veriyoruz.

1. Oyun asla kötü değil. Problem senden kaynaklanıyor.

2. Bunların olması demek oyun standartlarının ne kadar ileriye gittiğini gösteren bir işarettir. Yani gerçecekcilik üst safhada.

3. Yapmamn gereken antreman ayarları ve maç konusmaları çok iyi belirlemen gerekir. Eğer bunu kavradığında eminim düşüncelerinde değişecekdir.
    Arkadaşım tamam oyun ötekine göre gerçekci olmus ama ya bak nerde görünmüş abicim antrenmanda 8 ay 9ay ve her maçtan sonra bir veye 2 adamın sakatlandığı.bu kadar oolmazki biz amerikan futbplumu oynuyoruz.yoksa bu oyun karete filanda bizmi yanlış biliyoruz.bir kere oynayanlar bu oyunun database sini görmedilermiki ne çok hata var.oyuncu yok ya doğru düzgün.buna acilen bir yama çıkarılması lazım yoksa fm hastaları oyundan soğur.kaderi aynı cm serisi gibi olacak bunun.neyse kısa kesim kimse kendini avutmasın yok daha iyi filan diye çok hata var.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri