Sayfa 8 / 27 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

2005te scoutlar bana guarini bulmuştu alıp oynatmıştım ve ilk 11 e hep girer olmuştu meğer adamı fm lamenide herkes tanıomuş
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm menegeri de ben keşfettim ülkemize ben tanıttım arkadaşlar sallamayı bırakın artık (bazı arkadaslar için söylüyorum) )

aoron lennon u bulmustum...

Nesil
    2006

hatem ben harfa,todorov,kendy bakırcıoglu bızzat menecerı benim

Sheriff Misafir

FM2007 de Fabio Paim'i keşfettim Sportingte...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Genelde ben düşmemeye oynayan takımların başındaysam Brezilya 2. ve 3. ligi bazende Arjantin 2.liginden 18-21 yaşları arasından futbolcu bulmaya bayılırdım. Hatta oyunun en zevkli kısmıydı benim için. Tabii 2.lig oyuncuların çok azı gerçek hayatta tanınıyor o ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Valla ben cm 04/05 di sanırım anatoli todorov u keşfetmiştim ama o zmanlar internete pek girmezim o yüzden turksportalıda bilmiyordum bide yine cm 04/05 olması lazım partizanda oynarken sasa ilic i keşfetmiştim o zaman free kickleri 19 du partizanla kullandığım her free kick gol oluyordu..

ben fm06 tıda vesteldeki caneri almıstım öylesine

gs-fb macında hakan sakatlandı durum 1-1 forvet yok adamda tek forvet mecbur oynatmak zorunda kaldım ouna bi girdi 3 gol attı sonra yıldız oldu

onuda ben kesfettim hehehe

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Yine cm 04/05 de Gökhan Ünal ı keşfetmiştim ama pek üstüne düşmemiştim çünkü yanında birde Mithat Yavaş vardı ona ağırlık göstermiştim.. Demek Gökhan a yönelsem şimdi ne olucaktı hahah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Klaas-Jan Huntelaar
    oyunda ok guzel bu adamm ya
    gercektede baya buyuk yildiz olcak bu oyuncu gecen macina rastladim ilk defa sansa guzel oynuyodu

cm 00 01 de ibrahim yattarayi transfer ederek futbol camiasina kazandiran ben oldum

maradonayıda ben kesfettım ozaman ...arkadaslar nerden bılıyosunuz ıkl sızın kesfettıgınızı bınlerce kısı oynuo bu oyunu

bende Cesar Carignano yu kesfetmistim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bilmiyorum belki biliyosunuzdur ama federico laurito die bi oyuncu buldum deli dehset bisi ya udinese in alt yapisinda oynuyo adam kontrat bitince bnde ama anlastim adamla su anda bende

buda lauritonun ozelikler

walla hangi oyundu bilmiyorum ama alex ve ortega fenere gelmeden cok onceleri fenerde oynatıyordum tabii keşfetmek denmez adamlar ünlüydü ama türkiyede pek bilinmiyorlardı özellikle alex!

O değilde Henry'i Juvedeye Arsenale sattıydım. Bir de Nakata'yı İtalya SeriA'ya ilk ben getirdiydim Bir baktım 1-2 sene sonra mı ne harbiden yonuyodu bir takımda. Romaydı galiba. Oyunun cilveleri.

Lennon Leedsdeyken ve Van der borreyi hiç bir yere bakmadan aldıydım. Sonra -şimdi hangi forumdu hatırlamıyorum- girdiğimde milletinde "normal olarak" bu simleri bildiğini farkettim.

salvatore foti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sherman Cardénas..Adam Kolombiyalı 16 yaşında hayvan gibi güçleri war.Alın bi deneyin!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

Hatirlayanlar vardir (ilk ben buldum demiorum ) Anatoli Todorov super bi golcuydu bi de Pablo Nino vardi bi ara adamin formundaki 5 macin 5 i de 10 du bu kadar kolay adam geen birini daha gormedim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

herkes ben buLdum diyor.. nasıL ıspatLıcaksınız bunu biLmem ... bu şeyin oLayına döndü krem beyaz ben buLdum ben buLdum.. gibi oLdu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

2005 de adu guarin wagner roth gibi oyuncuları almıstım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Ben Serhat Can ve Rafael(Türk)'i keşfettim

cm 01/02 cherno samba vardı çok iyi bir oyuncuydu.
    cm cdsi bozulmasaydı hala cm oynardım.
    ne günlerdi be

ballacki buffonu del piero yu tevezi ben kesfetmstim :d

cm 2001 de todorrowwu bide petrovu herkese anlatiyodum nerde simdi o eski hallerinden eser....

01-02 Bojan Djordjic ve Wael Reyad bi cesit Aghahowa versiyonlari

burduli, burnadze, patrico perez
    2007 de, sebastian zuniga, nicolas millian, micheal scmoller, kostadinov, inostroza ..
    bunlar 2007 de 200-300 K ya aldım.. kostadinov hariç diğerlerini sattım 25-30 M Euro arası, Kostadinov 55 M Euro.. satmıyom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende fm 2007 de kwabena agouda yı buldum

Nesil
    2006
    Yer
    -

Talking

fm cm çıkmadan öncede pele ve maradona'yıda ben keşfetmiştim hey gidi günler hey

Fm 2004 müydü robinho

Sayfa 8 / 27 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri