alexis sanchez biraz pahallı ama mutlaka alınması gereken bir yetenek
kardes yanlis yere yazmissinoyuncuistek hatti var orda oyuncu sor bu arada biraz arastirsan 2.lig ıle ılgılıkonu var onu bulurdun bundan sonra arastır kafan gore bır sey yazma buyur senın sorunun cevabı![]()
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show....php?t=26259:D![]()
gk-manchester unt genç-Zieler
sidnei
Arkadaslar Bu Oyuncuyu Muhakka Alin Cok Genc Ve Tas Defans 18de aldim 1.000.000 liraya 20 yasinda simdi 3.500.000 oldu ve brazilya milli takimina cagrildi 20 ye kadar ara sira oynatin plot takima gonderin ama 20 olunca kadroya koyun muhtesem bi defans.
Renato Augusto/Luizão /Ronald Zubarho.am guzel is yapmak istemissin ama bu oyuncularin disinda fos digerleri bir yilsonra oyun oynayamiyorlar potensiyel yok
carlos vela cok iyi
soylendimi bilmiyorum ama
vedran corluka DLC
ben 2010 yılının başındayım ona göre yaşlarını siz ayarlayın
Jorge Inostroza
Mevki:MC
Ülke:Chile
Sebastien Pocognoli
Mevki: D/WB/AML
Ülke:Belçika
Jo(oyun başında CSKA Moscowada)
Mevki:ST
Ülke:Brezilya
Fernando Gago
Mevki: DM
Ülke : Arjantin
ilk keşfimi sunuyorum(inş başka birisi vermemiştir)ben barcelonaya aldım...
cristobal jorquera
mevki:amc
ülke:şili
![]()
Kimse söylemedi heralda daha ..
Victor Soto
GK
yaş 17
Kolombiyalı
Envigado diye bi takımda buldum.
Valencia ya aldım daha oynatmadım ama özellikleri bende gayet iyi.
bi de Loboa
WBR,DM,AMRC
Yaş 18
Deportivo Cali
ayrıca
Dede
ST
Yaş 18
Beira-Mar
inşallah sizlerde de çıkar bu oyuncular ..
thiago ribeiro (st), patricio araujo(dc-dm) supeeeerrr yıldızlar
daha once yazildi mi bilmiyorum ama zuniga diye sili' li 16 yasinda bir oyuncu var amc\f cok buyuk topcu. ve sili' li oyuncular saka gibi sadece zuniga degil sili favori ulkem oldu yabanci transferi icin![]()
onür kaya AMC :sanırım hollanda/turk vatandası idi.fb aldı cok iş yapıo
fernando cavenaghi F : fm 2006 dada aldım bjk ye ozmanda buyuk ıs yapmıstı .5m $ cıvarında gelıyo.cska moskovada olması lazım dogru hatılıosam.
onür kaya AMC :sanırım hollanda/turk vatandası idi.fb aldı cok iş yapıo
fernando cavenaghi F : fm 2006 dada aldım bjk ye ozmanda buyuk ıs yapmıstı .5m $ cıvarında gelıyo.cska moskovada olması lazım dogru hatılıosam.
tum forumu okumadim ama simon vukcevic mukemmel bi adam oyundan zevk almak isteyen varsa bunu alsin
milan nicolas..
colo colo da oynuyor
14 yasinda
gercek haytada cok super.
saol kardes isime cok yariyacak...Size bisi sormam lazim klavye tekrar turkce yapmam lazim ama oyuna da girerken deistirmicem boyle bir ihtimal varmi
arkadaslar celsinho-leandro lima-eduardo ratinho bizzat test edilmistir hepsi super adamlar almanizi oneririm pisman olmazsiniz
scocco biraz daha oyuncu ekleyebilirmisin kaç aydır 152 oyuncu var
fenerli kaleci volkanı 2. sene bedava alabilirsiniz sözleşmesi bitiyor.
SZETELAkesın deneyın
vincent enyeama 24 yaşında ama küçük takımlar için hatta büyük takımlar için müthişş bide trabzonsporda demir cem var mükemmel yav benim oyunda milanda her maç gol atıyo türkiye milli takım 4 maç 7 gol anlayın artık
Sagol...bence iyi yapmisin..ama bir oyuncuyu onutdun...Juan Pablo Rodríguez...cok iyi bit oyuncu...![]()
leirielton mevki DR özellikleri çok iyi ama şu an alacak durumum yok. çok genç