bence tigana'nın gitmesi ve birkaç tane de iyi transfer lazım
bence tigana'nın gitmesi ve birkaç tane de iyi transfer lazım
Anlamadıgım sey var bu besıktasın defansı cok kotu stoper alacaklarına hala ortasaha bakıyorlar önce stopere taş gibi adam almaları lazım
evet katılıyorum defansa iyi bir yabancı alınmalı
çok haklısınız defans ortaya yabancı ve tecrübeli biri alınmalı defansı toplamalı
So what?
Saike
herkes bir yerleri sayıyor haklısınız da birşey diyemem beşiktaşın baştan takım kurması gerekiyor bu durumda her zamanki yaptığı gibi![]()
Beşiktaş Pierre'i istiyor iddiası
Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Beşiktaş, en sonunda yine olay yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk...
Fanatik gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında Orhan Yıldırım imzalı haberde Feyenoord forması altında Antalya’daki turnuvada sergilediği performansla göz kamaştıran tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı yönetimin biraraya geldiği toplantıda masaya yatırıldığı iddia edildi.
Bazı idareciler, ‘durarak oynuyor, koşmuyor’ eleştirisiyle Hollandalı yıldıza karşı çıkarken, çoğunluk aynı fikri savundu: “Bize koşacak değil, gol atacak adam lazım. O, bu iş için biçilmiş kaftan. Üstelik hava topu hakimiyetiyle savunmamızdaki handikapı da ortadan kaldırır.”
Her yerde Fenerbahçe!
Bu görüşün ağırlık kazanması sonrasında, Pierre van Hooijdonk’un kulübü Feyenoord ile temasa geçildi ve maliyeti hakkında bilgi istendi. Kara Kartallar’ın önümüzdeki günlerde Hollandalı oyuncuyla da biraraya geleceği bildirildi. Daha önce de Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Ali Güneş, Mustafa Doğan ve Murat Şahin’i alan; ara transferde ise Fabiano Luciano, Servet Çetin ve Serhat Akın gibi Kanarya orijinli isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi; sezon sonunda
sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza için de pusuda bekliyor.13.01.2007
Kaynak : Fanatik
aslında çok para verilmeyecekse yararlı olabilir ama gerçekleşeceğine pek inanmıyorum
So what?
Saike
pierre transfer haberi yalandan baska bisey degil,ben besiktasin bu ara transferde oyuncu alacagini düsünmüyorum cünkü dün yildirim demirören transfer yapmayacagiz demisti.
serhat oynadıgı her takıma yarar saglıcak bir oyuncu ayrıca şu hareketinide unutamam bu bile başlı başına bi sebeb olabilir
http://www.youtube.com/watch?v=S_4wV...elated&search=
ya ne van hoydonku 40 yaşındaki adam ne işe yarayacak haber kolpa belli kaynağından
Fanatik gazetesi giriş cümlesini yanlış kurmuş.
"Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Fanatik gazetesi, en sonunda yine kolpa yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk..."
hehehehehe
Van hooijdonk Beşiktaş'a Fenere geldiği yaşta gelseydi müthiş olurdu ama bence bu saatten sonra bize yarar sağlamaz
Devre arası transfer döneminde sessizliğini koruyan Beşiktaş, yeni isimlerin takıma kazandırabilmek için iki yol seçti.
Gereksiz yere masrafa girmek istemeyen siyah - beyazlı yönetim, bu nedenle Brezilyalı oyuncuya gelecek teklifleri beklemeye başladı. Milliyet Gazetesi'nin 14 Ocak 2006 tarihli habrine göre yönetim, Almanya, Yunanistan ve Portekiz'den bazı kulüplerin ilgilendiği Kleberson'u satamadıkları taktirde takas yoluna gidecek.
Teknik Direktör Jean Tigana'nın yönetimle yaptığı görüşmelerde, devre arasında yurtdışından alınacak yabancı bir oyuncuya sıcak bakmadığını söylediği, alınacaksa Türkiye'den kaliteli yerli veya yabancı bir oyuncu istediği öğrenildi.
Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Yönetimi ile yaptığı görüşmede Szymkowiak için Ali Güneş'i takas olarak önermişti. Bordo - mavili kulübün bu teklifi kabul etmesi durumunda, siyah - beyazlı yönetim Kleberson'un satışını beklemeden bu transferi gerçekleştireceği vurgulandı.
Kleberson, ne olursa olsun cazip bir teklif olması halinde gönderilecek.
14.01.2007
Kaynak : Milliyet
Pierre'den Kartal'a teşekkür
Beşiktaş yönetiminin kendisiyle ilgilendiğini öğrenen Pierre van Hooijdonk, bu ilgi karşısında müthiş duygulandığını söyledi. Tecrübeli golcü Siyah - Beyazlı camiadan gelecek teklifin gurur verici olduğunu sözlerine ekleyerek “Türkiye’de sadece Fenerbahçe camiasının değil, diğer kulüplerin de bana sıcak davranması, ilgi göstermesi, beni gerçekten gururlandırdı. Ama bu sezonu Feyenoord’da tamamlamak zorundayım. Bu yüzden Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ediyorum” dedi.
‘Geri döneceğim’
Bir sezonda 3 takım değiştirmek istemediğini ifade eden Pierre, “Zaten sezon sonu futbolu bırakmak istiyordum. Daha önce de NAC’tan ayrılmıştım. Etik olarak bir kez daha transfer olmak, emin olun bana göre değil. Türk insanının ilgisi beni çok mutlu ediyor. Fenerbahçe’den ayrılırken, mutlaka geri döneceğimi açıklamıştım. Amacım ileride Türk futboluna katkı sağlamak. Bu yüzden ileriki yıllarda kesinlikle Türkiye’ye geri döneceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Kaynak : Fanatik
ya arkadaşım şu fanatikin heberlerini koyma buraya hepsi yalan
Alex Fenerle anlaşamazsa Beşiktaş'a gelmesi gündemde.Umarım gelir.Alex beşiktaş a çok yararlı olur
alex beşiktaşa gelmesin bence
Atalyaspor, Ali Bilgin'i Beşiktaş'a vermek için yeni bir teklifle Kartal'n kapısını çaldı.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'in ,"Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin Ali Bilgin sizin olsun teklifini Siyah-Beyazlı kulüp değerlendirmeye aldı. Bu konuda her an yeni gelişmelerin olması bekleniyor..
Geri adım attılar
BEŞİKTAŞ'ta sıcak gelişme... Siyah- Beyazlı yöneticiler ara transferi düşünmediklerini açıklamalarına rağmen sürpriz bir teklif karşısında geri adım attılar. Ligin bitimiyle birlikte Antalyasporlu Ali Bilgin'le ilgilenen Beşiktaş, Akdeniz kulübünün bonservis bedeli olarak 2 milyon euro istemesiyle geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Beşiktaş'a, "Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin, A.Bilgin sizin olsun" önerisini sundu.
2 oyuncudan biri
ANTALYASPOR'dan hiç beklemedikleri bir teklif alan Beşiktaş Yönetimi, Kırmızı-Beyazlı kulübün bu önerisini değerlendirmeye aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in 2. Başkan Murat Aksu'yla bu transferi masaya yatırdıkları öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin bu rakamı 500 bin euroya çekmeye çalıştığı belirlenirken bu transfer gerçekleştiğinde Antalyaspor'a verilecek futbolcunun M. Sedef ya da Ali Güneş'ten birinin olması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.
Takvim
Ali Bilgin'e Ali Gunes arti 750 bin euro eger Tigana adami istediyse belki olabilir.Pierre Van Hooijdonk haberi basbayagi uydurma gibi.Alex'e de Besiktas'in hic ihtiyaci yok.
Kleberson'a teklif var!
Kleberson’a yol göründü... Manchester United’dan 2.6 milyon Euro’ya transfer edilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız, yönetim tarafından gönderilecekler listesine eklenmişti. Daha önce Almanya, Rusya, Portekiz ve ülkesi Brezilya’dan takımların talip olduğu Sambacı için 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirleyen Siyah-Beyazlı yönetime yıldız oyuncu için ilk teklif Yunanistan’dan geldi.
Pazarlıklar sürüyor
19 Ocak 2007 tarihli Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Yunan Ligi’nin iddialı takımlarından Olympiakos, Jose Kleberson için Beşiktaş’a resmi teklifini yaptı. Pire temsilcisi, Brezilya Milli Takımı’yla 2002’de Dünya Kupası’nı kaldıran tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro’luk bir öneride bulundu. Bu öneriyi yetersiz bulan yönetim, Olympiakos’tan teklifini 3 milyon Euro’ya yükseltmesini istedi. İki kulüp arasındaki pazarlık sürüyor...
Wolfsburg da devrede
Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Marcelinho’yu renklerine bağlayan ve Ricardinho’ya teklifte bulunan Wolfsburg bu kez Kleberson için Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı. Yaklaşık bir haftadır Brezilyalı futbolcu için nabız yoklayan Alman ekibi, 3 milyon Euro’luk bir öneri yapmaya hazırlanıyor. Ricardinho transferinden olumsuz yanıt alan Wolfsburg, Kleberson’la da ciddi şekilde ilgileniyor.
kaynak:superspor
Manchester naapsın bu saatten sonra Kleberson'u
daha iyilerini alabilirler bence
aaa doğru ben alel acele şöyle taradığım içim manchester olarak gördüm ama fikrim gene aynı olympiakos'ta da başarılı olacağını sanmıyorum.
bence 3m az şöle 4-4.5 civarında satmalıyız
So what?
Saike
bence kleberson derhal başka bir takıma gönderilmeli
Leverkusen'in yıldızı Beşiktaş'a önerildi.Yönetim teklifi değerlendirmeye aldı..
Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor.
SERVET'E TEKLİF
Yönetimin, Kleberson'un satılması halinde elde edilecek gelirle Roque Juniors'u transfer etmeye sıcak baktığı bildirildi. Yöneticilerin önemli bir bölümü, takımın en sorunlu bölgesi olan savunmaya Roque Junior gibi tecrübeli ve klas bir yıldızın ilaç olacağını düşünüyor. Beşiktaş şimdi bir süredir sakat olan Roque Junior'un sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışıyor. Ayrıca 1 milyon euroluk bonservis bedelinin aşağı çekilmesi için de Bayer firmasının Türkiye'deki yetkilileri araya sokulacak. Beşiktaş diğer taraftan Sivas'ta oynayan eski F.Bahçeli Servet'i de kulübünden istedi. Bu arada eski Beşiktaşlı Ronaldo da kulübe mesaj yolladı: "Ailem ve ben İstanbul'a dönmek istiyoruz. Beşiktaş'ı unutamadım. Bonservisim elimde. Uygun şartlarda oynarım."
SABAH
kleberson un gitmesi beşiktaş için lötü olur diye düşünüyorum sebebi ise ne kadar gözle görülmesede savaşan bir oyuncu özellikle rico ile de vatandaş olmaları rico yu ayrılması durumunda etkilenebilir