tuncay giderse o bolgeye adam bulmak cok zor olur... tuncayi bile zor monte etmisti daum oraya![]()
tuncay giderse o bolgeye adam bulmak cok zor olur... tuncayi bile zor monte etmisti daum oraya![]()
nedenki abi zor olsun tuncay orta sahanın solunda oynuyor o bölgeye adam çok sadece daum un hatası o kadar uzun sürdü oraya monte etmek![]()
hiçde uzun sürmedi........ bence o bölgede daha başarılı bence ordada devam etmelii Ve şu anda avrupada oynamayı hakeden FUTBOLCULARIN EN BAŞINDA
ayrıca daum onu oraya monte etmekle hata etrmedi bence türkiyeye bir yıldız daha kazandırdı tuncay forvet olsaydı şuanda tuncayı anadolu kulüplerinde kiraalık forma giyecekti yani aynı semih gibi olacaktı
doğru hiç uzun sürmedi nerdeyse yarım sezondan fazla bir zamanımızı aldı buda çok kısa bir süre sen herhalde gazete ve futbol yorumcularını hiç dinlemedin tuncay bile zamanında ben bu mevkide oynayamam benim mevkim forvet dedi ama sen duymadın herhalde bunları ayrıca tuncay forvet oynadığı zaman attığı golle avrupa takımlarının gözdesi oldu orta sahanın solunda koşarken değil !!!
Tuncay ın mevkii ne sol kanattır ne de forvettir.Onun gerçek mevkii forvet arkası(AMC)dır.Yani serbest oynatılmalıdır.
alex in yerine riquelme gelecek.sampiyonlar ligi yari finali oynamis bir oyuncunun fb ye katacagi cok sey var...
mehmet felan gelmez bu sezon..
uefada oynayamayacak adami ne yapsin fener..
Cassano bombası
Real Madrid'de Fabio Capello istemediği için satış listesine konan Antonio Cassano'yu Fenerbahçe'nin 20 gündür takip altında tuttuğu belirtildi. Zico'nun da onay verdiği İtalyan golcü için İnter de devrede. Ancak İtalyan kulübü, Cassano'yu yaz döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. Fenerbahçe ise Real'in golcüsünü ara transferde bitirip, taraftarlarını
costurmayı hedefliyor
Fener, gizlice görüşüyor
Fenerbahçe'nin, Real Madrid kulübü tarafından satış listesine konan Antonio Cassano'nun peşinde olduğu öğrenildi. Teknik direktör Fabio Capello istemediği için İspanyol takımında mutsuz olan İtalyan forvet için Fenerbahçeli yöneticilerin 20 gündür girişimlerde bulundukları ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin, Cassano'yu ara transfer döneminde renklerine katarak güçlenmek ve taraftarlarını coşturmak istediği vurgulandı.
İnter de peşinde
Roma'dan 5 milyon euro'ya transfer edilen 25 yaşındaki Cassano, doğuştan gelen yeteneği, üstün top tekniği ve hızlı çalımları ile Baggio'ya benzetiliyor. Bu sezon çok az forma şansı bulduğu için sadece 1 gol atabilen Cassano'yu İnter de çok istiyor. Ancak İtalyan kulübü, Cassano'yu yaz döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. İtalyan golcünün, istediği şartlar yerine getirilmesi halinde Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceği belirtildi.
Keske alsak Cassanoyu ama cok zor
Cassano'yu bize kaptırmazlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ben cassanonun italyadaki bir macını izlemiştim.Formda oldugu zamanlar ve gencti.Barideydı sanırım.Hayran kalmıstım.Su anki messiye benziyordu.Ama cok uzun zaman onceydı.Bu cocuk bayadır oynamıyor ve cok para kazandı futboldan kopmus olabilir aman dikkat...
bugun basinda juninho bombasi diye haberler var bence fenerbahcen in almasi zor nedenide su avrupada cunku cok isteyen var onu
Bence Cassano bize gelmez hem cok iyi bir oyuncu bizden once davrananlar olacaktir yani isimiz o kdr da kolay degil..
beyler aziz başkan açıkladı bu sene elimizdeki mevcut kadroyla tamamlıycaz diye hangi gazete yazarsa yazsın bundan sonra bizleri ümitlendirmek için yazar
aslında bugün fanatik gazetesindejuninho iddası vardı olsa ne güzel olur dimi
![]()
![]()
![]()
Ara transfer döneminde transfer yapılmayacak, zaten 2 gün kaldı transferin bitimine.
ne juninho ne de cassano hicbiri gelmes bize getiremeyiz biz turkiye standartlarina gore zenginiz ole futbolculari bize gelmeden kaparlar
AZ ALKMAAR MAÇINA YENİ ÇÖZÜM (BEN BULDUM)
bakın şimdi DEİVİD in formsuzluğun da deividi yedeklere çekip tek forvet olarak TUNCAY ŞANLI yı koysak sol kanata UĞUR BORAL defansın Soluna ÜMİT ÖZAT ı koysak daha iyi olmazmı Hiç deilse DEİVİD oynamas ve artık bu takımdan gitmesi gerektiğini anlarr... işte AZ ALKMAAR maçının kadrosu böle olsun
VOLKAN
ÖNDER LUGANO EDU ÜMİT
APPİAH AURELİO
M.YOZGATLI ALEX Ugur Boral
TUNCAY ŞANLI
nasıl ama BEN BULDUM(bende reklamlardan gördüm bi krempeynir reklamı warya ordan BEN BULDUM
)
yonetim transfer yok diyor bunlar hala transferden bahsediyolar![]()
sekocan, sen bulmadın bunu, dün Santra'da Gürcan Bilgiç söyledi![]()
arkadaslar bu transferler gelecek senenın trnasferlerı
Sekocan'ın bulduğu (Gürcan Bilgic'in de desteklediği) taktik güzel ama Tuncay'dan santrafor olarak ne kadar verim alınır ? + Alkmaar gibi disiplinli bir takım karsısında Alex ve Tümer ikisi birden oynayabilir mi ?
Haberlere gelince klasik medyamız.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tuncay ForveT Çok İyi Oynar Tümer Ve Alex Dediğine KatıLıyorum Eğer 2'si ßirden Oynarsa o Maçta Fener ßahçe İçin İyi oLmaz![]()
Bu kadroyu sahaya sürerken çok dikkatli olması lazım. Önemli bir maç ve kaybedildiği taktirde bu kadro eleştiri alabilir.
Deivid Alkmaar macında sahada olmalı.Ne yapacagı belli olmaz.Son sansım diyerek belki iyi oynar dönüm noktası olur onun için.Deividi önceden izlediğim tanıdığım için böyle diyorum.Aslında kötü futbolcu değil.Ama tam bir santrafor da değil.Forvet yani cok golcu bir adam değildi hic bir zaman.
Deivid oynasin, Tuncay forvet oyniyamaz. Aslinda oynar da coktandir oynamadigi icin boyle bi macta Fenerbahce risk alamaz. Fenerbahce turu gececek insallah
Tuncay'ın yetenekleri tartışılmaz ama yine de o gün deivid'in oynaması daha yararlı olabilir.Hem bakarsınız ligdeki gençlerbirliği maçında kendine gelir belli olmaz.
Seneye iyi bir golcu sart bence ama bu sene sozlesmeli futbolcumuza destek vermeliyizz