oyun o kadar mantıksız olmuşki anlatmam.
ilk sezon iyi güzel gitti herşey tabi acaip derece sakatlıklar yüzünden 2. sezon her mevkiden 3 4 adam bulundurmak zorunda kaldım.Tabi buda maaş bütçesini yüksek tutmama ama transfer bütçesini az almam anlamına geldi.
1.saçma sapan takımların saçma sapan oyuncularının sizin maçlarınınzda adeta maradona kesilmesini.
2.kaleciler acaip abartılmış bende kalecilere gol atmak o kadar zorki adam 30 metreden doksana şut çekiyor kaleci uçuyor.ceza sahası içinde karambolde şut çekiyor kaleci uçuyor kurtarıyor.öyle vuruyor olmuyo böyle vuruyor olmuyor.Kaleci tsl ligi dandik kalecisi hiç bir özelliği yok ama sanki dida yada iker casillas
3.oyunda uzun şutlardan fazlasıyla gol oluyor.adamlar 30 metreden 40 metreden vuruyor ve gol!aynı uzun şutları ben yapıyorum kaleci gene dida kesiliyor.oha yani.
4.Takımlar arasındaki güç dengesi die bir şey yok uşak spor lige yeni çıkmış ama benim maçımda sanki real madrid!top yüzü göstermiyor.
5. Üstün olduğunuz maçlarda bile pozisyon yüzdeleri eşit gözüküyor!
vs. vs. daha şuan aklıma gelmiyen bi sürü saçmaklık oluyor.En sonunda istifa edicem galatasaraydan.Nasıl olsa çek milli takımına aldılar ordan dewam edeyimde lig sinirlerimi hoplatmasın.!