Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 222 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

Default yardım edin

ben 7.0.1 patch yükledim ama olmadı oyunun içinde hala 7.0 yazıyo nasıl anlıcaz kurulmus olduğunu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erkan_55 View Post
    ben 7.0.1 patch yükledim ama olmadı oyunun içinde hala 7.0 yazıyo nasıl anlıcaz kurulmus olduğunu
    7.0.1 surumunu oynadigini oyun yazdigi zaman.

Unhappy yardım lütfen

ben 7.0.1 kurdum ama hata veriyor cannot locate cdromm hatası veriyor bunu nasıl halledecem bilen varsa acil yardım etsin

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erkan_55 View Post
    ben 7.0.1 kurdum ama hata veriyor cannot locate cdromm hatası veriyor bunu nasıl halledecem bilen varsa acil yardım etsin
    Bu konu icinde daha once 3-4 kere yazildigi gibi. CD Rom hatasi veriyorsa, Orjinal CD'ni takiver hallolsun..

arkdaslar 7.0.1 dedıgınız turkcesımı oluyo fm 7 nın...aalamadımda ben o isi...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by beawolf249 View Post
    arkdaslar 7.0.1 dedıgınız turkcesımı oluyo fm 7 nın...aalamadımda ben o isi...
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28510/bilgi/

Hayir yukaridaki link'den erisebilecegin resmi yama.

arkadaslar 7.0.1 yamasini kurdum ardindan Turksportal Unofficial Update yukledim ama cannot locate cd-rom hatası veriyor ve cd de surucumde takili yinede oynayamiyorum yeni update yi lutfen yardimci olurmusunuz

arkadaslar 7.0.1 yamasını en saglıklı nerden yukleyebılırım lutfen yardımcı olun

Nesil
    2003

Bu calismanin devami olan SI Games'in Subat Ayi Guncellemesini ve oyunun 7.0.2 yamasini indirmek icin:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=35949

Bu konu bu durumda kilitleniyor.

Bu calismayi indirenler ve yapici elestiriler ile gelismesine katkida bulunanlara sonsuz tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

subat ta gelcek resmi yamada turksportalın yaptıgı yamanın yayınlanma olasıgı nedır acaba bu konuda bır gelişme var mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    subat ta gelcek resmi yamada turksportalın yaptıgı yamanın yayınlanma olasıgı nedır acaba bu konuda bır gelişme var mı?
    Umit halen var. Bunun icin cabalarimiza basladik bile..

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri