Sayfa 8 / 32 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

ben onu yapmayı biliryorum
    1-bilgisayarıma girin ve gizli dosyaları acın
    2-yerel disk c ye giriN
    3-documents and settings ye girin
    4-kullanıcı adınız(user)
    5-application data ordan sports ınteractive sonra football manager o icindeki dosyalrı silin olucaktır
    NOT:yaptıktan sonra gizli dosyalrı kapatın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by alioktay View Post
    Arkadaşlar ben bir skin yükledim oyuncu özellikleri rakamla değilde doluluk şeklinde oldu.Tekrar rakamla olması için ne yapmalıyım.
    Oyuncu özellik sayfasını tekrar açın. Sağ üstten display in graphical attiributes özelliğini kapayın. Skin ile alakası yok.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

denedim ama olmadı :S

yeni oyun acman gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hall of Fame dosyasını silmen gerekir.. Nerde dersen sanırım data/db' nin içinde biryerlerde olması lazım..

data db de yokta data panel birde screen de var hangisi

ya silince hepsigidiyo bana sadece benimkilerin gitmesi lazım

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Oyuncu alirken takas yapmaya calisiyorsun galiba
    transfer teklifi bolumune girdiginde alttan takasta diger secenegini isaretle kendi kadron cikar / orada sag tiklayip oyuncu takasa tikla // oyuncu profilinin en ustunde gorursun// umarim dogru anladim

her ne kadar ben oldukca zor takas transferi yapsamda
    nedense kimse takasa yanasmiyor// benim en mantikli transfer seceneginden biride takas oysaki
    aynen kardeşim bahsettiğim buydu
    teşekkürler
    ama takasla oyuncu almak çok zor gerçekten
    en iyisi paraya kıycaksın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar bişey sorcam
    ben atletico madrid'im juventusdan gözlemci aldım
    bu adamı serie a'yı izlemesi için gönderemezmiyim ???

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar benim sorunum takas ile ilgili.
    örneğin benim oyuncum 20 milyon dolar.ve bu futbolcuma teklif geldi. o teklif sayfasından ben o takımdan 40 milyon dolarlık futbolcu alıcam. o aradaki farkı ise parayla ödemek istiyorum. o parayı nasıl önerebilirim.bi türlü yapamadım. çözümü var mı acaba? bide bu oyuncu potansiyellerini nereden bakıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

oyuncu potansiyeline fm genie scout programından bakıyoruz

Default Oyuncu Nasıl Satılır?

arkadaslar ben ne yaparsam yapayim oyuncularimi satamiyorum.oyuncu super bi sezonda gecirse satilmiyor.oyuncu satmanin puf noktasi ne.yardimlarinizi bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çok satmak istiyorsan satılık listesine koy,ücretini de düşük bir fiyattan belirle.Teklifler geldiğinde ise fiyatı biraz arttır...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

satilik listesine koyup bekliceksin fm 2006 daki kadar kolay degil oyuncu satmak

fiyatini da dusuruyorum yok yok yok.westhamdayim 1 kez uefa kupasini aldim sampiyonlar liginde yari final oynadim premier ligi 2 kez ikinci bitirdim ne yaparsam yapayim oyucularimi satamiyorum dagoberto gol manyagi oldu bir Allahin kulu istemiyo satarken.

bende de tam tersi oyucu iyi bir form grafigi sergilediğinde coğu kulup isitoyor.milanla 2.sezonda 5 6 oyucumu chelsea istiyordu hepside mutsuzdu gönderilmedikleri icin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Oynadığın oyun hileli mi???

delikanlı adam hileli oyun oynamaz

hayir hileli falan degil hile yapsam zaten oyuncu mu hileyle satarim gecerim baska bi takimin basina.ondan kolay ne war.ben sadece oyunculari mi elden cikarmak istiyorum puf noktasi vardir belki diye ugrasiyorum.mesela cm 01-02de oyuncunuza talip oldu mu rakibin en iyi oyuncusuyla takas teklif ederdik oyuncuyu deli paraya satardik.simdi hic talip cikmiyo

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    hayir hileli falan degil hile yapsam zaten oyuncu mu hileyle satarim gecerim baska bi takimin basina.ondan kolay ne war.ben sadece oyunculari mi elden cikarmak istiyorum puf noktasi vardir belki diye ugrasiyorum.mesela cm 01-02de oyuncunuza talip oldu mu rakibin en iyi oyuncusuyla takas teklif ederdik oyuncuyu deli paraya satardik.simdi hic talip cikmiyo
    satılık listesine koy.asking price'ı 0 yap ve klüplere öner.daha sonra 0 teklif eden takımlarda daha fazla para iste.hep öyle oluyor bende.

19. Default

free transfer nasil yapabiliriz o kadar kurcaladim ama anlamadim yardimci olurmusunuz

buarada nasil turnuva hazirlaniyor

eyvallah birader bi deneyeyim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tolrus View Post
    buarada nasil turnuva hazirlaniyor
    Fikstür bölümüne gel. Oradan Özel Maç yapmak için seçeneğine tıkla bir bölüm gelecek karşına gelen bölümde sağ üstte yapacağın maç türünü turnuva olarak adlandır. Sonra turnuvaya isim ver. İsmi verdikten sonra Turnuva'nın özelliklerii seç ve kendine üç tane takım seç ve maçları yapmak için onayla.

Quote Originally Posted by tolrus View Post
    free transfer nasil yapabiliriz o kadar kurcaladim ama anlamadim yardimci olurmusunuz
    Bedave transfer için oyuncunun sözleşmesi'nin bitimine en az 6 ay kalmalı ve kaldıktan sonra imza attır var. Oradan sözleşme öneriyorsun eğer kabul ederse sözleşme bittiğinde geliyor.

Eğer alacağın oyuncu hiç bir klupte oynamıyor ise imza attır diyerek oyunucu alabilirsin.

Nesil
    2006

Oyunucuyu satmak istiyorsan eğer satacağın oyuncu yıldız bir oyuncu ise satman kolay olabilir. Düşük bir fiyata çok fazla klup bulabilirsin.

Eğer kötü oynayan bir oyuncu ise. Önde götürdüğün ve kaybetmenin imkansız olduğu maçlarda oyuncuyu oynat ve maçlarda iyi performans gösteriri. Böylece düşük bir fiyata satabilirsin.

Eğer oyuncun gitmek istemiyorsa, oyunucuyu uzun süre oynatma, performansını kötüle ama sakın ceza verme çünkü diğer oyuncuların bunu adil görmeyebilir. Bu tehlikeli bir yöntem. Bundan sonra gitmek isteyecektir.

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    eyvallah birader bi deneyeyim
    ne demek kardeşim.kesin işe yarar.cm 01-02den beri böyle satıyorum ben adamları.

bu oyunda oyuncu satisiyla klubun mali yapisini toparlamak mumkun degil.degeri 5 milyon gozuken adami 15"e transfer ediyoruz kendi oyuncumuzu da anca yari fiyatina satiyoruz o da satabilirsen.sakatliklar cabasi.kartlar havada ucusuyo.mahvetmisler guzelim oyunu ya.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    carlton cole"un degerini 0 yaptim bedelsiz bile almiyolar ben bole rezillik gormedim ya bi premier lig oyuncusu ve bedelsiz olarak bile kimse talip olmuyo ama sozlesmesi bitse kapisiliyo.gercekten hic olmamis bu oyun

25. Default

herşeim hazır taktikler falanda dahil;antreman tamam;beşiktaşı seçtim.ama maçı nasıl açıcam.yani oyunu başlatamadım

beyler torresle yenı sozlesme ımzaladım ama 32 mılyona serbest kalır dıye bı madde eklenmıs onu gozden kacırmısım. yapabılecegım bısey varmı ? suan barcelona falan 20-25 veriyo cunku alabılrler adamı yakında

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    beyler torresle yenı sozlesme ımzaladım ama 32 mılyona serbest kalır dıye bı madde eklenmıs onu gozden kacırmısım. yapabılecegım bısey varmı ? suan barcelona falan 20-25 veriyo cunku alabılrler adamı yakında
    Valla kardeş ancak yeni sözleşme imzalatırsan çözersin yoksa torres gider
    So what?
    Saike

gecenlerde bir konu vardi alex ve appiah in satislari ile ilgilli. Alex ve appiah i satan arkadas bana gore cok yuksek bi fiyata satmisti. Bende oyuncularimi, satan arkadas gibi 50 milyon dolarlar 100 milyon dolar gibi bir rakama satamadigimi yazmistim, senelerdir bu oyunu oynarim ve en az 7 lig acarim bir kere alex e 12 milyon euro teklifi geldi oda alex cosmustu 42 mac 24 gol 32 asist falandi galiba yani anliyacaginiz biraz sans olmasi lazim herhalde ama ingiltere liginden bir oyuncunun 0 liraya bile gitmemesi cok ilginc bence. Simdi bu oyunu oynamamin tek nedeni galiba bir oyuncunun en az 70 m euro ya satildigini gormek(kendi oyunumda) Neyse cok kafanizi utulemeyeyim insallah bu konuyu acan arkadasla beraber iyi gunleri yakalariz ekonomik anlaminda zaten sportif anlamda eminim basarilidir. Herkeze bol FM li gunler

Mrb ilhan kardeş başta formun çok hoşuma gitti güsel bir düşünce yalnız acemilerde değil sorunu olan herkesin yazması bir konu!!!

benim sorunumda şu kendi profilimizde oyuncu klüb bağlılığı bir tür yükseltemiyorum onu nasıl yükseltebiliriz şimdiden tşkler

30. Exclamation Swap Position I Nasil Kullanabiliriz??????????

arkadaslar taktiklerdeki swap position ayarini nasil kullana biliriz?bilen varsa detaylari ilw anlatirsa sevinirim.

Sayfa 8 / 32 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri