Bu ne şimdi konu mu?![]()
Bu ne şimdi konu mu?![]()
Cem Sultan
notum: 9,6/10
Pozisyon: ST
Fiyat: 600 k $
Takım: Galatasaray
Eğer iyi bir antrenman verilirse ve oynatılırsa oyunun en iyi forvetlerinden biri olmaya aday bir oyuncu.
Arkadaşım ne kadar tuhaf konular açıyorsun?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=38240 birdahaki sefere buraya yaz...
Dennis Boskailo...Super bi 18 yaşında İsveçli...DRC..1 m..avroya aldım..Djurgardendan...Super oldu 1 sene içinde..Zaten aldığınızdada iyi..Hemen ilkonbirde oynar...Herzaman hazır zaten...Ben JUVENTUS a aldım onu..Zebinayı kesti zaten...![]()
maldonado,renato augusto,veron,marcelo,reintara,recoba,martin petrov,juan,pasqual,alex,crouch,cladiuo lopez,ze roberto,celsinho, bu futbolcuların hepsini galatsaraya hilesiz almısımdır.
Reintara değil "Renteria" olacak...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
yanlıs olmus![]()
riquelmeyi 2. sezonda 26.5 altım boca dayken teklifi yaptım aldım belki ucuza ala bilirsiniz ben sinirlendim kabul etmedi 26.5 bastım geldi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçeye almıştım
borre yı tek gecerım hangı takıma gıtsem ılk aldıgım adam
ayrıca rooney oyunda en ıı forwet ztn bosuna transfer fıyatı 70M dolar deıl ustelık sadece performansı ıle 70M dolar satısını sız tahmın edın![]()
Belki yanlis yere acmis olabilirim konuyu ama birsey soricam . ben Luis Jimenez adinda bir oyuncu aldim At. madrid takimim . AMR mevkiginde oynatiyorum ve inanilmaz birsey oluyor oyuncu 2\3 macta bir 75 metreden gol atiyor bu benim oyunumun sorunumu yoksa oyuncu ozelligimi inanilmaz bir adam . deneyenler varsa yorum yapabilirmi tskler . konu yanlis yerde ise tekrar pardon .
arkadaşlar bana acil şekilde DC oyuncusu lazım ama tırı vırı değil adam gibi oynayan Fenerbahçeye gelebilecek bi oyuncu olsun...
bazen maçın çok kötü gitti anlar olur inandığınız bir yedeği sokar ve oyunun kaderini değiştirmesini beklersiniz tıpkı manchester lı solskjaer gibi bir zamanlar dünyanın en iyi yedek futbolcusuduvarmı böyle bir futcolcunuz.ben genelde nicolas millan ı sokarım...
yakovenko super yedegim maca sonradan girince en kotu bi asist yapıyo tabiki 45-60 aralıgında oyuna girerse ondan sora yararı az oluyo
Bellamy, Luis Garcia... %85 girdikten sonra gol atarlar...
salomon kalou ...
saviola... oyuna girdikten sonra mutlaka gol atar. gerçek hayattaki semih gibi![]()
bende celsinhoyu aliyorum sezon ortasi umarim iyi olur
mükemmel bir defnas racıng santander mı ne ispanyada oynuyo alın geleceğin terry si
![]()
galatasaraya naldoyla birlikte aldım. gelecek yıl naldoyu yollayacağım garay kalacak
garay iyi ama ne yapacağı belli olmuyor fazla güvenmeyin
podolski
tabikide![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve soldado (osasuna)
Serdar Taşçı Manyak oynuyor sanırım Stuttgart'taydı .
DC bölgesinin en iyilerinden harika bir oyuncu arkadaşlar 19 yaşında her maç 7-8'in aşağısında oynamaz.
Özgürcan Özcan
Evet ama bunu sabit konuları kullanarak paylaşabilirdin arkadaşım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=38240