niye bu kadar az abi 5-1 6-0 daha güzel olurdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi niye bu kadar az yav 5-1 niye 6-0 değil![]()
Tebrikler Emre abi 5-1 güzel olmuş![]()
walla bi dahaki seneye fb liler gslilere 5-1 den bahseder![]()
Tebrikler Emre abi 5-1 guzel olmus........
Tebrikler abi, 5-1'in rövanşı olmuş.Gene Olimpiyat Stadı'nda![]()
Sezonun bitmesine bir kaç maç kaldı ve onlarıda yazalım bitirelim.
Fortis Türkiye Kupasında Galatasaray'a karşı alınan ezici galibiyetin ardından ligde rakip Trabzonspor'du ve gayet koalay bir maç oldu ve maçı kazandık.
Kazanılan Trabzonspor maçının ardından işte puan tablosu ve ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Aynı anda 18 yaş altı takımımızda şampiyon oldu.
Şampiyonluğun rehavetiyle 2 kötü maç oynadık önce Denizli ve ardından Ankaraspor.
2 maçtan alınan 1 puan hiçbirşey ifade etmiyordu takım içiğn zaten şampiyonluğu ilan etmiştik ve bu arada bir bombada 20 yaş altı takımımız patlattı.
Ligin son maçını Rizespor'a karşı oynadık ve galibiyetle bitirdik sezonu.
Taraftarlar arasında yapılan ankette Tucay Şanlı yılın futbolcusu seçildi.
Ve son olarak en önem verdiğim konu takımın geleceği olan genç oyuncuların performansı beni çok sevindirdi.Müthiş oyuncular yetişiyor gerçekten ve seneye ara ara şans vereceğim hepsine.
Arkadaşlar sezonu bitirdik kısmetse önümüzdeki sezonda devam edeceğim kariyerimi buradan paylaşmaya.Okuyan ve destek veren herkese teşekkürler...![]()
ŞİKE ŞİKE ŞİKE !![]()
![]()
![]()
Ya bu ankarasporu kimse yenemiyormu.Bende yenemiyorumda hiç![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi adamlar deli top oynuyolar ya.Ama rehavetle yenildim yoksa paket yapardım
Aygün ağır gel belge var mı belge...![]()
Kime sorsan şike der.Edit bu Edit![]()
bravo şu alt yapıdaki fatih müthüş kerata 40 gol alkış ona
Bir Beşiktaşlı olarak seni tebrik etmem gerektiğini düşünüyorumYeni sezonda başarılar..
Abi yalnız Ankaraspor maçından öncede ligde 4 mağlubiyetin var,yenilgiden sonra da 4 mağlubiyet.Kendi sahanda yenildiğin maçlar yenilgiden sayılmıyor mu![]()
Ankaraspor maçından sonra koyduğun tablo 20A tablosu Burak.
İyi dilek yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
emre hersey cok guzelde Galatasaray'a 5 atman olmamis :P guzel kariyer devami ni 4 gozle bekliyorum artik bu sezon cok iyi transferlerle sampiyonalr liginde en az bir yari final gorelim
Tebrikler Emre abi2.Sezonu bekliyoruz.
tebrikler emre abi hayırlı olsun. bir sezonda beşiktaşla yaparsın artık![]()
Bakalım yeni sezonda da Fenerbahçe'nin başında olacağım kesin transferler tamam hazırlık dönemi bitti lig başlamak üzere ancak biraz beklemek lazım ödevler var onlarla uğraşıyorum...![]()
ii transferler istioruz senden tebriklerr
kesin ronaldinho'yu alır ya da jo![]()
2 kupayı getirmişsin Emre tebrikler, bu sezon senden Avrupa'da da başarı istiyoruz. Türkiye'deki başarılar artık kesmiyor bizi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah Serkan bakalım iyi bir kaç transfer yaptım ama 2 tane bela var ki başımda hala kurtulamadnım 2sindende.
UEFA'da iyi işler yapabileceğimi düşünüyorum o yüzden hedef o gibi duruyor ancak CL de oynayacağım artık bu sezon kesin.![]()
Dur tahmin edeyim Deivid ve Edu.
3. turda bana genelde Milan çıkardı, sanırım sana da böyle bir takım denk geldi, artık UEFA'da başarı bekliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Daha kolay bir takım çıkmıştı şimdi epeydir oynamadım hatırlıyamıyorum ama daha maçları yapmadım.Elerim ama bu sene CLde gruplardayım.
Tahminlerde biri tuttuda Edu yu postaladım arada Benfica'ya Mateus diğeri.Delgadoyu getiremedim o yüzden.Alex'te Reale gitti işler zor anlayacağın.
![]()
Doğru ben Mateus'u unutmuştum.Sen yaparsın, tüm Fenerbahçe camiası sana güveniyoruz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eyvallah.sağolsunlar Aziz Yıldırım başta olmak üzere çok destek oldular geçen sene.
![]()
Mateus çok iyi benden söylemesi
Ligin sonundaki puan durumunu koymamışım ya.ahanda.
Bu arada Mateus'u postalamışım.![]()