Hakem hakkinda konusmayacamda kimin hakkinda konusacamkendi fikrimi belirttim. Bu yüzden ceza alacaksam yuh derim.
Hakem hakkinda konusmayacamda kimin hakkinda konusacamkendi fikrimi belirttim. Bu yüzden ceza alacaksam yuh derim.
Bi kerede hakem suçlanmasa alışkanlık oldu artık
Almamız lazım bu maçı![]()
bilmiyorum benim okuduğuma göre Del Piero_10 arkadaşımızın dediği bu ben sadece söyledim siz bilirsiniz ama haklısın![]()
Hakem sertliğe izin veriyor. Bunun için de oyuncular sert oynamaya devam edecek ve kırmızı kart çıkacak.
Maç hiç belli olmaz. FB fark da atabilir, fark da yiyebilir, berabere de bitebilir. Şansı olan kazanacak. Şu ana dek şans FB'den yana.
45 dakika heyecanlı geçecek, kalpten gidebilirim, acayip heyecanlandım ilk yarıyı izlerken. Geçen seneki Galatasaray maçı gibi oldu![]()
Bobo oyuna girdi.
Bu gün Manu - City maçını izledim o kadar güzel bir maç olmadı ama yinede hakem bence maçın adamıydı, maçı duraklatması oyuna devam ettirmesi çok müthişti..
Ama bu akşam Fenerbahçe maçında daha ilk yarıdan 4 sarı kart var![]()
bu çok kötü bir durum ya hakemler kolay kolay sarı kartlarına gitmemeleri lazım
sarı kartlar çıkınca oyuncuda şaşırıyor nasıl oynacağını..
Delgado cıktı,Bobo girdi
Maşallah herkes kendi takımına müslüman azıcık tarafsız bakın pozisyonlara...
maçı izleyemediğim için delirecem bi gol yesek aniden kalpten giderim valla![]()
Kezman sari kart gördügü icin haftaya trabzonspor macinda oynayamayacak.
Besiktas bastiriyor...
çok iyi oynuyoruz...bastırıyoruz...ama sonuç yoqqqqqq.
heycandan öleceğim gideceğim![]()
Deniz cıktı,Serkan girdi.
Off ölücem ya
90. dakikaa her an herşey olabilir
bende burdan destek olurum fb'ye haydi fb haydi fb haydi![]()
Heyecanın sınırları zorladığı anlar yaşıyoruz çok heyecanlıyım maç böyle biterse Şampiyonuz..![]()
evet artık ne yapcam bilmiyom belkide maç bitti
toraman atıldı
Toraman atıldı Bjk 10 kısı.
İbrahim Toraman Kırmızı kart gördü..
oh oh haydi bittttt...
Besiktas mutlaka gol bulmali!!!
bitmedimi bu maç.....
4 dk uzatma verdı hakem.
Hadi BJK 90. dakkada patla berabere bitsin!!!!!!!!!!!
Alex atmadı oha b nasıl kacar.