emeği geçenlere çok teşekkürler
ben oyunu yeni aldım kurar kurmaz oyundan update yaptim güncelledim 7.2 ye ve oyun inglizce daha hiçbirsey ellemedim, bu Türkçe FM 2007 v2.1'yi indirdim nasil kuracam? nereye kurmam lazim? 2 tane .exe dosyasi var. Oyunu türkçe yapmak istiyorum..
ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa![]()
[FONT="Arial Black"]tamamda dostum bende bilgisayarımdan oyuna tıklıom direk oyunun içine giriyor herşeyide yaptım anlatılanların klavyeyi filan ing. yaptımda olmuyor bilgisayarımdan oyunun içine tıklıyınca ing. oyuna giriyor yüklemeyi gösteren videoyu izledim onda kurulum yapıor anlamadım bir türlü cdmi bozuk acaba
![]()
arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL
Büyüksünüz..
Sayenizde FM 05 , FM 06 ve simdide FM 07 yi TURKCE oynuyorum.
Tum emek ve cabalariniz icin COK TESEKKUR EDERIZ![]()
çok iyi oldu ellerinize sağlık
suan inmio yapim calismasi var dio//
Arkadaşlar sağolun ama merak ettiğim birşey var. Nasıl oluyor da english.ltc dosyası 322kb iken turkish.ltc dosyası 2mb'a yakın olabiliyor.
ben yeni üye oldum oyunuda bu sitenin yardımıyla güçte olsa kuurp açabildim , lakin türkçe yamayı kurudm fakat sonuç olumsuz , yamayı oyunun olduu dizine açtım preferences de türkçe seçenei yok , yüklerken otomatik kurulum harici bişiler daha yapılacakmı , yada yanlış yeremi açıorum yamayı , versiyon 7.02 de saatlerdi bu işe zaman ayırdım sonuna geldim fakat türkçeleştiremedim ,,,
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aha yamanın kendi arayüzü varmış ,, afedersiniz olayı geçte olsa çözdüm gözümden kaçmış , gerçekten tebrik ederim profesyonelce bir iş yapılmış gerçi teşekkür etmekde az kalır ya ..
bu yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
editor turkce olmuyor sebebi nedir
Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?
http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg
[quote=Mike Shinoda;708985]Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
.
.
7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.
Arkadaşlar malum sorun(v7.0.2) için özelden birisi yardım edebilir mi?
Bu mesajı yazmayı gerçekten istemezdim fakat şu an gerçekten zor durumdayım...
teşekkürler kardeş...
oyunu kaydetigimde neden ace of bounce gibi bisi ciko hala cozemedm ve oyunu 2-3 haftadir oynuyorum ilk defa oldu eger yardimci olursanz
abi Allah askına bana bi cevap verin bende tukce yama 1.0 var .......... 2.0 ı ise sitede bulamadım bunu yuklemedende 2.1 i kullanmam mumkun mu....
Helal olsun size bravo çok teşekkürker hep bunu bekliyodum... Oyunu sonunda anlayarak oynayabilcez![]()
helal olsun diyebilirim ancak bravo
Sigames in yamalarini yapmadan bu Turkce FM 2007 yi kursam bir sorunla karsilasirmiyim ?
7.0.2 yi kurmadan direk bu turkceyi kursam yani. ?
Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?
http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg
hepiniz sagolunda yamayı oyunu nası türkçeleştircez bilen yardımcı olsun
Burada anlattim acikca..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648