Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by mehmedinhosun View Post
    ya arkadaşlar lütfen yardım edin indirme indirdim ama açınca şuunu diyor Run-time error "76" Path not found nedir bu nasıl düzeltebilirim
    Toze böyle bir açıklama yapmış başka bir konu açmışlardı bu sorun ile ilgili biraz arasaydın bulurdun ama ve deneyenler sorunun çözüldüğünü belirtmişti.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Arkadaşlar o hata verdiğinde sis tamam'a tıklamayın. Masaüstündeki FM ikonundan oyunu açın. Oyun yine Türkçe olacaktır. Bir kaç kere böyle yaptığınızda artık hata vermez. Benimde aynısı başıma geldi.

emeği geçenlere çok teşekkürler

ben oyunu yeni aldım kurar kurmaz oyundan update yaptim güncelledim 7.2 ye ve oyun inglizce daha hiçbirsey ellemedim, bu Türkçe FM 2007 v2.1'yi indirdim nasil kuracam? nereye kurmam lazim? 2 tane .exe dosyasi var. Oyunu türkçe yapmak istiyorum..

4. Default

ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by merten View Post
    arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL
    Yükleniyor ve cd´siz oynayabiliyorsun.Yamayı çalıştırabilmen için oyunu yüklemen gerekiyor

Quote Originally Posted by havuccvolkan View Post
    ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa

Msn'den hallettik galiba sorununu

[FONT="Arial Black"]tamamda dostum bende bilgisayarımdan oyuna tıklıom direk oyunun içine giriyor herşeyide yaptım anlatılanların klavyeyi filan ing. yaptımda olmuyor bilgisayarımdan oyunun içine tıklıyınca ing. oyuna giriyor yüklemeyi gösteren videoyu izledim onda kurulum yapıor anlamadım bir türlü cdmi bozuk acaba

arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL

Büyüksünüz..

Sayenizde FM 05 , FM 06 ve simdide FM 07 yi TURKCE oynuyorum.

Tum emek ve cabalariniz icin COK TESEKKUR EDERIZ

çok iyi oldu ellerinize sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

suan inmio yapim calismasi var dio//

Arkadaşlar sağolun ama merak ettiğim birşey var. Nasıl oluyor da english.ltc dosyası 322kb iken turkish.ltc dosyası 2mb'a yakın olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cseemboo View Post
    Arkadaşlar sağolun ama merak ettiğim birşey var. Nasıl oluyor da english.ltc dosyası 322kb iken turkish.ltc dosyası 2mb'a yakın olabiliyor.
    Dosyanın korunması için gerekli korumalardan dolayı böyle.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

14. Default

ben yeni üye oldum oyunuda bu sitenin yardımıyla güçte olsa kuurp açabildim , lakin türkçe yamayı kurudm fakat sonuç olumsuz , yamayı oyunun olduu dizine açtım preferences de türkçe seçenei yok , yüklerken otomatik kurulum harici bişiler daha yapılacakmı , yada yanlış yeremi açıorum yamayı , versiyon 7.02 de saatlerdi bu işe zaman ayırdım sonuna geldim fakat türkçeleştiremedim ,,,
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aha yamanın kendi arayüzü varmış ,, afedersiniz olayı geçte olsa çözdüm gözümden kaçmış , gerçekten tebrik ederim profesyonelce bir iş yapılmış gerçi teşekkür etmekde az kalır ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

bu yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Leoucwhsua Misafir

editor turkce olmuyor sebebi nedir

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    editor turkce olmuyor sebebi nedir
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?

http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg

Leoucwhsua Misafir

[quote=Mike Shinoda;708985]Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.

Unhappy malum sorun

Arkadaşlar malum sorun(v7.0.2) için özelden birisi yardım edebilir mi?
    Bu mesajı yazmayı gerçekten istemezdim fakat şu an gerçekten zor durumdayım...

[quote=Leoucwhsua;709870]
    Quote Originally Posted by Mike Shinoda View Post
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.
    Oyun cdin orjinal mi?

Nesil
    2006
    Yer
    çünkü futbolu seviyorum

teşekkürler kardeş...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul goztepe

oyunu kaydetigimde neden ace of bounce gibi bisi ciko hala cozemedm ve oyunu 2-3 haftadir oynuyorum ilk defa oldu eger yardimci olursanz

abi Allah askına bana bi cevap verin bende tukce yama 1.0 var .......... 2.0 ı ise sitede bulamadım bunu yuklemedende 2.1 i kullanmam mumkun mu....

Helal olsun size bravo çok teşekkürker hep bunu bekliyodum... Oyunu sonunda anlayarak oynayabilcez

Nesil
    2006
    Yer
    üsküdar

helal olsun diyebilirim ancak bravo

Sigames in yamalarini yapmadan bu Turkce FM 2007 yi kursam bir sorunla karsilasirmiyim ?

7.0.2 yi kurmadan direk bu turkceyi kursam yani. ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FB-DeViL View Post
    Sigames in yamalarini yapmadan bu Turkce FM 2007 yi kursam bir sorunla karsilasirmiyim ?

7.0.2 yi kurmadan direk bu turkceyi kursam yani. ?
    Hayır..Türkçe FM 2007, FM 2007'nin tüm versiyonlarıyla uyumludur..

Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?

http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg

hepiniz sagolunda yamayı oyunu nası türkçeleştircez bilen yardımcı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Talip60 View Post
    hepiniz sagolunda yamayı oyunu nası türkçeleştircez bilen yardımcı olsun
    Burada anlattim acikca..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri