Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 236 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ya ben oyunu turkce oynamak icin cache klasorunu siliyorum ama bu klasor silinince yine cikiyor.Oyunu turkce oynayamiyorum birisi yardim etsin lutfen.

ya abi nerde yöneticiler kafayı yemek üzereyim yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Run time error 76 hatasi alanlar fenerlilkay arkadasimizin dedigi gibi oluyor ben yamayi silip ingilizce actim oyunu sonra kaydetip yamayi kurdum ayarlari yapip cache klasorunu sildim ve oyun calisti

benim öyle olmuyo işte

beyler bn indirdim ama rar dan cikarken hata verio
    bi de oyund**i hatai cozmek icin a.b.d yabdim dili her oynadiimda deismeq zorunda kaliom cozumu yoqmu

eksik indirmis olabilirsin

3 kere indirdim 3 undede eksik indirmem biraz zor yha da sole soriim oyunun sadece dil dosyasina ulasabilirmiim turkce fm yerine ltc dosyasini klasore atma seklinde

öyle bir dosya yok..Türkçe Football Manager adında ayri bir program..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

direk ltc dosyasını vermiyoruz. bunun yerine Türkçeleştirme panelini kullanmanı gerekmektedir.

Lütfen ilk sayfadan itibaren yazıları takip edin ve en son iş olarak mesaj atın arkadaşlar, bir çok arkadaşın karşılaştığı problem ilk sayfalardaki ile benzer.

Ayrıca Oyun FOOTBALL MANAGER 2007 içindir. Halen Fifa Manager için gelen kişiler oluyor. Yani insaf lütfen.

Kopya DVD formatında veya CD'siz biçimde kaçak yollar ile oyunu bir şekilde internet ortamında edinenlerde hatalara sebep olduğu için çalışmamaktadır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ya ben cache dosyasini siliom ama oyun acilinca gene ingilizce oluyo sonra oyundan cikiom bakiom gene cache dosyasi gelmis ne yapmaliyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadaşlar sorunlarınızı tek tek söyleyin ve sorunu söyleyin. Yardımcı olalım
    ben cache dosyasini siliom oyun acilinca gene ingilizce oluyo sonra oyundan cikiom bakiom gene cache dosyasyi gelmis ne yapmaliyim

11. Default

oyunu 'ng'l'zce oynayab'l'yorum fm turkce v2 1 i 'ndirdim turkce fm calistir kismina tikliyorum ve oyuna girisekrani aciliyor sonra siyah bir ekra cikiyor ve masa ustune donerek\ Did not find font vera\ yazisi cikiyor oyun acilmiyor yardim ederseniz sevinirim

Ya birisede vista için yapsın ee biz madurmu olacağız hep böyle

Exclamation yardım arkadaslar.....

Quote Originally Posted by 19eyup88 View Post
    oyunu 'ng'l'zce oynayab'l'yorum fm turkce v2 1 i 'ndirdim turkce fm calistir kismina tikliyorum ve oyuna girisekrani aciliyor sonra siyah bir ekra cikiyor ve masa ustune donerek\ Did not find font vera\ yazisi cikiyor oyun acilmiyor yardim ederseniz sevinirim

run time error 76
    patch not found diye bi hata veriyor bunu nasıl duzelticem bilen varsa yardım lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben yamayı indirdim sorunsuz oynuorum 1 kac aydır elllerıneıze saglık...ama edıtoru daha yenı kullanmaya basladım ve bi kac degisiklik yaptım edıtorden oyunla ilgili, simdi oyuna "turkce fm calıstır" tıkladıktan sonra hata verio ve oyun tamamen ingilizce oluo...ama yeptıgı edıtor degisikliklerı duruo...anlatabıldıysem mutluyum lutfen yardım edin...

arkadaşlar kaçkere yazdım ama olmuyor böyle yardım diyorum ben oyunu açıyorum ana sayfa ve diğerleri ingilizce ama ayarlar bölümünde türkçe yazıyo bunu nasıl yapabilirim lütfn ama kaç kere yazdım bir cvp yazan yok ayıp oluyo ama yardım edin banada

slm yamayi calistiramadim "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" burda olmasi gereken sports interactive dosyasi yok aplication data nin icinde napmaliyim yardim ederseniz sewinirim saolun simdien

Quote Originally Posted by efesel View Post
    run time error 76
    patch not found diye bi hata veriyor bunu nasıl duzelticem bilen varsa yardım lutfen
    yukarıda geçti bu konu..

ben fm 2007 türkçe ek paketini kurduktan sonra bi daha oyunu açamadım. karsıma hep siah ekran çıko. bunu nasıl giderebilirim .
    tesekkürler........

uygulama dosyasi bulunamadi hatasini aliyorum virsu programi da kullanmiyorum kapatma gibi bi secenegim de yok yani

ya bu run time error 76 hatasina bir cevap yazarmisiniz arkada;lar l]tfen

http://img395.imageshack.us/img395/7...titled1rg8.jpg bu resimdeki hatayı niye verir ?

RUN TIME ERROR 76 HATASI İÇİN:
    oyunu ingilizce açın oyun açıp kaydedin sonrada Türkçe Panelden açıp oynayın..olmazsa cache klasörünü silin tekrar deneyin..dil ayarları falan tam olursa kesin çalı$ır..

olmadı kardesım baska bi çözümü var mıdır :S

Leoucwhsua Misafir

editör nasıl türkçe olucak

Mouse ve klavye 3 dk beklemem ragmen hic gelmedi,ustelik 3 kere ardi ardina denedim fakat yine olmadi.Ne yapmak gerek

ya benim de sadece spiker türkçe oldu gersi hep ingilizce

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri