Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 290 sonuç

Konu: Sorun ve Çözüm Merkezi

Hybrid View

Oyunum Null hatası veriyor.Tüm çözümlerini denedim..
    Error occurred during the installation: null.

Bu hatayı aldıysanız bunun anlamı daha önceki yazılım yüklemelerinizin ve ya kaldırmalarınızın InstallShield yükleyicisinin doğru çalışmamasına ve belkide sisteminizde InstallShield e ait bir dosyanın bozulmasına neden olmasıdır.

Bunun için bir kaç muhtemel çözüm vardır :

1. InstallShield Common Dosyasını Yeniden Adlandırma
    Windows

Bilgisayarıma girin
    C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal\ bu dizine gidin
    'common' dosyasını('Universal' içindeki) 'common_backup' olarak yeniden adlandırın
    Şimdi FM 07'yi yüklemeyi deneyin
    C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal\Common Files\ eğer Universal içinde böyle bir dosya varsa('Common Files') bunun adını 'CommonFilesBackup' olarak değiştirin
    Eğer Universal klasörünün içinde 'Sports Interactive' diye bir klasör varsa adını 'Sports Interactive Backup' larak değiştirmeyi deneyin
    Eğer 'C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal' dizini mevcut değilse,C:\Documents and Settings\\InstallShield\Universal\ bu dizine bakın- belki olabilir 'common' dosyayı 'common_backup' olarak yeniden adlandırın
    *Dosyanın adı 'Common Files' ise bunu 'common_files_backup' olarak yeniden adlandırın.
    Eğer yukardaki adımlar etki etmezse bir de ''InshallShield\Universal" içindeki "Sports Interactive" dosyasını "Sports_Interactive_Backup" olarak yeniden adlandırmayı deneyin
    Mac OS X

Finder açın
    "InstallShield" dosyasına gidin
    "Universal" dosyasına gidin
    Burada "common" ve "Sports Interactive" adlarında iki dosya olmalı
    "common" dosyasını "common_backup" olarak yeniden adlandırın ve FM 07'yi yüklemeyi deneyin
    Eğer üstteki adım çalışmazsa,bir de "Sports Interactive" dosyasını "sports_interactive_backup" olarak yeniden adlandırmayı deneyin ve sonra da FM 07'yi yüklemeyi deneyin
    2. Başka Bir Kullanıcıyla Yükleme

Eğer başka bir kullanıcı hesabınız varsa (administrator haklarına sahip) şu anki kullanıcı hesabından çıkın ve o kullanıcı hesabına geçin sonra da oyunu yüklemeyi deneyin
    Eğer üstteki adım çalışmazsa ve ya başka kullanıcı hesabınız yoksa yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun.
    Başlat'a tıklayın Denetim Masasına girin sonra da Kullanıcı Hesapları'na girin ve Yeni Hesap Oluştur'a tıklayın ve administrator haklarına sahip bir kullanıcı hesabı oluşturun.
    Şuan ki hesabınızdan çıkın ve yeni oluşturduğunuz hesaba geçin ve oyunu yüklemeyi deneyin.
    3. Makinanızdan Java'yı Silme (yeniden kurma)

Java'yı bilgisayara tekrar yüklemek (JVM) dökümanını okuyun ve gerekenleri yapın.
    Genede oyun aynı hatayı veriyor.Daha başka bilgilere sahip olan varmı?..

Toze saol soruna tam çözüm sundun. teşekkürler...

yine bir hata verdi oyun ben bu oyunu oynamak istiyorum ama bir türlü oynayamıyorum bu hata neden oyuna girerken veriyor dil dosyaları da tamam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    artık bu hata vermiyor ama oyuna girerken sürekli siyah ekranda kalıyor oyunu oynayamıyorum ya çıldırıcam

arkadaslar benim bi sorum olacak fm 2006 ses paketlerini 2007 de kullanabilirmiyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lincoln05 View Post
    yine bir hata verdi oyun ben bu oyunu oynamak istiyorum ama bir türlü oynayamıyorum bu hata neden oyuna girerken veriyor dil dosyaları da tamam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    artık bu hata vermiyor ama oyuna girerken sürekli siyah ekranda kalıyor oyunu oynayamıyorum ya çıldırıcam
    Application datada bulunan cache klasöründekileri sil. Dil ayarlarını tekrar kontrol et.

Quote Originally Posted by huseyin91 View Post
    arkadaslar benim bi sorum olacak fm 2006 ses paketlerini 2007 de kullanabilirmiyiz?
    Grafik yamaları oluyor fakat ses hiç denemedim. Hata verebilir, eski yedekleri alıp dene, deneyeceksen...
    "YÜCE ATATÜRK"

ya ben editorden yeni yapılan transferleri flan yerine koydum sonra logo paketi yukledim tam oyuna girdim besiktastan adamlar eksilmis dier takımlar tamam ama besiktasta bobo,nobre vsss oyuncular yok 3-4 tane a oyuncu var bu nasıl oldu nasıl duseltcem allah rızasııcın yardım???

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tello8823 View Post
    ya ben editorden yeni yapılan transferleri flan yerine koydum sonra logo paketi yukledim tam oyuna girdim besiktastan adamlar eksilmis dier takımlar tamam ama besiktasta bobo,nobre vsss oyuncular yok 3-4 tane a oyuncu var bu nasıl oldu nasıl duseltcem allah rızasııcın yardım???
    Yeni yapılan transferleri ayarlerken uçurmuşsundur. Eğer database'nin yedeğini aldıysan onunla aç oyunu baştan. Ama almayıp üzerine kaydettiysen oyunu sil tekrar yükle.

ilk defa duyuyorum böle saçma bişe

bu nedir arkadaslar?

editorden ayar yaptim snra saveledim turkiye ligi kayboldu diger tum ligler var/tesekkur lutfen cabuk cevap

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by P0YRaZ View Post

bu nedir arkadaslar?
    Application Data klasörü hatasi :

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=24546&page=4

Quote Originally Posted by ycck_mrt View Post
    editorden ayar yaptim snra saveledim turkiye ligi kayboldu diger tum ligler var/tesekkur lutfen cabuk cevap
    Db'yi yenilemeniz gerekiyor oyunu silip tekrar kurun.

bende bu sorun war napcam

Nesil
    2005
    Yer
    Eski Açıktan

o sorunu hallettim . oyunu kurdum . lig b den dardaneli aldım . idare eder bide transfer yaptım . zort oda ne ; masaüstüne attı ve hata aynen şu (evde net şu an olmadıgı için ss yi koyamiyorm ama yaziyor)

pencerinin üstünde mavi olan kısım " microsoft visual C++ runtime library "

Program F:\fm2007/fm.exe

R6025
    -pure v!rtuaL(neden sansürlü) function call

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Bugün niyeti bozdum ve de tarihimde ilk defa bir oyunun orjinalini almaya karar verdim

Yalnız aklıma takılan bazı sorular var. İlk önce bulduğum orjinal versiyonu DVD değil de Cd_Rom olanı. Acaba bundan dolayı bir problem yaşar mıyım?
    Ayreten sitede gördüğüm kadarıyla oyun yüklenirken bazı hatalar alınıyormuş. Örneğin dil seçeneğinin uyuşmaması gibi. Acaba bu sorunu orjinal cd'de de alır mıyım?

Ve son olarak da oyunu kurduktan sonra turksportal'dan indireceğim güncel yamaları kurduktan sonra bir sorun yaşar mıyım? Yani orjinal olmayan cd'den yüklendiğinde genelde ***** istiyordu ama heralde bunda öyle bir sorun olmaz.
    Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Bugün niyeti bozdum ve de tarihimde ilk defa bir oyunun orjinalini almaya karar verdim

Yalnız aklıma takılan bazı sorular var. İlk önce bulduğum orjinal versiyonu DVD değil de Cd_Rom olanı. Acaba bundan dolayı bir problem yaşar mıyım?
    Ayreten sitede gördüğüm kadarıyla oyun yüklenirken bazı hatalar alınıyormuş. Örneğin dil seçeneğinin uyuşmaması gibi. Acaba bu sorunu orjinal cd'de de alır mıyım?

Ve son olarak da oyunu kurduktan sonra turksportal'dan indireceğim güncel yamaları kurduktan sonra bir sorun yaşar mıyım? Yani orjinal olmayan cd'den yüklendiğinde genelde ***** istiyordu ama heralde bunda öyle bir sorun olmaz.
    Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar
    -Cd-Rom oldugundan bir sorun yasamazsin.
    -Dil ayarini Oyunun orjinal olsa bile ingilizce yapmalisin.
    -Siteden indirdigin Guncellemeler Orjinal oyunda C.rack istemeden calisir.

Dil ayarini yapmak icin ise bu basliga bir goz atiniz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105

Normal olarak dil ayarlarını yapıyorum ve java yı kuruyorum sonra oyunun kendi setup'unu kurarken bu uyarının aynısı geliyor ve yükleme yarım kalıyor...
    [img=http://img156.imageshack.us/img156/2924/adadfv1.th.png]

Herşeyi denedim dil ayarlarını burdaki yazanın aynısını yaptım ama olmuyor ne olur bi yardımcı olun delirdim burda kimse bilmiyor mu bunun ne olduğunu

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Normal olarak dil ayarlarını yapıyorum ve java yı kuruyorum sonra oyunun kendi setup'unu kurarken bu uyarının aynısı geliyor ve yükleme yarım kalıyor...
    [img=http://img156.imageshack.us/img156/2924/adadfv1.th.png]

Herşeyi denedim dil ayarlarını burdaki yazanın aynısını yaptım ama olmuyor ne olur bi yardımcı olun delirdim burda kimse bilmiyor mu bunun ne olduğunu
    cd hatalı olabilir. Zannedersem cd içerisindeki bir dosyadan hata veriyor. Aldığın yerden değiştir bence...

Default Pff yardim edin ya çıldıracam artık!!!

Beyler ben yeni menejer olusturamiyorum...forumda aradım ve doc and set. deki o dosyaları sildim ama yine olmadı çıldırıcam yaa!!! ayrıca o dosyaları sildiğimde türkçe fm07 yide açmıyor...nse o sorun deil sorun menejer olusturamiyoruz lütfen bana farklı çözümler sunabilirmsnz ???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kimse cvp yazmıyor....Arkadaşlar oyuna girmeden editörden fln menejer yapma yolu yok dimi ..son çare biri bana menejer dosyalarını göndermeli

Default Çok Acİl Yardim Edİn LÜtfen

Arkadaşlar Oyunu Bir Dizüstü Bilgisayarda oynuyorum...Eski Bilgisayarımda Oynadığım Kayıtla Devam Ediyorum Sene 2012.Oyunu Kaydederken

Ciddi Bir Sorunla Karşılaşıldı Ve Uygulama Kapandı Hatalı Dosyaya Şurada Rastlandı:
    AAA//C/Program............/Fm.exe den Hata Veriyor Sorun Nerede Yardım Edin Lütfen...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bilgisayarında oyun ile ilgili arama yap ( Fm 2007 ), Setup hariç herşeyi sil sonra yine yüklemeyi dene..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bilgisayarında oyun ile ilgili arama yap ( Fm 2007 ), Setup hariç herşeyi sil sonra yine yüklemeyi dene..

Bu dediğimi yaptın mı?

Galiba elinde ki CD, oyunu ara ve çıkan herşeyi sil tekrar yükle..
    (/s)

Ama ben hep bu cd'Den yükledim ve hiç sorun çıkmadı şu ana kadar bu ana kadar zaten bu cd'yi başka bi intte denedim orda direk yükledi sorun cd'de değil gibi duruyor başka bişeyde ama nedeeeeeeeeeeeeeee

yaptım zaten onla ilgili çıkan şeyler benim yedeklerimde yani C de değil...Sorun java'da gibi gözüküyor javanın çalışmasını engelleyen bişi var galiba ama onu ulamıyorum antivirus'üde kapadım yine olmadı

Sorunuma cozum bulamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bilgimizin oldugu sorunlara cevap yazabiliyoruz takdir edersin ki arkadaşım nedir bu fevrilik. Sitede menajer ekleyememe diye bir konu var aç bak. Denedim olmadı demişsin ama biryerleri eksik yapmışsındır mutlaka tekrar dene...

Yardimmmmmmmmmmmmm
    ArkadaŞlar Oyunu Normal YÜkledİm AÇlio Fakat Normal Manager DeĞİl Ekrenİ Bİ BaŞka Oyun Kuruyorum İsİm Yazma Falan Yok Lİglerİn Resİmlerİ Yok BambaŞka BİŞey Çikio KarŞima LÜtfen Yrdmci Olurmusunuz

27. Default

arkadaşlar oyun kurulurken
    ** Invalid jvm file name specified in LAUNCH.Variable preferences must be at least 2 characters**

hatası alıyorum hiçbiryerde çözümünü bulamadım yardım edermisiniz

Wink umarim işini görür

Quote Originally Posted by uyandrmaservisi View Post
    arkadaşlar oyun kurulurken
    ** Invalid jvm file name specified in LAUNCH.Variable preferences must be at least 2 characters**

hatası alıyorum hiçbiryerde çözümünü bulamadım yardım edermisiniz
    Yüklemede “Seçeneklerde yanlış. Geçersiz jvm dosyası: tam ismi başlatma sırasında belirtilir. Geçersiz değişken belirtme (Invalid variable specification). Sıra numarası

Nadir durumlarda yükleme sırasında şöyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz:

Seçeneklerde yanlış. Geçersiz jvm dosyası: tam ismi başlatma sırasında belirtilir. Geçersiz değişken belirtme (Invalid variable specification). Sıra numarası

veya

Seçeneklerde yanlış. Geçersiz jvm dosyası: tam ismi başlatma sırasında belirtilir. Geçersiz değişken belirtme (Invalid variable specification). Sıra numarası
    (veya sayı numarasının değişik olduğu benzer hatalar)

Bunun nedenleri keşfetmiş bulunmaktayız, bu yüzden sunacağımız seçenekler hatanın düzeltilmesi için önerilmiş belli başlıklardır.

1. Oyunu orijinal cd’sinden tekrar yüklemek

Oyunu yüklerken yedeklenmiş veya hard diskinize kopyalanmış bir kopyasını kullanmayınız. Sadece orijinal cd’sini kullanın yüklemeyi ve oyuna devamı böle sağlayın

2. Java programını tekrar yüklemeyi deneyin.

• Yukarıda ki bölüm bunu daha detaylı açıklıyor. Yükledikten sonra oyunu tekrar yüklemeyi deneyin.
    3. CD’nin temiz ve zarar görmemiş olduğundan emin olun.
    • Cd’nin kirli olmadığına emin olun (üstünde toz olmasına dikkat edin) ayrıca cd’nin hiçbir zarar görmemiş olduğunu (üstünde çizik olmadığından) emin olun.

4. Oyunu başka bir bilgisayarda yüklemeyi deneyin

Eğer mümkünse oyunu başka bir bilgisayara daha yüklemeye çalışın ve yüklemenin tamamlanıp tamamlanmadığına bakın. Bu bilgisayarınızda ki var olabilecek bazı sistem problemlerini fark etmenize yardım olabilir. (bu yol her zaman bilgisayarınızda bir sorun olduğunu göstermez ama cd’nin de bozuk olduğunu kanıtlayabilir.)

5. Eğer mümkünse başka bir FM07 cd’si deneyin.

Eğer FM07 cd’sinin bir kopyasına sahip birini tanıyorsanız cd’sini ödünç alabilirsiniz. Bu cd’yi bilgisayarınıza yükleyin ve yüklemenin tamamlanıp tamamlanmadığına dikkat edin. Bu sayede cd’inizde bir sorun olduğunu anlayabilirsiniz.

6. Yüklemeyi manual olarak yapmak

Öncelikle lütfen Java programı yüklemesini gerçekleştirerek son sürümüne sahip olduğunuza emin olun.
    • “Başlat” butonuna tıklayın
    • “Çalıştır”’a tıklayın
    • Windows 2000, XP veya Vista ise: cmd yazın
    • Windows 98 Se veya Windows ME ise : command.com yazın
    • Geri dön seçeneğine basın
    • “D:” yazın
    • Geri Dön butonuna tıklayın. “D:” sizin Cd veya DVD-Rom sürücünüz olmalıdır, eğer sürücünüz başka bir isim ile kayıtlı ise FM07 cd’sinin bulunduğu sürücüyü seçin
    • Aşağıdaki yazının tamamını bir satıra yazınız:
    "Setup FM2007 PC.exe" -is:javahome "C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_08" -is:log log.txt
    • “Geri Dön”’e basın. Şimdi yüklemenin başlaması gerekmektedir.
    • "C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_08" programının asıl değeri kullandığınız sürümü ve yüklediğiniz yere göre ufak değişiklikler gösterebilir.Windows Explorer açın ve C:\Program Files\Java\" programına ulaşın. (Eğer Java programını başka bir bölüme yüklediyseniz yolunuzu ona göre değiştirin.) “jdk” dosyasının tam ismini kontrol edin(örnekte olduğu gibi: jdk1.5.0_08") Yüklediğiniz dosyanın 1.5.0 versiyonun 8. update’i olduğunu anlayabilirsiniz.

Default yardım:)

merhaab ben suan fm 06 oynyorum da ılk senem ve ve onceden cm oynardım ama fm de guzelmıs neyse sorum su antalya sporum we ılk yılda super lıge cıktım ben bir plot takım istiyom ama yapamadım fm 2006 da pılot takım uygulaması warmı ? varsa nasıl alıccam ?

Quote Originally Posted by nefer26 View Post
    merhaab ben suan fm 06 oynyorum da ılk senem ve ve onceden cm oynardım ama fm de guzelmıs neyse sorum su antalya sporum we ılk yılda super lıge cıktım ben bir plot takım istiyom ama yapamadım fm 2006 da pılot takım uygulaması warmı ? varsa nasıl alıccam ?
    FM 2006 da bildiğim kadarıyla yok, 2007 de bu olay oyuna katıldı...

Quote Originally Posted by karabacak View Post
    Yardimmmmmmmmmmmmm
    ArkadaŞlar Oyunu Normal YÜkledİm AÇlio Fakat Normal Manager DeĞİl Ekrenİ Bİ BaŞka Oyun Kuruyorum İsİm Yazma Falan Yok Lİglerİn Resİmlerİ Yok BambaŞka BİŞey Çikio KarŞima LÜtfen Yrdmci Olurmusunuz

C:/Documents & Settings/appicilation data/sports interactive/içindeki 3klasörüde sil bir daha dene bakalım olcakmı...

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri