Ayrıca Serhat seni tebrik ediyorum. Kolay değil 7 tane atmak.![]()
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Ayrıca Serhat seni tebrik ediyorum. Kolay değil 7 tane atmak.![]()
Eray Abi, güzel başlamış. Şampiyonluk bekliyoruz.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Musampa Kayseri'de gibi...
Yabancı oyunvu alabilmek için gönderilecek oyunculardan olan Musampa Kayserispor'a gitmek üzere...
Eray 2'de 2 gidiyosun başırılar
Arkadaşlar maçın ilk yarısın ben yönetebildim.2.yarı tam başlarken PC kilitlendi ve nerdeyse çöktü sayılı saat 20.00'dan beri yapmaya uğraşıyorum.Ancak yapabildim Kariyer arkadaşlarımdan da özür dilerim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Önemli degil Murat senin suçun yok tavuk gibi akşam 10'da uyuyan arkadaşların suç![]()
Boşver Murat, ağır ağır ama sindire sindire gidiyoruz biz. Önümüzde günler çok oynamak için.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam o zaman gece 3'de kaldırırız Eray'ı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarın finallerim başladığı için bu aralar pek fazla oynayamayabiliriz. Ama siz yine de bizi izlemeye devam edin. Taklitlerimizden sakının!!!![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan final bahanesiyle bu hafta maç falan yapmaz ama anlamayız final falan her akşam oynicaz![]()
Eray'ın da dersanede sınavları vr zaten.. Bu hafta zor ilerlersiniz gibi geliyor. Olsun yavaş olsun güç olmasın![]()
İbrahim Akın Trabzonspor'da !
Trabzonspor menejeri Serhat Arslan ve Beşiktaş menejeri Murat Özdemir gece geç saatlerde msnde bir araya gelerek transferdeki son prüzleri halledip el sıkıştılar.Trabzonspor ibrahim için yaklaşık 4 Milyon £uro (7 tirilyon) ödeyecek.
İbrahim Akın demekki.Ama beklediğimiz bomba daha iyi birisiydi.
Geç saatlerde Serhat Arslan ile iletişim kurduktan hemen sonra İbrahim Akın'ı arayarak bu konu hakkında bilgi verdim onunda sıcak bakması transferi sadece imza aşamasına bıraktı.
Çağrı sağolsun hemen yetişiyor duruma..
Bu hafta 2 tane dershane sınavım var bu yüzden geç ilerleyebiliriz. Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama ondan sonraki hafta fazla burada olamayacağım malum 1 hafta kalacak ÖSS sınavına..
arkadaşlar fikrim değişti.Gs yaptığı transferlerle şampiyon...
Fenerde daha tık yok...Sezonu 4. bitirir ancak.....
Bu akşam en azından birer maç daha yaparız umarım![]()
Yaparız yaa![]()
bu akşam size saati veriyorum..
20:00 veya 21:00 ile 23:00 arası buralarda olacağım.. ondan sonra belli olmaz.. malum çat diye telefon çalıp işimiz çıkabiliyor![]()
Eray Dengiz: Telafisi yok
Galatasaray Teknik Direktörü Eray Dengiz, “Široki Brijeg maçında alacağımız netice çok önemli. Eğer bir lig maçı olsaydı kaybımızı ilerleyen haftalarda telafi edebilirdik. Ama bu maçın telafisi yok” dedi.
İSTANBUL - Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Eray Dengiz,” Široki Brijeg karşılaşması, önemli oluğu kadar zor bir maç olacak. Gazetelerde yazan ’3 gol-5 gol atarız’ türü haberlere gülüyorum. Bunlar bizim konumuz değil” şekline konuştu.
Ayrıca Eray Dengiz'in sarılık geçirdiği öğrendik. Buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Kaynak: NTV SPOR
İşte Cim Bom'un 11'i
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Bosna'nın Široki Brijeg ekibini konuk edecek Galatasaray, adını kura çekimine yazdırmayı hedefliyor. Bosna'da oynadığı maçı 1-0 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, yarın Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmadan kendisini bir üst tura çıkaracak skorla ayrılmanın planlarını yapıyor.
Široki Brijeg ekibi, kendi evinde aldığı 1-0'lık galibiyetle, Eray Dengiz yönetimindeki Galatasaray takımına bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini de tattırmıştı.
Galatasaray, Široki Brijeg maçı öncesi son çalışmasını bugün öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak ve ardından da kampa girecek.
Galatasaray'ın Široki Brijeg karşısına, Mondragon, Eduardo Ratinho, Song, Tolga, Orhan Ak, Mehmet Güven, Carrusca, Arda Turan, Mehmet Topuz, Jose Sosa ve Delgado olası 11'i ile çıkması bekleniyor.
Ayrıca Eray Dengiz'in Široki Brijeg maçı öncesi son antremanda mutlu olması gözlerden kaçmadı.
Kaynak: Turksportal
Not: Resimler biraz eski ama idare edin işte..![]()
Eray şu 3 takımıda gücümüzü göster
Široki Brijeg takımına Alisamiyende fark atarsınBaşarılar
Sarılık...En az 3 atarsın .. (:
Geçmiş olsun Eray abi![]()
Runje'in yerine Süleyman
Denizlispor'un kalecisi Süleyman’a Besiktas'in da talip oldugu ortaya çikti. Sekospor dergisinin iddiasina göre, siyah beyazlilarin teknik direktörü Murat Özdemir, kulübü Denzilispor'la sorunlar yasayan 27 yasindaki kaleci ile görüsüp, prensipte anlasmaya vardi.
Teknik direktör Murat Özdemir'in , Süleyman'dan "Besiktas'a gelirim" sözü aldigi belirtildi. Sekospor dergiside de Besiktas'in Süleyman Küçük ile anlastigini yazarken, Murat Özdemir'in "Taraftarimiz transferleri görünce sevinçten havaya uçacak" sözlerine yer verdi
Süper yildizlar alinacak
Derginin haberinde, teknik direktör Murat Özdemir'in kisa süre önce Süleyman'la görüstügü ve bu futbolcudan "Bjk'ye gelirim" sözü aldigi yazildi..Öte yandan Murat Özdemir, Sekospor'a verdigi röportajda "Görüstügümüz bazi futbolculari, taraftarlarimiz kadromuzda görünce gözlerine inanamayip sevinçten havalara uçacaklar" dedi.
Kaynak : Sekospor![]()