Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur?

Voters
209. You may not vote on this poll
  • Murat Özdemir(Beşiktaş)

35 16.75%
  • Sekopej(Fenerbahçe)

82 39.23%
  • Eray Dengiz(Galatasaray)

71 33.97%
  • nekop(Trabzonspor)

9 4.31%
  • Jesus_FB(Kayserispor)

3 1.44%
  • Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)

7 3.35%
  • Coşkun Özdemir(Bursaspor)

2 0.96%
Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 912 sonuç

Konu: Kin Nefret Şiddet 7 Takım 1 Şampiyon

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Serhat seni tebrik ediyorum. Kolay değil 7 tane atmak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eray Abi, güzel başlamış. Şampiyonluk bekliyoruz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Musampa Kayseri'de gibi...

Yabancı oyunvu alabilmek için gönderilecek oyunculardan olan Musampa Kayserispor'a gitmek üzere...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    100.Yıl yeniliği
    Üstü üste alınan kötü sonuçlar sonrası Serkan Özışık takımda bahar temizliğine gidiyor.Taraflardan gelen ölüm tehditleri sonucu tuvalete gitmeye korkan Serkan Özışık tam 11 futbolcu ile görüştüğünü bildirdi.Evet yanlış duymadınız tam 11.İçinizden bu adam şaşırmış mı diyorsunuz ama taraftarlardan gelen baskı sonucu ÖZIŞIK işini garanti altına almak istiyor.Oyuncuların ismini henüz bize açıklamazken 1-2 oyuncunun önümüzdeki günlerde isminin netlik kazanması bekleniyor.
    Kaynak:Serkamaç-Osmispor
    Görüştüğümüz tüm oyuncuları transfer etmek çok kolay değil ama 4-5 oyucu transfer edebiliriz. Görüşmeler sürüyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Eray 2'de 2 gidiyosun başırılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar maçın ilk yarısın ben yönetebildim.2.yarı tam başlarken PC kilitlendi ve nerdeyse çöktü sayılı saat 20.00'dan beri yapmaya uğraşıyorum.Ancak yapabildim Kariyer arkadaşlarımdan da özür dilerim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Önemli degil Murat senin suçun yok tavuk gibi akşam 10'da uyuyan arkadaşların suç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Boşver Murat, ağır ağır ama sindire sindire gidiyoruz biz. Önümüzde günler çok oynamak için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Önemli degil Murat senin suçun yok tavuk gibi akşam 10'da uyuyan arkadaşların suç
    Eray abi oluyor herhalde erken yatan
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam o zaman gece 3'de kaldırırız Eray'ı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın finallerim başladığı için bu aralar pek fazla oynayamayabiliriz. Ama siz yine de bizi izlemeye devam edin. Taklitlerimizden sakının!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yarın finallerim başladığı için bu aralar pek fazla oynayamayabiliriz. Ama siz yine de bizi izlemeye devam edin. Taklitlerimizden sakının!!!
    Hehehe

ANLADIN SEN ONU KANIMCA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Serkan final bahanesiyle bu hafta maç falan yapmaz ama anlamayız final falan her akşam oynicaz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eray'ın da dersanede sınavları vr zaten.. Bu hafta zor ilerlersiniz gibi geliyor. Olsun yavaş olsun güç olmasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İbrahim Akın Trabzonspor'da !

Trabzonspor menejeri Serhat Arslan ve Beşiktaş menejeri Murat Özdemir gece geç saatlerde msnde bir araya gelerek transferdeki son prüzleri halledip el sıkıştılar.Trabzonspor ibrahim için yaklaşık 4 Milyon £uro (7 tirilyon) ödeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İbrahim Akın demekki.Ama beklediğimiz bomba daha iyi birisiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geç saatlerde Serhat Arslan ile iletişim kurduktan hemen sonra İbrahim Akın'ı arayarak bu konu hakkında bilgi verdim onunda sıcak bakması transferi sadece imza aşamasına bıraktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    İbrahim Akın demekki.Ama beklediğimiz bomba daha iyi birisiydi.
    Kontenjan açılırsa yabancılardan bir bomba patlatıcam büyük ihtimalle sol bek alıcam...

Çağrı sağolsun hemen yetişiyor duruma..
    Bu hafta 2 tane dershane sınavım var bu yüzden geç ilerleyebiliriz. Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama ondan sonraki hafta fazla burada olamayacağım malum 1 hafta kalacak ÖSS sınavına..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Çağrı sağolsun hemen yetişiyor duruma..
    Bu hafta 2 tane dershane sınavım var bu yüzden geç ilerleyebiliriz. Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama ondan sonraki hafta fazla burada olamayacağım malum 1 hafta kalacak ÖSS sınavına..
    KArdeşim ben bunu söylediydim zaten bir daha açıklama yapmana gerek yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

arkadaşlar fikrim değişti.Gs yaptığı transferlerle şampiyon...

Fenerde daha tık yok...Sezonu 4. bitirir ancak.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu akşam en azından birer maç daha yaparız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yaparız yaa

bu akşam size saati veriyorum..

20:00 veya 21:00 ile 23:00 arası buralarda olacağım.. ondan sonra belli olmaz.. malum çat diye telefon çalıp işimiz çıkabiliyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    bu akşam size saati veriyorum..

20:00 veya 21:00 ile 23:00 arası buralarda olacağım.. ondan sonra belli olmaz.. malum çat diye telefon çalıp işimiz çıkabiliyor
    Senin işinde zor Eraycım gecenin bir yarısı çağırıyorlar gitmek zorunda kalıyorsun

Eray Dengiz: Telafisi yok
    Galatasaray Teknik Direktörü Eray Dengiz, “Široki Brijeg maçında alacağımız netice çok önemli. Eğer bir lig maçı olsaydı kaybımızı ilerleyen haftalarda telafi edebilirdik. Ama bu maçın telafisi yok” dedi.

İSTANBUL - Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Eray Dengiz,” Široki Brijeg karşılaşması, önemli oluğu kadar zor bir maç olacak. Gazetelerde yazan ’3 gol-5 gol atarız’ türü haberlere gülüyorum. Bunlar bizim konumuz değil” şekline konuştu.

Ayrıca Eray Dengiz'in sarılık geçirdiği öğrendik. Buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: NTV SPOR

İşte Cim Bom'un 11'i
    Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Bosna'nın Široki Brijeg ekibini konuk edecek Galatasaray, adını kura çekimine yazdırmayı hedefliyor. Bosna'da oynadığı maçı 1-0 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, yarın Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmadan kendisini bir üst tura çıkaracak skorla ayrılmanın planlarını yapıyor.

Široki Brijeg ekibi, kendi evinde aldığı 1-0'lık galibiyetle, Eray Dengiz yönetimindeki Galatasaray takımına bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini de tattırmıştı.

Galatasaray, Široki Brijeg maçı öncesi son çalışmasını bugün öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak ve ardından da kampa girecek.

Galatasaray'ın Široki Brijeg karşısına, Mondragon, Eduardo Ratinho, Song, Tolga, Orhan Ak, Mehmet Güven, Carrusca, Arda Turan, Mehmet Topuz, Jose Sosa ve Delgado olası 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ayrıca Eray Dengiz'in Široki Brijeg maçı öncesi son antremanda mutlu olması gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Turksportal

Not: Resimler biraz eski ama idare edin işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eray şu 3 takımıda gücümüzü göster

Široki Brijeg takımına Alisamiyende fark atarsınBaşarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sarılık... En az 3 atarsın .. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun Eray abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Runje'in yerine Süleyman

Denizlispor'un kalecisi Süleyman’a Besiktas'in da talip oldugu ortaya çikti. Sekospor dergisinin iddiasina göre , siyah beyazlilarin teknik direktörü Murat Özdemir, kulübü Denzilispor'la sorunlar yasayan 27 yasindaki kaleci ile görüsüp, prensipte anlasmaya vardi.

Teknik direktör Murat Özdemir'in , Süleyman'dan "Besiktas'a gelirim" sözü aldigi belirtildi. Sekospor dergiside de Besiktas'in Süleyman Küçük ile anlastigini yazarken, Murat Özdemir'in "Taraftarimiz transferleri görünce sevinçten havaya uçacak" sözlerine yer verdi

Süper yildizlar alinacak
    Derginin haberinde, teknik direktör Murat Özdemir'in kisa süre önce Süleyman'la görüstügü ve bu futbolcudan "Bjk'ye gelirim" sözü aldigi yazildi..Öte yandan Murat Özdemir, Sekospor'a verdigi röportajda "Görüstügümüz bazi futbolculari, taraftarlarimiz kadromuzda görünce gözlerine inanamayip sevinçten havalara uçacaklar" dedi.

Kaynak : Sekospor

Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri