Emrah zaten online kariyerin var işte daha ne?
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Emrah zaten online kariyerin var işte daha ne?
şantaj var skandal ben böyle bir şike işine karışmnadım yahu herkes birşey çıkarıyor inanmayın![]()
Deniz maçın son dakikası....Anladın sen onu
Bu arada belediyeye darbe uzerine darbe yine yenilmissin oguz nasil oalcak bu isler taraftar sahaya girecek diyecem de belediye iscilerinden baska bir de arda turanla ben den baska maca gelen taraftar yok ki![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Şike var Burak abi .Videoyu izlemedin herhalde
olm zaten benim defansta 2 adam vardı sen tek adamla geliyodun nasıl geçecektin olnları
Çalımlayarak...![]()
10.HAFTA MACLARI SIMDI
Oftasspor-Orduspor Bu mac kacmaz
Dsporda Sike masaya yatirilacak
Onu da çalımlar diyeceğim ama şu ana kadar FM'de kalecinin çalımlandığını görmedim.![]()
Kardes ben gordum kaleci calimlandigini calimlayan kisi hatta bos kaleye golu atamadi
Hiç çalımlama daha ii![]()
Ben hiç görmedim de o yüzden dedim.
Türk Telekom Lig A 10.Hafta
Orduspor Son Anda!...
Deniz(Oftaşspor):Uzun süre önde götürdüğümüz mücadelede oyunun son anlarında yediğimiz gollerle adeta yıkıldık.Bu maçıda kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyorduk ancak olmadı.En kısa zamanda tekrar kazanmaya başlayacağız.
Emrah(Orduspor):Öncelikle oyuncularımı canı gönülden tebrik ederim maçın son anına kadar bırakmadılar maçı ve bunun neticesinde maçı çevirmeyi bildik.Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.Bizi izlemeye devam edin.
Şadı Çolak bitirmiş Oftaşı işte biz bunu demiştik Şadiyi oynatmalı Türk fotboluna kazandırmalı. Bravo Emrah hoca
Kocaelispor'da Burak KURAL Sesleri!...
Ligde aldığı sadece 2 galibiyetle sıkıntılı günler yaşayan Kocaelispor'da istifanın eşiğine gelen teknik direktör Orhan ŞERİT'in yerine şu an boşta olan Burak KURAL'ın getirileceği camiadan sızan bilgiler arasında.Başkan Serhan Gürhan öğle arasında yapığı konuşmada konunun bu hafta içinde aydınlanacağını açıkladı.
Kaynak:Fanatik
Burak Kural(elhadji) gelse ne olur!!!!!!!!!
Kocaelispora Fatih Terim gelse kurtaramaz.Onlara benim gibi kurt Hoca lazim.![]()
Güzel gidiyor.Hepinize başarılar.
Körfez'de Burak Kural sesleri...
Bir zamandır dinlenmeye çekilen usta Menejer Burak Kural Kocaelispor'dan gelen teklifi reddetemedi.Kendisini çok duygusal bir teklif yapan Kocaelispor'a bu konuşmalardan sonra tatilime ara veriyorum ve KOCAELİ için sahaya iniyorum.Bundun sonra LİG A'nın kralı benim dedi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet Kocelispor' un büyük taraftarı, dün Stat' dan klüp binasına kadar yürüdüler. Ardından Kostad eskı başkanı Cemal Bey, evime kadar geldi ve takımın başına senin gibi lig a' yı bilen hırslı bir teknik adam lazım dedi. Ben de çok sevdiğim Cemal Abi' yi ve büyük taraftarımızı kıramadım. Evet dedim. Hayırlı uğurlu olsun. Yeşil Siyahlı camiayı hakettiği yerlere taşıyacağıma söz veriyorum. Allah' ın izniyle başarılı olacağız. Önümüzde çok kritik bir 7 hafta var bu 7 haftayı bitirip, eksiklere göre transfer yapıp ikinci devre yükselişe geçmek amacımız. Bunu başaracak bir camiaya sahibiz.
Aramiza Burak abide Geldi hayirli olsun
Kocaelispor'da Yeni Patron Burak KURAL!...
Kocaelispor takımın başına İstifa eden Orhan ŞERİT'in yerine Burak KURAL takımın başına geçmiştir.Kamuoyuna Duyurulur.
Kocaelispor Yönetimi
Kural Ateşten Gömleği Giydi!
İzmit Derince' de Sefa Sirmen Tesislerinde, bugün Burak Kural 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Serhan Gürkan: "Hocamıza güvenimiz tam. İstekleri bir bir yapılacak. Büyük Hoca Büyük Hedef" dedi.
Lig A Otoritesi Tunç Kayacı: "Kural ateşten gömlek giydi, işi çok zor, takım en önemli silahlarını sattı ileride Taner' in atacağı gollerle ayakta durmaya çalışıyor. Kural ligde kalsın Kocaeli şükretsin." dedi
Kaynak: Bizim Kocaeli Gazetesi
Burak hepinizi dağıtır arkadaşlar..![]()
Adamın bilgisi, tecrübesi hepinize yeter.. Kocaeli forever..
Beni Dagitmasi zor burak abi bol bol oguzhan kardesi dagitir![]()