ateş bastı heyecanla takip ediyorum konuyu![]()
ateş bastı heyecanla takip ediyorum konuyu![]()
Bu kadar heyecanlı olmayın yahu![]()
(/s)
Abicim 5 mesajın var seçileceğini mi zannediyosun ? Hemde yeni üyesin...Seçilmen imkansız ötesi.Ama Çağrı abi bilir![]()
Ben seçilir miyim acaba? Baştaki yazıyı okudum ama kafamda hala net olmayan şeyler var.
haklısın kardeş ama benim internetim eve yeni bağlandı dün geceden beri sitedeyim eğer önceden evde internetim olsaydı belkide benimde binlerce mesajım olacaktı...lütfen biraz anlayışlı olalım...
son dakkalar artık uzatmalar oynanıo hadi bakalm![]()
arkadaş moralimi bozdu biraz ama olsun küçük bir umut var içimdefootball manager tutkunuyum dün de eve internet geldi 2 gündür sitedeyim football manager le ilgili bölümler çok ilgimi çok çekiyor
bu turnuvaya da girebilirsem 4/4 lük olacak
![]()
Benimde hoşuma gitti bu fikir ama kimin oynayıp pynamayacağı belli değil + hile olayı var. inşallah kimse hile yapmaz güzel bir oyun olur. şimdiye kadar 2001 den beri fm oynuyorum ve hep küçük takım yönettimdaha zevkli oluyor inşallah oyuna katılabilirim. Herkese şimdiden başarılar diliyorum...
zaten çağrı abinin dediği gibi kendileri seçecek genelde demir başlar olacak .onlarada güvenilir heralde zaten mesajının birinde dediği gibi en aza indirilecek hile olayı
Kariyer liginde hile yapıldığı anlaşılan menajer sorgusuz sualsiz ligden çıkarılacak dendi !
(/s)
inş.güzel bir oyun olur turkcell süper ligi gibi şikeli olmaz![]()
Arkadaşlar yani cidden pes yahu.Yani ağzımdan iyiki öğlen çıkmış.
Allah'tan sabah falan dedim yoksa asardınız beni heralde. Bundan sonra bir açıklama yaparken zaman belirtmeyeceğim zaten bu karar vardım. En iyisi "zamanı geldiğinde açıklayacağız" demek. Bunun farkına vardım. Neyse en iyisi merak ettiğiniz seçimlere gelmek.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki. Seçim kurulumuz (Ben, Tarık ve Coşkun) bu kişileri belirlerken ço zorlandık. Zaten bazı arkadaşlar mesajlarında belirtmişler gece geç saatlere kadar netteydi diye.Doğrudur. Ben gece saat 4 falandı yattığımda ve bitirip yattım. Bu arada takımı da belirledik. Ayrıca takım hakkında en son bir açıklama yapacağım. Fakat takım adını açıklamayacağım.
Ne zaman açıklayacaksınız diye sorular gelirse şimdiden cevaplayayım : Menejerler kesinleştikten sonra takım DUYURULUACAKTIR! Lütfen MSN, Forum ve özel mesaj üzerinden sorular SORMAYINIZ!!!
Şimdi yapacaklarımıza ve malumunuz merakla beklenen listeye gelelim.
Arkadaşlar listemiz 20 asil menejer ve 6 yedek menejerden oluşmaktadır. Aşağıda belirttiğimiz asil menejer arkadaşlar oynayıp oynayamama durumlarını bana MSN aracılığıyla belirtirlerse çok memnun olurum. Çünkü bizler biliyorsunuz ki sizleri size danışmadan seçtik. Sonuçta mühim bir işiniz olabilir böyle bir organizasyona zaman ayıramayacak durumda olabilirsiniz. Bu yüzden asil menejer arkadaşların kayıtlarını bana onaylatmaları gerekiyor. Bu onaylatma işlemi de MSN ([email protected]) aracılığıyla olacaktır. Bilgisayar başında olmadığım dönemlerde bile MSN'im genelde açık oluyor benim mesaj atabilirsiniz.
Eğer kayıdınızı 1 hafta içinde onaylatmadığınız takdirde kaydınız SİLİNECEK ve yedek üyelerle iletişime geçilecektir. Yedek üyelerin az gelmesi halinde seçimler tekrar OLACAKTIR!!!
Öyle sanıyorum ki bu sefer her şeyi açık ve net bir şekilde belirtiyorum.
Şimdi gelelim hepinizin merakla beklediği seçime... Yani içine sindi mi derseniz. Sindi. Ayrıca şunu da belirteyim : "LÜTFEN BEN NİYE SEÇİLMEDİM! BENİ NİYE SEÇMEDİN LAN! BENİM NE EKSİĞİM VARDI! HEEEYYT!! DAĞITIRIM ORAYI! YAKARIM BU SİTEYİ!!!!" Gibilerinden laflar etmeyiniz. Çünkü eğer alınmadıysanız bunu belli bir nedeni vardır. Ama şöyle bişey düşünebilirsiniz. Birincisinde olmadı ikincisinde olacak. Çünkü biliyorsunuz uzun soluklu bir yarışa giriyoruz. Yani Turksportal Ligi kuruluyor daha ne olsun.Şimdi gelelim listeye :
dnz009 ----> Kendi isteği üzerine çıkarıldı yerine yedek listemizin 1. sırasında bulunan abasatli arkadaşımız eklenmiştir.
- Asiller :
1. Ayg.22 ----> Onaylandı
2. Coşkun Özdemir ----> Onaylandı
3. Çağrı Zorkol ----> Onaylandı
4. abasatli
5. elhadji ----> Onaylandı
6. emrah44
7. EmRe1905 ----> Onaylandı
8. Eray Dengiz ----> Onaylandı
9. Ertuin
10. eGowiCh ----> Onaylandı
11. Jesus_FB ----> Onaylandı
12. LaKe
13. MehmeTopcu07
14. ms1907 ----> Onaylandı
15. Murat Özdemir ----> Onaylandı
16. mustafa35 ----> Onaylandı
17. peluk ----> Onaylandı
18. Sekopej ----> Onaylandı
19. vento
20. Fernando Gago- Yedekler:
1. halil85
2. kaanali
GeNç KaRTaL ----> Kendi isteği üzerine çıkarıldı yerine yedek listemizin 1. sırasında bulunan eGowiCh arkadaşımız eklenmiştir.
1502005 ----> Kendi isteği üzerine çıkarıldı yerine yedek listemizin 1. sırasında bulunan Fernando Gago arkadaşımız eklenmiştir.
Evet işte listemiz yukarıya yazılmış bulunmakta. Farkındayım mesaj bayaa uzun oldu fakat kusura bakmayın daha devam edecek.Aslında benimde ellerim yoruldu aa elden bişey gelmiyor yazıya devam :
Arkadaşlar asil üyelerimiz lütfen benimle kayıtlarını onaylatmak için iletişime geçsinler.
MSN adresim : [email protected]
MSN'de üyeliğinizi onaylamak için ben bilgisayar başında olmasam bile lütfen bana şu mesajı gönderiniz :
Adınız :
Soyadınız :
Forumda Kullandığınız Nik :
Zaten bilgisayar başında değilsem büyük ihtimalle oto mesajla karşılacaksınızdır. Fakat siz mesaj atın ben gelince görürüm. Ayrıca menejerlerimiz biliyorsunuz aynı takımı yönetecekler ve hangi menejerimiz daha başarılı olursa onlar bir üst seviyeye ulaşacak ve daha zor takımlar verilecek yönetilmesi için. Yöneteceğiniz takımı belirlemiş bulunmaktayız. Fakat takımı menejer kayıtları onaylatıldıktan sonra açıklayacağım. Ancak şunu söylemek istiyorum : Yöneteceğiniz takım isim olarak büyük bir kulüp kadrosu da iyi. İlk ligimiz olduğu için iyi düzeyde bir takım seçtik. Fakat takımınız herhangi bir uluslararası turnuvada boy göstermiyor.Belki sezon sonunda sizin sayenizde uluslararası kupada boy göstermeye hak kazanır kim bilir ?
![]()
Not : KAYIT ONAYLATMAK İÇİN 1 HAFTA MÜDDET VERİLMİŞTİR!!!
Yazının çok uzun olduğunun farkındayım. Kusura bakmayın herşeyi açıklamam gerekiyordu. Yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim arkadaşlar. Tüm Turksportal Üyeleri'ne oyunumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Umarım alacağımız zevk en üst düzeyde olur. Hoşçakalın...
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
FM & Futbol Site Yöneticisi
eğer evde internet önceden olsaydı inanın benimde binlerce mesajım olabilirdi ancak evden internete dün girmeye başladım tamamen dünden beride sitedeyim ama illa mesajlara değilde fm kariyerlerinede bakılmalı bence..ben tanımıyorum ancak çağrı abi sorumlu galiba![]()
Benim Adim olsa iyi olurdu Asillerde olmayi isterdim malum bir suru kariyer yaptim
hayırlı olsun arkadaşlariyi oyunlar ve hepinize başarılar
![]()
Seçilmemişim kötü oldu.Neyse seçilen arkadaşları tebrik ediyorum.İyi olan kazansın
![]()
seçilmemişim sağlık olsun.....![]()
önümüzdeki Turnuvalara bakıcağızzz........
Vay bee ismim en başta.Ne mutlu bana.Teşekkürler Çağrı abi![]()
ben seçilmedim zaten seçilmeyi de beklemezdim benden aktif olanlar var herkese başarılar
bensiz olmuş güzel olmuştebrikler Çağrı Abi bence en iyi seçimleri yapmışsın.Nekop u daha başlarda görmek isterdik ama olsun.
Gerekli açıklamayı açıklama yazarken yaptım zannediyorum. O yüzden bu mesajlara yorum yapmayacağım :
"Çünkü eğer alınmadıysanız bunu belli bir nedeni vardır. Ama şöyle bişey düşünebilirsiniz. Birincisinde olmadı ikincisinde olacak. Çünkü biliyorsunuz uzun soluklu bir yarışa giriyoruz."
zaten sıralama önemli değil ki........
şimdi aklıma geldi de belki böle bişiey vardır ama bu işin sonunda kimin iyi olduğuna da oylama yapılarak oynamayan kişiler karar versin yani demek istdeğim oynamaynlarada iş düşsünzaten oynmayan burdan takip edecektir...
fm tarzı cevaplıyım"önümüzdeki maçlara bakacağız
"
Çağrı abi ben msn'den kayıt için geçerli şeyleri yazdım.Herkese başarılar.Bu arada ödül var mı ?![]()