Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 331 sonuç

Konu: Turksportal Kariyer Ligi Başlıyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post

TURKSPORTAL KARİYER LİGİ

Turksportal En İyi Menejerini Seçiyor

Merhaba arkadaşlar;
    Sizlerle yepyeni bir projeyle daha karşınızdayız. Öyle tahmin ediyorum ki hepiniz bunun nasıl bir proje olduğunu merak ediyorsunuz. Forumlarımızda üyelerimizin yazdığı çeşitli kariyerlerden sonar üyeleri toplayarak hep beraber toplu bir kariyer yazılmasına ve sitemizin en iyi menejerlerini seçmeye karar verdik. Ayrıca öyle tahmin ediyorum ki devamlılığı olan bir oyun olacak arkadaşlar. Şimdi oyunumuzu öncelikle şöyle bir tanıtalım daha sonra da detaylarına inelim :

Arkadaşlar öncelikle bizler size yönetmeniz için bir takım vereceğiz. Ve sizler bu takımla bir sezon boyunca oynayacaksınız. Sonunda en çok başarı kazanan oyuncu sezonun en iyi menejeri seçilecek.

Ayrıca başarı sağlayan menejer daha sonraki sezon tekrar bizim belirleyeceğimiz daha düşük seviyede bir takımı yönetecekler. Sezonlar gittikçe menejerler hakkında çeşitli profiller, çeşitli yorumlar, çeşitli transfer dedikoduları yapabileceksiniz.

Başarısız olan arkadaşlar da isterlerse takımlarında kalıp bir sonraki sezon başarılı olmaya hedefleyebilir ya da seviyesi daha yüksek olan bir takım seçebilirler.

Kısaca oyunumuzun özeti bu şekilde… Gelelim oyunumuzun kurallarına :

Öncelikle oyuna başlayacak takım bizler tarafından seçilecek ve oyuncularımıza bildirilecektir.

Oyun katılmak için herhangi bir kayıt olmayacaktır. Çünkü herhangi bir karışıklık olmaması için ilk oyunumuz Turksportal Yönetimi’nin üyeler arasından seçeceği kişiler tarafından oynanıp test edilecektir. Oluşan ilgiye gore daha sonra kayıtlar oluşturulacaktır.

Oyun, Football Manager oyununun resmi son update’I olan 7.0.2 update’in üzerine oynanacaktır. Başka bir yama kurulması takdirde katılan oyuncu neden belirtmeden oyundan ÇIKARILACAKTIR.

Oyunda belli periyotlarla oyunculardan ekran görüntüleri istenecektir. İsteklerimize uymayan oyuncular öncelikle uyarılacaktır. Uyarılara rağmen hareketlerine devam eden oyuncu oyundan çıkarılacaktır.

Tüm oyuncuların sezon boyunca yaptıkları anlatılacak, ekran görüntüleri eklenecek, sezon sonunda ise geniş bir sezon özeti sizlerle birlikte olacaktır.

Bütün kurallar elbette bunlar değildir. Yeni kuralların eklenmesi gerektiği düşünüldüğünde yukarıdaki kurallara ek olarak kalın yazıyla eklenecek ve oyuncularımız bu kurallardan haberdar edileceklerdir.

Şu yazıyı bir okuyun !!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aygün en iyisi her sayfa için tekrar alıntılamak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

"Yarın öğlen" dendi de o yüzden dedim. Tamam kızma hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çağrı abi gelmiş ve konuya mesaj yazıyor

çok merak ediyorum ya inşallah seçilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aaa, evet gelmiş. MSN'e baktım. "yok" ibaresi kalkmış. Günaydın Çağrı Abi.

Default İsmaİl

ewet çok güzel proje zaten bu sitenin yaptığı herşey güzeldir çok fazla katılımcı olmasını temenli ederim

Cool

ben bu siteyi cook seviorum da artiq yeni seyler ypin yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by mertustaoglu View Post
    ben bu siteyi cook seviorum da artiq yeni seyler ypin yaaa
    Bu yeni zaten

ateş bastı heyecanla takip ediyorum konuyu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu kadar heyecanlı olmayın yahu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abicim 5 mesajın var seçileceğini mi zannediyosun ? Hemde yeni üyesin...Seçilmen imkansız ötesi.Ama Çağrı abi bilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Abicim 5 mesajın var seçileceğini mi zannediyosun ? Hemde yeni üyesin...Seçilmen imkansız ötesi.Ama Çağrı abi bilir
    Bırak buna sen değilde Çağrı abi karar versin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Bırak buna sen değilde Çağrı abi karar versin
    Sonuna yazdım zaten sen merak etme

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben seçilir miyim acaba? Baştaki yazıyı okudum ama kafamda hala net olmayan şeyler var.

haklısın kardeş ama benim internetim eve yeni bağlandı dün geceden beri sitedeyim eğer önceden evde internetim olsaydı belkide benimde binlerce mesajım olacaktı...lütfen biraz anlayışlı olalım...

son dakkalar artık uzatmalar oynanıo hadi bakalm

arkadaş moralimi bozdu biraz ama olsun küçük bir umut var içimdefootball manager tutkunuyum dün de eve internet geldi 2 gündür sitedeyim football manager le ilgili bölümler çok ilgimi çok çekiyor bu turnuvaya da girebilirsem 4/4 lük olacak

Benimde hoşuma gitti bu fikir ama kimin oynayıp pynamayacağı belli değil + hile olayı var. inşallah kimse hile yapmaz güzel bir oyun olur. şimdiye kadar 2001 den beri fm oynuyorum ve hep küçük takım yönettim daha zevkli oluyor inşallah oyuna katılabilirim. Herkese şimdiden başarılar diliyorum...

zaten çağrı abinin dediği gibi kendileri seçecek genelde demir başlar olacak .onlarada güvenilir heralde zaten mesajının birinde dediği gibi en aza indirilecek hile olayı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kariyer liginde hile yapıldığı anlaşılan menajer sorgusuz sualsiz ligden çıkarılacak dendi !
    (/s)

inş.güzel bir oyun olur turkcell süper ligi gibi şikeli olmaz

eğer evde internet önceden olsaydı inanın benimde binlerce mesajım olabilirdi ancak evden internete dün girmeye başladım tamamen dünden beride sitedeyim ama illa mesajlara değilde fm kariyerlerinede bakılmalı bence..ben tanımıyorum ancak çağrı abi sorumlu galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Benim Adim olsa iyi olurdu Asillerde olmayi isterdim malum bir suru kariyer yaptim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Benim Adim olsa iyi olurdu Asillerde olmayi isterdim malum bir suru kariyer yaptim
    Gerekli açıklamayı açıklama yazarken yaptım zannediyorum. O yüzden bu mesajlara yorum yapmayacağım :

"Çünkü eğer alınmadıysanız bunu belli bir nedeni vardır. Ama şöyle bişey düşünebilirsiniz. Birincisinde olmadı ikincisinde olacak. Çünkü biliyorsunuz uzun soluklu bir yarışa giriyoruz."

hayırlı olsun arkadaşlar iyi oyunlar ve hepinize başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seçilmemişim kötü oldu .Neyse seçilen arkadaşları tebrik ediyorum.İyi olan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Seçilmemişim kötü oldu .Neyse seçilen arkadaşları tebrik ediyorum.İyi olan kazansın
    Nerden biliyosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Nerden biliyosun ?
    Aygün listeye bak Çağrı abi'nin .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

seçilmemişim sağlık olsun.....

önümüzdeki Turnuvalara bakıcağızzz........

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri