Barbosa iyidir
Barbosa iyidir
Barbosa Daha İyİ ABİ.Enyeamayi Kaleye Sakin SOKMA 20a Kadrosunun Kalecİsİnİ KALEYE Koy Daha İyİ Ben Aldim
KALECİYİ Premİer Lİge Bİr Sezon Az Kalsin KÜme DÜŞÜyoRdum Enyeama YÜzÜnden
Arkadaşlar, yorum yaparken daha düzgün ve anlaşılır bir Türkçe kullanalım, bir de mantıklı yorumlar yapalım lütfen.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Daniel Alves Savaşı!
Aston Villa transferde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Brezilya milli takımında da forma giyen ünlü sağ bek ve sağ kanat oyuncusu için Aston Villa, Milan, Chelsea ve Man Utd gibi kulüplerle savaşıyor.
Aydoğan'ın bu transfer için bizzat Sevilla başkanı Del Nino ile telefonda görüştüğü ve bonservis konusunda anlaştığı ifade edildi. Piyasada dönen rakam ise 17 milyon avro civarında. Acaba Daniel Alves hangi kulübü tercih edecek? Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Daniel Alves Çok pahalı ya..Ben şahsen Alamıyorum...
Bende alamıyorum ama inşallah alırsın İlhan abi gözlemciler hep onu öneriyor bana![]()
İlhan Abİ Alir Kİmİ İstedİde Alamadi Danİ Alves Aston Vİllaya Çok İyİ Olur Zaten Uyum Sorunuda Yok
Aydoğan: Alves Defteri Benim İçin Kapanmıştır
Aston Villa'nın ünlü hocası Aydoğan, gündemde olan Alves transferi ile alakalı konuştu. Aydoğan konuşmasında şunları dile getirdi:
- Büyük bir transfer yapacaktık, evet. Ancak araya giren adını vermek istemediğim kulüpler yüzünden transfer gerçekleşmedi. Şu an itibariyle Alves'in Chelsea'ye gittiğini size belirteyim. Başkan Del Nino ile 17 milyon avro karşılığında anlaşmıştık ama Chelsea maalesef çılgınlığa doymadı ve aldı Alves'i. Ne diyelim, hayırlı olsun onlar için. Zaten ben o transfer kapandığı için Leyrielton ile anlaştım. Kendisi 18 yaşında ve Alves'ten daha teknik bir adam. Herkes ne kadar büyük bir takım olduğumuzu görecek.
Ben bir ara Milanda oynadim 3 sezon oyundaki futbolculari tanimak icin ve Dani Alves'i almistim. Cikip gol attigi da oluyordu ve ayrica sagdan asistleriyle takimi costuruyordu. Bnece cok yararli bi transfer olurdu ama diger aldigin oyuncular da var onlar da Dani Alves kadar iidir..
Büyük Bomba Patladı: Del Horno Tekrar Ada'da
Aston Villa, nokta bir transfere daha imza attı. İspanya milli takımının sol beki Del Horno ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Villans, bu transfer için Valencia'ya 9 milyon avro ödedi. Sol bekte kademe anlayışı ve yüksek top tekniği ile dikkat çeken Del Horno kariyeri boyunca Chelsea ve Valencia gibi üst düzey kulüplerde oynadı.
Abİ Alves Çok İyİ Olurdu Belkİ Gelİrdİ KulÜbÜde BÜyÜlttÜn MaÇlar Gelcekmİ Bu Arada ???????
Bu transfer cok guzel oldu. Del Horno defansinin yaninda isabetli uzun toplar atip kontra da yaratabiliyor. Onun paslarinda pivot st'un kafayla topu arkaya asirip diger st'in gol atabilir. Basarilar!
Asİst Yapmakta ÜstÜne Yok Da İlhan Abİ Neden Gareth Baleyİ Almadin Özellİklerİde Çok İyİ ÖzellİklE HEM ÇOKDA GENÇ
Del Horno Süper transfer
Dani Alves ' e Karşı Ada'da tecrübeli biri daha iyi... Hayırlı olsun maçları bekliyoruz![]()
Bale'i almadım çünkü Tottenham'da şu anda. Del Horno benim için çok iyi oldu, solda Fabio Aurelio arada sırada hatalar yapabiliyordu.
Yinede Cok Iyi Transfer Yaptin Transferin Devami Gelcekmi Abi
çok iyi transfer..DANiel Alves'i alamamana üzüldüm...
Carling Cup Yarı Final Rövanş Mücadelesi
Man Utd:3-1:Aston Villa
,
Aston Villa, sezonun ilk kupasına yaklaşmışken tam manasıyla direkten döndü.
Maçı üstün götüren United'da goller Tevez, Ronaldo ve Rooney'den geldi. Aston Villa'nın tek sayısını son dakikada Moore attı. Böylece Aston Villa Carling Cup yarı finalinde gelemeden elenmiş oldu. İlk maç Villans'ın sahasında 1-1 sona ermişti.
FA Cup 4. Tur
Aston Villa:1-1:Birmingham City
Aston Villa, yedek ağırlıklı kadrosu ile çıktığı maçta galibiyeti son anda kaçırdı. Bu maç berabere bittiği için tekrarı oynanacak. Aston Villa'nın golü ilk yarının son dakikasında Hleb'in frikiği ile gelirken, City'nin golü de son dakikalarda Johnson'dan (pen) geldi.
Lig maçları da süper arkadaşlar. Birazdan veriyorum. Bizden ayrılmayın![]()
Çok kötü olmuş abi...:
Kafana takma Carling Cup'ı İlhan..O kadar kupa alacaksın, bir tanesde olmayıversin yahu..
Del Horno, nokta transfer.Ayrıca Alves için fazla üzülmeye gerek yok.Bana göre istikrarsız bir oyuncu..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Premiership'te Haftanın Mücadelesi: Fulham - Aston Villa
-
Premiership'te bu hafta çok ilginç bir karşılaşma bizleri bekliyor. Aston Villa Fulham deplasmanına galip gelip hem zirve iddiasını devam ettirmek, hem de moral bulmak için çıkacak. Aston Villa'nın kilit isimleri yine Moore ve Bianchi olacak gibi duruyor.
Fulham menajeri Sam Allerdayce'a "Bianchi için özel önlem almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Sam Allerdayce şu yanıtı verdi:
- Bianchi'nin hava hakimiyetini benim takımımda kesebilece tek adam Zat Knight. Onu özel görevlendireceğim. Amacımız Villans'ın her hattını kesip onları kilitlemek.
İlhan Aydoğan'a maç ile alakalı yorumu sorulduğunda şu cevabı veriyordu:
- Fulham deplasmanı zor. Ancak şu maçı kazanırsak şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atacağız. Ben önüme bakarım, hedefimiz bütün maçlardan galip gelmek. Ve bu maçta da galip gelmek için elimizden geleni yapacağız.
Yeneceğini Düşünüyorum...
Benim tek sorunum kucuk takimlar nerde 20. 19. 18. beni bulur puan kaybederim onlara onun icin rehavetten uzak olmak sartbide mac deplasman zorluda olsa alirsin diye dusunuyorum.basarilar
![]()
Premiership 22. Hafta
Fulham:0-2:Aston Villa
Aston Villa kupa acısını Fulham'dan çıkarttı.
Aston Villa deplasmanlardaki güzel formunu devam ettiriyor. Craven Cottage'a gelen 30000'den fazla Fulham seyircisi bu akşam büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.
Maçın ilk yarısında dengeli bir orta saha mücadelesi gözlenirken Aston Villa 22. dakikada Moore ile fırsat tepti. Böylece ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.
İkinci yarıda Aston Villa fırtınası vardı. Yarıya kasırga gibi başlayan bordo mavililerde gol 47. dakikada geldi. Modric'in ara pasında hareketlenen Moore, golünü atıp hocası Aydoğan'a sinyali çaktı: 0-1.
Golden sonra hız kesmeyen Villans, 56. dakikada harika bir gole daha imza attı. Soldan Fabio Aurelio dribllingle çizgiye kadar indi. İçeride topu Bianchi'nin kafasıya buluşturdu. Altın kafa işbaşındaydı: 0-2.
Bu dakikadan sonra kaydadeğer bir gol pozisyonu olmayınca Aston Villa çok önemli bir galibiyet alıp şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Abi yine kazanmışsın.Bu gidişle lig senindir![]()
ya birader senden bişey istiyeceğim kadronu ve dizilimini yollar mısın?