Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 238 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

milito
    cristian zaccardo
    bargazli

benimle ortak kariyer yapan WAR MIIII????

Quote Originally Posted by handemert View Post
    milito
    cristian zaccardo
    bargazli

benimle ortak kariyer yapan WAR MIIII????
    milito degil zaccardo zaten bande barzagli ise dedigim kriterlere uymuyo.

tekrar ediyorum..

UZUN SACLI
    30 YASIN USTUNDE
    BABASI DA TOPCUYDU (BI ARA OGLUNUN MILLI TAKIMDA HOCALIGINI YAPTI)

Saat 23 30 da yeni bir tuyo verecem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tuyoda gec kaldigim icin size ek sure veriyorum saat 01:00 a kadar bulmaniz gerkiyor.
    Adamimiz
    UZUN SACLI
    GELMIS GECMIS EN IYI DEFANS OYUNCUSU
    BABASIN DA FUTBOLCUYDU
    OYUN ACILDIGINDA 30 YASIN USTUNDE
    ayrica LAKAPLARI IL CAPITANO ve SAN PAOLO dur..
    Artik bulursunuz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    milito degil zaccardo zaten bande barzagli ise dedigim kriterlere uymuyo.

tekrar ediyorum..

UZUN SACLI
    30 YASIN USTUNDE
    BABASI DA TOPCUYDU (BI ARA OGLUNUN MILLI TAKIMDA HOCALIGINI YAPTI)

Saat 23 30 da yeni bir tuyo verecem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tuyoda gec kaldigim icin size ek sure veriyorum saat 01:00 a kadar bulmaniz gerkiyor.
    Adamimiz
    UZUN SACLI
    GELMIS GECMIS EN IYI DEFANS OYUNCUSU
    BABASIN DA FUTBOLCUYDU
    OYUN ACILDIGINDA 30 YASIN USTUNDE
    ayrica LAKAPLARI IL CAPITANO ve SAN PAOLO dur..
    Artik bulursunuz

bu adam maldinidir.

Maldini...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Paolo Maldini..

Arkadaslar tebrikler bildiniz surenin dolmamasina ragmen bilenler oldugu icin simdi acikliyorum. Italyanin yetistirdigi gelmis gecmis en buyuk futbolcu IL CAPITANO paolo Maldini Roma`da.

Boylece Roma da iki tane IL CAPITANO oldu. kendisinin tecrubesinden faydalanarak aythami,van den borre, gibi oyunculara ozel dersler verecek. Futbolu birakinca da assistan menejer olarak aramiza katilacak.

Oyunu acar acmaz Lucho,cekocan ve bjkxxx e teknik kadromda gorevler verecegim ve kendilerinin kariyerlerine yorumlarimla katkida bulunacagim. Tebrikler ve tesekkurler.

BIZI TAKIP EDIN SIZLERDE KAZANIN

oncelikle ozguru tebrik ediyorum transfer konusunda cok basarılı..oyuncular hakkında cok geniş bilgisi var ...bu arada dun gece burda baya bi eglenmiişşiniz tahmin yarısması falan,,,ozguru yaratıcı kişiliği için bi kere daha tebrik etmek lazım...cok orjinal olmus...

nese gelelim esas mevzuya...dun benden kaynaklanan bi problemden dolayı devam edemedik..bu gece ise yuksek ihtimalle devam ederiz..ilk işimiz hazırlık macı yapmak olcak yeni oyuncuları tanımak acısından bu arada oyuncu satıslarım hızla devam ediyo..kadromda yeni senede dusunmediğim bir kac oyuncu daha ayrılmak üzere ufak pürüzler kaldı..yaklasık 10 milyon civarında bi transfer utcesi olusturdum..oncelikli hedef forvet oldugu için sezon ortasında anlastıgım ama para bulamadıgım için getiremediğim GONZALO HİGUAİN olucak..kadromda gormeyi arzuladıgım HUGO RODALLEGA ise kesin gozuyle bakıyom..o işte bu gece biter dusuncesindeyim..bu seneki non eu hakkımızı ona kullanıcaz..

BOL FM Lİ GUNLER.. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dediğin oyuncuları kadrona katarsan çok iyi olur.

Ozi dediyse yapar. Benden de istedigi oyuncuyu kiralik alabilir bu sezon tozunu atacagiz Italya nin.

HER YOL ROMAYA CIKACAK.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Özgür kardeş Kadro'nun SS'sini verebilir misin??

İkinizede başarılar..

ve ozi dediğini yaptı guclu forvet HUGO RODALLEGA lazio da....

konuyla ilgili klub ten yapılan yazılı acıklamada oyuncunun 1.6 milyon euro ya kadroya katıldıgı basına tanıtım içinse yapılması muhtemal olan bir transfer daha oldugu için bu oyuncuyla da anlasılmasının beklendiği belirtildi..antreman cıkısında yakalanan ozi basın mensuplarına kızgın oldugunu gecen aksamki borre muhabbetinin basında cokca yer almasından rahatsız oldugunu ve basına tanıtım gununden once konusma yapmayacagını acıkladı...

LAZİO NUN RODALLEGA DAN SONRA Kİ BOMBASI KİM..MAVİ BEYAZ FORMAYI KİM GİYECEK..????????BU GECE BURADA...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

rodallega transferi guzel olmuş.diger transferide merak ettim yaw

Gercekten cok heyecanlı. merakla bekliyorum

Teknik bir hatadan dolayi oyunu save edemedim veinternete baglanamadim bu y uzden kariyere devam edemedik.

Bjkxxx kardes tum kadro yu mu istiyon yoksa ilk 11 imi..

ilk 11

Iversen ile Vucinic forvet

Sol acik(AML ariyorum olursa NZogbia) AMR de Mancini

MC de Totti (AMC ye oku var) De Rossi (DMC ye oku var)

WBL de Guardado (alabilirsem chiellini) WBR de Van den Borre

DC de Zaccardo(mexes) ile Chivu

Kalede de Doni

TAKTIGIM ROSENBORG KARIYERINDEN BILDIGINIZ 2-2-2-2-2 Birazdan oyuna girince ss i de koyarim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz

Default Roma transferde dur durak bilmiyor.

ROMA YA YILDIZ YAGMURU

Roma da menejer ozgur ozdemir basarisiz gecen sezonun ardindan takimda degsikliklere gidiyor. Ilk once italya da yilin genc futbolcusu ve yilin defans oyuncusu odullerini kazanan Anthony Van Den Borre yi 7 milyonavro+Nonda+Kristopher Haestad karsiliginda renklerine baglayan ozgur sol kanattaki arayislarini sonuclandirdi.

CHIELLINI ROMA`DA

Villareal den 7.5 milyon avro karsiliginda transfer edilen Giorgio Chiellini Roma da gecen sezon aksaklik yasanan defansi soluna ilac olacak. Ozgur Serginho yaslandi Larsen ve Guardado ise rekabete girecek. Chiellini nin gelisiyle solda problem kalmadi diye konustu.

Ozgur ayrica sol acikta oyunun basindan beri belirttigi problemi gidermek icin arayislarini sonlandirdi.

SEZONUN FLAS TRANSFERI ROMA`DAN GELDI

Uzun sure Newcastle United in Fransiz oyuncusu N`Zogbia nin pesinden kosan Ozgur surpriz bir gelismeyle transfer bombasini patlatti.

dunyaca unlu sol kanat ve forvet oyuncusu Jose Antonio Reyesi Arsenal den 14 milyon avro+sonraki transferin %50 si karsiliginda renklerine baglayan Ozgur dunya transfer borsasinda bomba etkisi yaratti.

Ozgur, Reyes icin korun istedigi bir goz allah verdi iki goz misali oldu dedi. Artik hedefinin CL yi almak oldugunu belirten Ozgur`un bu transferle duracagi bekleniyor. AMA O DA NE......

NE YAPIYON BILADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siyahiler Roma yi basti

Forvette sikinti cekmek istemeyen Ozgur Kansas City nin genc oyuncusu Eddie Johnson i 1.7 milyon avro ya renklerine bagladi.

Kadro zenginligi olayinda son nokta ozgur den. Salomon Kalou yu bir yilligina Chelsea den kiralayan Ozgur transfer basarisini surduruyor. Yapilan anlasmaya gore Fildisi Sahilli genc oyuncunun bonservisi sene icinde 10 milyon avro karsiliginda alinabilecek.

YETMEDI MI OZGUR....

Ozgur transferi en nihayetinde bitirdigini acikladi. Real Madrid in genc sol kanat oyuncusu Mata yi kiralayan Ozgur. Shortlist ini temizledigini soyledi ve artik transfer yapmayacagi sozunu verdi..

TRANSFER YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.

ozgur bu sene transfer e doymadı..ama parası var dı ve yaptıgı harcama normaldi..aslında beizde az bi harcama yaptık diyemeyiz..ozellikle eddie johnson ve reyes transferleri harika oldu..bence onumuzdeki senebu takım fırtınlar estirecek..lazio ya gelince en son transferimiz HUGO RODALLEGA nın ardından 2 transfer daha yaptık ozellikle genc olmaları vegelecek vaad etmeleri bizim için yeterli..işte ilk transferimiz...

JELLE VAN DAMME...

bu oyuncumuz anderlecht ten 900 bin euro karsılıgında alında..kendisini borre nin veliahtı olarak goruyorum..borre den ayrılarak kaybettiğimiz heyecanımızı bu cocukta kazanacagımıza sonsuz inacım var..ama tek sorun bu cocugun sol adamı olması yani borre nin sol versiyonu ama cok kalite bi topcu..işimize yarayacagından süphemiz yok...
    işte ikinci transfer....

MARCO LOMBARDİ...

lombardi(arkadaki beyaz gomlekli )arkadası babası ve amcasıyla stadımızı gezdi heyecanlı oldugu gozlenen lombardi elimden geleni ardıma koyarsam namerdim dedi...
    bu arkadası sadece kendi arastırmalarım sayesinde bide gozlemcim sayesinde buldum..ca sı ve pa sı ilerde cok yetenekli olabileceginin sinyallerini veriyor..milan ın altyapısından alınan topcu için 160 bin euro odendi.
    işte simdilik transfer ler boyle..anlasma noktasına gelipte almadıgım bir cok oyuncu oldu..cunku kara verremiyorum acıkcası..maxi lopez için barca yla anlasmama ragmen imza asamasında ben transferi iptal ettim yada higuain için aynı sey gecerliyine juan pablo sorin içinde gecerli bi durum bu..ama bir yıldız istiyorum artık benim için nerede oynadıgı onemli deil.oynadıgı bolgenin en iyilerinden bi adam alıcam...

bu arada ozgurle bir hazırlık macı yaptık zevkli gecen macta yeni transfer soldado 10 kişi olan takımına galibiyeti armagan etti..lazio nun ise tam olarak hazır olmadıgı gozlendi..işte macın ss i.....

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Romanın transferleri harika..Lazioda da o bütçeye rağmen iyi transfer yapmış başarılar arkadaşlar ikinizede

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Çok güzel transferler.Tebrikler

SUPER KUPA ROMA NIN

Iversen mancini gibi cok onemli oyunculardan yoksun maca cikan Roma 24 uncu dakikadan itibaren Reyes in kirmizi kart gormesiyle on kisi oynadi. Roma Inter e yine de boyun egmedi ve Macin normal suresi 0-0 sonuclandi. Uzatmalarin hemen basinda Viera nin da kirmizi kart gormesiyle iki takim sahada 10 kisi mucadele etmeye basladi. Uzatmalarin ikinci yarisinda korner vurusundan gelen topu Okaka nin golle cevirmesiyle one gectik. Inter son dakikalarda ibrahimovic ile golu buldu ve maci penaltilara goturdu.

Penalti atislari ise tam anlamiyla heyecan firtinasiydi.

Ilk penaltiyi inter gole cevirdi. Roma da tottiyle golu buldu.
    Ikinci penaltiyi inter atti. Pizarro daglara vurdu topu.
    Ucuncu penaltiyi inter yine atti. Bu sefer de Chivu topu direge nisanladi.
    Iste bu anada artik kupa gitti dedim ama sahneye cikan Kaleci DONI son uc penalti atisini da kurtardi ve Van den borre nin penaltisiyla kupayi aldim.

SS lerde sorun var aksam yayinlayacagim. Bu arada FM tarihindeki en heyecanli maclarimdan birini yaptim ve kupayi aldim.

Oziyle karar aldik. Inter le milan a bu sene italya da ekmek yok butun kupalari roma ya getirecegiz Bu daha baslangic.

BIZI TAKIP EDIN...

NOT: chekocan bjkxxx ve lucho kardesi teknik kadroya aldim o ssleri de aksam ayarlamaya calisacagim.

transferde kararsız kalan lazio menejeri bildiğim tanıdıgım bi adam olsa bari diyerek rangers kariyerinden tanıdıgı bir futbolcuyu daha renklerine bagladı..iskoçya kariyeri doneminde her gece iskoç yaylalarında gayda ve mangal esliğinde parti veren ikili şimdi roma da beraber calısacaklar..işte lazio nun son transferi...

.....CHARLİE ADAM.....

ozi basına verdiği demecte bu topcuyu cok iyi tanıdıgını ve sol kanadın değişilmezi olacagını soyledi..ayrıca yeni transferleri tanıtma gecesi olarak ROMA COLLESİUM da yarın aksam bir rakı balık partisi verilecek...:icon_cool:

LAZİO DAN BİR HAMLE DAHA.....

roma nın van den borre satısından kalan borcu nedeniyle lazio tum masrafları roma tarafından karsılanmak uzere MATTEO FERRARİ yi bir yıllıgına kiraladı..

ozi ferrari için hazırlık maclarında defansın ortasında acıklar gorduk bunu ferrari yle kapattık..ayrıca ozgur ede tesekkur ediyorum..bir sene boyunca hiç bir bedel odemiycegiz bu oyuncuya dedi..

İSVİÇRE DEN SON DAKİKA: LAZİO UEFA KUPASINDA YUNAN EKİBİ PANİONİOS ile eşleşti..ilk mac ve detaylar bu gece burada...

..BU GECE....
    ......MİLANO DA TANSİYON TAVANA VURDU....OLMAZ BOYLE SEY BU NASIL MAC ARKADAS DİYECEGİNİZ ADINA YAKISIR SUPER BİR MAC...
    ..........İNTER-ROMA İTALYA SUPER COPPA FİNALİ.......(ss i)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bekliyoruum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Transferler harika.Bekliyoruz....

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

beklıoruzzz

dun gece elektirklerden kaynaklanan teknik bi aksaklıktan dolayı devam edemedik(voltaj dusuklugu)...bugun inş. devam edicez...gelen ve digenler hakkında geniş bir yorum ve dun oynanan o muthiş macın ss leriyle burda olucaz..ilginize tesekkur ederiz..

Beklenen kariyer geri donuyor.

Ozel islerim nedeniyle ara verdigimiz kariyere kaldigimiz yerden devam ediyoruz birazdan ozzynin yorumuyla sizlerle burada olacak.

Bizi izlemeye devam edin.
    Yorumlarinizi bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

başarılar....

Default GeleceĞe DÖnÜŞ....

yaklasık 8 gun suren ayrılıgın ardından tekrar karsınızdayız...
    .......GİDİŞİMİZ SUSKUNDU AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK.......

evet beyler en son acıkladıgımız ve sonra ara verdiğimiz nefes kesen
    inter-roma İTALYA SÜPER KUPA FİNALİ yle acıklamalara baslamak istiyorum..

gercekten fm kariyerlerim boyunca izlediğim en heyecanlı ve zevkli mactı..kartlar, goller ve en sonundada kazananı penaltılar belirledi HEYECAN SON GAZLA GİDERKEN KUPA BİR O TAKIMA BİR BU TAKIMA GİTTİ GELDİ,roma ust uste 2 penaltı kacırdı ardından inter de aynı performansı gosterince seri penaltı atısları devam etti ve sonunda super kupa kaptan totti nin ellerinde yukseldi....lazio klubu olarak sevinmesek te roma yı kutluyoruz ..ezeli rekabet ebedi dostluk..

ardından ise henüz italyan serie a ligi baslamamsına ragmen sampiyonlar ligi heyecanı basladı ve roma ilk macını deplasmanda spartak moskova ile yaptı..son dakikaları heyecan kasırgası olarak gecen macın galibi roma oldu....

COK KISA BİR SURE SONRA SS LAZİO NUN YAZ KAMPI DEGERLENDİRMELERİ VE TRANSFERLERİN TOPLUCA BASINA TANITIMI VE KLÜBLE İLİŞİĞİ KESİLEN OYUNCULAR.....

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri