Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ve 30 hafta sonundaki puan durumum:

Arkadaslar bence sampiyonluk hala cok uzak degil. Bu hedeflerimin arasinda degildi ama Uefa Carling Cup ve FA Cup'tan hicbirini alamayinca en azindan sampiyon olmaliyim dedim ve hedefimi sampiyonluk yaptim. Onumuzdeki 8 maci da kazanirsak bence sampiyonluk zor degil ama bu 8 maci kazanmak zor olacak! Yorumlarinizi bekliyorum!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar sezonun son 8 maci yarin sizlerle bugun ara veriyorum... Aslinda daha oynardim ama bugun yorgunum... Iyi geceler! Yorumlari unutmayin ha!

neyse bole bitse bile uefaya gidersin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 31. Hafta

Newcastle Utd.-3 West Ham-2

Maca ii baslayan West Ham aradigi golu 6. dakikada Reo-Coker'la buldu ama 16da Stephen Carr 31 ve 35de de Sibierski'nin golleriyle 3-1 yenik duruma dustu. West Ham 78de Harewood ile farki 1e indirdi fakat yenilmekten kurtulamadi.

Mactan sonra Gizer uzgun olduklarini soylemekle yetindi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 32. Hafta

Watford-3 West Ham-4

Maca yine ilk golu atarak baslayan West Ham golden 5 dakika sonra kendi aglarinda topu gordu. Ilk yari 1-1 bitti ve ikinci yarinin hemen basinda Watford one gecti fakat Felipe West Ham adina esitligi sagladi. 62de tekrar one gecen Watford, West Ham'in 75 ve 81. dakikalardaki gollerine engel olamayinca sahadan yenik ayrildi.

Mactan sonra duzenlenen basin toplantisinda Ergiz Gizer macin zorlu gectigini fakat kazandiklari icin mutlu olduklarini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 33. Hafta

Chelsea-4 West Ham-2

Baskili baslayan Chelsea golu 5. dakikada Cambiasso ile West Ham filelerine birakti ve one gecti. 25te Mascherano ile esitligi saglayan West Ham'a Lampard 5 dakika sonra yanitini verdi:2-1 39da Mascherano ile bir gol daha bulan West Ham ilk yari skorunu belirledi:2-2 Ikinci yariya daha iyi bir sekilde baslayan Chelsea 64 ve 68de Drogba'yla bulduklari 2 golle 2 farkli one gecti ve maci kazandi.

Mactan sonra Gizer sinirliydi ve soyle konustu: Sorunumuz gol atmak degil gol yemek! Baska bir sey soylemiyorum!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 34. Hafta

West Ham-1 Portsmouth-2

Macta 19da golu bularak firtina gibi baslayan Portsmouth ilk yariyi 1-0 onde kapatti ve 52. dakikada farki 2ye cikardi. Farki kapamak icin bastiran West Ham 82de Carlton Cole'la farki 1e indirdi fakat maglubiyete engel olamadi!

Mactan sonra Gizer mutsuz oldugunu ve takiminin hedeflerine ulasamadigini itiraf etti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 35. Hafta

Fulham-0 West Ham-0

Macta gol olmayinca sonuc 0-0 oldu!

Mactan sonra Gizer tum basin mensuplarini toplayip bir aciklama yapti: Takiminin son haftalara kotu girdigini bu sebeple hedeflerine ulasamadiklarini fakat onumuzdeki sezon yapacaklari transferlerle daha buyuk basarilar elde edeceklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 36. Hafta

West Ham-0 Tottenham Hotspur-4

Maca cok kotu baslayan West Ham 25 ve 45. dakikalarda iki kez golu aglarinda gorunce 2. yariya 2-0 yenik basladi. 2. yarida da kotu performansi suren West Ham'in 76da Ferdinand'in topu kendi kalesine yollamasiyla 3, Lennon'un 81de golu West Ham aglarina sutlamasiyla birlikte 4 farkli yenilgiye mahkum oldular!

Mactan sonra Gizer bu skorun berbat oldugunu ve bu haftalarda takimina bir sey oldugunu soyledi. Galibiyet aradiklarini soyleyen West Ham teknik direktoru artik hedeflerimizi seneye gerceklestirmeye calisacagiz dedi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 37. Hafta

West Ham-2 Arsenal-3

Maca super baslayan West Ham Harewood ile 8 ve 33. dakikalarda 2 gol buldu ve 2-0 one gecti. Fakat Gabbidon'un 45. dakikada golu kendi kalesine atmasiyla Arsenal farki 1'e indirdi ve ilk yari bitti. Ikinci yarida Arsenal firtinasi vardi. Arsenal 54te Adebayor ve 85te Anthony Stokes ile 2 gol buldu ve 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmayi bildi! Bu skorla West Ham Uefa Kupasi'nda oynama sansini da tehlikeye soktu.

Mactan sonra Gizer seneye takimda koklu degisiklikler olacagini soylemekle yetindi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 38. Hafta(Son Hafta)

Manchester City-0 West Ham-1

Macin ilk yarisinda gol bulamayinca West Ham Uefa sansini ikinci yariya birakti fakat onlerindeki 2 takim Bolton ve Everton'un puan kayiplari West Ham'a maci kazandiklari takdirde Uefa sansini getirecekti. Bu umutla ikinci yariya baslayan West Ham oyunculari aradiklari golu 47de Harewood ile buldular. Skoru korumaya calisan West Hamlilar 59'da Pantsil'in ceza sahasinda yaptigi faulle Manchester City'e penalti hediye etti fakat Hamann'in sutunu Roy Carroll cikardi. 66da Tevez'in oyundan atilmasiyla 10 kisi kalan West Ham tamamen defansa agirlik verdi ve skoru korumayi basararak rakiplerinin puan kayiplarindan da yararlanarak Uefa Kupasi'nda oynama hakki kazandi.

Mactan sonra Gizer en azindan Uefa'da oynayacaklari icin mutlu olduklarini fakat seneye hedef citasini arttirdiklarini soyledi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve iste lig sonu puan durumu:

Eger son haftalarda biraz daha basarili sonuclar alsaydik ilk 3e rahat girerdik ama saglik olsun artik onumuzdeki sezona bakacagiz en azindan Uefa'da oynayabilecegiz. Yeni transferle onumuzdeki sezon daha guclu olucaz. Yorumlari bekliyorum... Biraz kotu yorumlayabilirsiniz ama benim transfer butcemin de sezon basi 3m oldugunu ve benim bu parayi ancak devre arasinda 10mye cikarabildigimi dusunurseniz bu durumun cok da berbat olmadigini gorebilirsiniz... Tamam daha iyi yerlere gelebilirdik ama gelemedik
    Bu arada defansimiz berbat her topu ceza sahasina sokuyor buraya yappacagim transferlerle bir dahaki sezon daha az gol yiyecegiz

neyse daha iyi birr yerde bitirebilirdin ama olsun avrupa kupasina gitmekte bir basari

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bunada şükür daha iyi olabılırdı ama artık seneye
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İter-toto'da başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne alakası var! Adam UEFA'ya kalmış. Bence güzel bir yerde bitirmişsin. Önümüzdeki sezon transfer şart.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Abi ''EC'' inter-toto değil mi??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayır EVIntertoto

EC>>Euro Cup

EV>>Euro Vase

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Avrupa'ya gidiyorsun. Bi kac tane transfer sart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ne alakası var! Adam UEFA'ya kalmış. Bence güzel bir yerde bitirmişsin. Önümüzdeki sezon transfer şart.
    Evet transferlere basladim... Eddie Johnson'u ettim sayilir. Carlton Cole'u gondericem Dean Ashton gidecek... Bir de Tevez gidecek Kendisi gitmek istiyor. Bu takimda yapabildiklerini yapmis Neyse bu sezon zaten kotu bi performans gostermisti... Zaten Tevez'i ettikten sonra onun parasiyla her yere transfer yapabilirim... 45m veren alir Tevez'i zaten degiri de 40m... Bu arada EC:EURO CUP

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Evet transferlere basladim... Eddie Johnson'u ettim sayilir. Carlton Cole'u gondericem Dean Ashton gidecek... Bir de Tevez gidecek Kendisi gitmek istiyor. Bu takimda yapabildiklerini yapmis Neyse bu sezon zaten kotu bi performans gostermisti... Zaten Tevez'i ettikten sonra onun parasiyla her yere transfer yapabilirim... 45m veren alir Tevez'i zaten degiri de 40m... Bu arada EC:EURO CUP
    Allah Allah!! Geliyormu Eddie Johnson? ama Tevez'le süper ikili olurlardi. ama Tevez'i satarsan süper oyuncular alirsin.

Güzel bir yerde bitirmişsin tebrikler...

Güzel yerde bitirmişsin.. Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Allah Allah!! Geliyormu Eddie Johnson? ama Tevez'le süper ikili olurlardi. ama Tevez'i satarsan süper oyuncular alirsin.
    Eddie Johnson geliyor Mujde! Bu arada Tevez'i satmak zorundayim yoksa bedava gidecek... Onun yerine muthis oyuncular alirim ama Tevez'i ayni ligden birine satmicam!

eglocc west ham la 7 senelik bi kariyerim vardi ya adindan midir suyundan midir havasindanmidir bilemiyorum kendimi basarisiz hissettigim tek takim 7 senede ancak 2 kere sampiyon olabildim avrupada biraz basari var iste ama oyunculari teker teker incelesen muthis kadrom vardi bilemiyorum west ham la yinede guzel bi basari tevez i ben 3. sezonda basladi ilk iki sezonda toplam 35 maca cikti ben hayatimda bu kadar sakatlanan bi fm oyuncusu daha gormedim iyi de para ediyor talibi cok ben sana sat derim jo veya asamoah bunlar isini gorur ashton cok iyi bi forvet ama sen bilirsin..Basarilar gelcek sezonda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fudges123 View Post
    eglocc west ham la 7 senelik bi kariyerim vardi ya adindan midir suyundan midir havasindanmidir bilemiyorum kendimi basarisiz hissettigim tek takim 7 senede ancak 2 kere sampiyon olabildim avrupada biraz basari var iste ama oyunculari teker teker incelesen muthis kadrom vardi bilemiyorum west ham la yinede guzel bi basari tevez i ben 3. sezonda basladi ilk iki sezonda toplam 35 maca cikti ben hayatimda bu kadar sakatlanan bi fm oyuncusu daha gormedim iyi de para ediyor talibi cok ben sana sat derim jo veya asamoah bunlar isini gorur ashton cok iyi bi forvet ama sen bilirsin..Basarilar gelcek sezonda..
    Evet cok sakatlaniyor bu arada ashton bende cok formsuz onun yerine yeni super oyuncular alicam para 50m'ye yakin olacak

defansa hector moreno yu tavsiye ederim zihinsel fiziksel her turlu cok iyi bi oyuncu cok da ucuz belki biliyosundur zaten ileriyede kesinlikle asamoah veya pazzini ama asamoah pivot santrof olmasina ragmen cok iyi top la kosabilen bi oyuncu yinede sen bilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onerilerin icin tesekkurler bu arada ben oyuncuyu kluplere onerirken istedigim klupleri secemiorum nasil secilecegini bilen var mi?

oyle bi secenegin yok sen sadece oyuncunun satilik oldugunu menajerlere duyuruyosun teklif yapicak olan yine kendisi yapiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ergiz Gizer Yilin En Iyi 3. Menajeri Secildi!

Manchester United menajeri Alex Ferguson ve Arsenal'in teknik direktoru Arsene Wenger'in ardindan Ergiz Gizer Premier Lig'de yilin en iyi 3. menajeri secildi.

Odulu aldiktan sonra kameralara poz veren Gizer mutlu oldugunu ve odulun kendini gururlandirdigini soyledi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevez'e Valencia'dan Teklif

Evet arkadaslar ne diyorsunuz? Kabul edim mi? buarada kabul edersem o 31m taksit benim transfer butceme aninda eklenir mi yoksa her ay artarak mi eklenir?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Etme taksıtle olanları ben asla kabul etmem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal'den Tevez'e teklif!!

Bence bu teklif kotu bir teklif hem pesin para az hem de Tevez %100 30 gol atacak diye birsey yok ayrica Arsenal'le ayni ligde oldugumuz icin Tevez onlara katki saglayabilir! Bence bu teklif kotu soyleyin bakalim Valencia mi Arsenal mi?

Hangisini sececegine kendin karar ver ama taksit le verilen parada direk geciyor bende oyle olmustu cok zorda kalmistim herkeste taksitle veriyodu kabul ettim paranin tamami transfer butceme eklendi..

Verme Bence Tevezi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tevez'i yollamak zorundayim cunku kendisi uzgun yoksa bedava gitcek sozlesme kabul etmiyor hem de o parayla ben daha guzel bir 'kadro' kurarim... En son teklif gelene kadar bakicam hangisi uygunsa onu secicem!Yunus bu arada herkez taksitle teklif yapiyor pesin veren yok mecbur kabul etcez!

O Zaman Kabul Et

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    O Zaman Kabul Et
    Edecem birini ama belki Ajax br teklif yapacak onu bkliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

sana tevez in yerine Aston Villa dan Agbonlahor u öneririm süper bi forvet hız ve hızlanması 20 ayrıca çok ii şut çekiyor. alırsan hiç pişman olmassın hem oyunda 2. sezonun olduğu için pişmiş olucak dediğim gibi süper bir ST ama karar senin

Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri