cok iyi ya Kombine biletleride varmis onlarida bizmi ayarliyoruz peki??
cok iyi ya Kombine biletleride varmis onlarida bizmi ayarliyoruz peki??
Dün Sports İnteractive ve Sega yetkilileriyle yaptığım uzun soluku telefon görüşmelerinden sonra ''FM 2008 in 2010 da çıkacağını söyleyen Kelly Boltormorths 2010 a kadar bekleyin 2010 da bu oyunu son kez çıkaracağız ve artık yeni transferler internetten yamalarla yamanacak,oyunda hiç bir saçmalık kalmayacak ''dedi.
Oyunda artık yıl denen olayın nasıl açıklığa kavuşacağını sorduğumdaysa Şubat 28 ya da 29 çekecek dedi.Bende çok yazıyor Kelly kelinde enayi yazmasından eyidir deyip telefonu yüzüne kapatınca oyunu Aralık ayında çıkarma fikrine geri döndü...
Anlamadım.![]()
Bende![]()
Yine çıkış tarihi aralık diyolar ama bence yine Eylül de çıkarcaklar.....Daha doğrusu ben öle dua ediorm![]()
En büyük dileğim kiraya giden oyuncular kontenjandan yemesin başka bişey istemiyorum![]()
ys en daha fm 2007 yi bile oynamyadım ne yapcam ya
birinis yardımcı olum bicometi bile yüklediim nasıl download etcem bilmiom
oyunu sabırsızlıkla bekliorum ama tek endşem yüklemedeki sorunlar.hemen cd yi koysakta yüklesek kolayca süper olur.![]()
Bir de maç spikeri maçta bizden bahsetse ne güzel olurgolden sonra MeMo çıldırdı falan
![]()
türkçe dil secenegini yapacaklarmı??? artık türkçeyide oyuna koysalar coook ii olacak... oyun süper olmustur ama su türkçe olayını bi yapsalar....
ya ben bikaç şey sorucam
1)oyun internettetn mi satın alınacak yoksa oyun satan yerlerde de satın alınabişlecek mi?
2)bu oyunda takım ismini kendimiz mi vericez yoksa eski barcelona galatsaray olucak mı?
3oyuncular eskisi gibi mi olucak yani ronaldinho ronaldo olucak mı yoksa isimler değişik isimler mi olcak?
4)yoksa eski fm 2007-06-05 gibi mi olucak
beyler herkese selamlar oncelikle sunu soylemeliyim ki bizim ulkede herkes birseyleri yanlis anliyor burada ve butun fm sitelerinde oyun aralikta cikacak diyo aslinda adamlar surpriz olsun diye yani sigames sega noel den once dedi aralik diye bir ibare ben gormedim ama bizimkiler hemen aralik yok oyle bisey fm en gec 26 ekimde piyasada olacak gecen yil oldugu gibi bunu da cok arastirarak oyun satan online sitelerden ogrendim oyunun aksilik olmassa ekim de onlarin elinde olacagini seganin kendilerine boyle ilettigini solediler ve ben avrupada syasayan ingilterre ve almanya da yasayan akrabalarimizin cocuklarina sordum bi sorun arastirin dedim onlarda burada ekim basin da gelir diyolar mis yani oyunun cikis tarihine bakipta araliuk sanmayin oyun ekim sonu yada en en gec kasim da cikar aralikta cikan oyun olmaz menager olarak cunku gec olur mantikli olursak bu sene ligler zaten erken bitecek eeee devre arasinda cikacak oyunmu olur
biraz uzun oldu ama kuysura bakmayin hersey fm icin bilgilendirmek istedim iiiiiii aksamlar
süper olmuş zaten süperdi ama maç sorası hakemi yorumlama da olsaydı
fenerbahceden örnek vericem gectigimiz oyunlarda avrupada başarı saglamadan roberto carlos gibi bi adamı türkiyeye getirmek imkansızdanda öte bişe hatta bırakın 35 yaşındaki carlosu 40 yaşındaki antrenör carlosu bile getiremessiniz ama artık görüyoruzki bu mümkün,yada lincoln kaç kişi editorle oynamadan ilk senesnde lincolnle sözleşme imazalayabildi...bu tip şeylerin aşılması lazım bence ve taraftara göre yıldız anlayışı olması lazım ona göre forma satışı olması lazım yani ben eskişehire sergeni getirsem oyunda taraftarda bi forma patlaması yaşanmaz bu tip durumlarında yapılması lazım we sponsorlardan transferde para isteme opsiyonunun olması lazım bence...
Kazmavs doğru söylüyo. Bunun gibi bir çok ayrıntı düzeltilmeli. Sakatlıklar vs. herkes biliyo...
Arkadaşlar FM 2008'de Türkiyenin kaç Ligi var. Yani Lig B'den itibarenmi. Yoksa Lig A'dan mı ???. Yapımcılar Lig B'yi kaldırmış olabilirler gibi geliyo ama inşallah durur.
Demo ne zaman çıkacak tarih olarak? Bir bilgisi olan var mı acaba?
ilk günden gidip alınası oyunun 2008 sürümü yine coşturcak!!
Herkese selamlar.
Dün "sendit.com" sitesinde ön siparişli satışların başladığını gördüm FM2008'in.
Yurtdışında çıkış tarihi 28 Ekim.Burada da Kasımda olur sanırım.Bilgilerinize.
Saygılar.
2007 gibi bi husrandan sonra bu sfer oldu dedirtecek gibi gelio bana...