Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

45 70.31%
  • Ç. Rizespor

6 9.38%
  • Berabere biter

13 20.31%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 242 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Galatasaray - Ç. Rizespor

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Süper bir yorum olmuş gerçekten.Hayran kaldım diyebilirm anlatış tarzına..

Arda ve Barış konusunda bende katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bariş milli takımda oynayazma diyenler vardı....Adım gibi eminimki Terim barışı romanya hazırlık macında Aday kadroya alacak hem almanyaya gitmesin diye cagırır...

arkadaslar bence volkan banko oynıycak milli takımda sol bek sorunu çözüldü

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ömer abi Şükür nasıldı

acıklandı artık beyler

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Volkan Yaman'ı daha iyi tanıyabilmemiz için daha kuvvetli kulüplere karşı görmemiz daha iyi olacaktır bence de.
    Kone transferide kesin olarak bitti ise takım daha da iyi bir hale gelecektir umarım..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ömer abi Şükür nasıldı
    Hakan yasina gore normalden pek farkli degildi acikcasi. Linderoth'un sagdan ortasi ile iyi bulustu ve esas atmasi gereken gol o idi.

Arda'nin cevirdigi topta biraz sansi yagver gitti. Cok daha iyi bir vurus yapmaliydi bence.

Diger golu ise sansini kullanmasi ve soguk kanliligini koruyabilmesi ile atti. Oldukca iyi bir vurus idi.

Bir pozisyonda Arda cok guzel bir kepce pas atti Hakan Sukur'e ancak Hakan kontrol edene kadar sansini kaybetti.

Galatasaray'in daha dar alanda oynamasi (defansi onde tutmasi) Hakan'in daha baskili oynamasina yardimci da olacaktir. Ancak yaninda eger Umit Karan'da ayni presi yapmazsa Hakan gereksiz yere cok yorulacaktir. Umit'de bu presi bugun ben goremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ömer abi sence terim Barışı milli takıma cagırırmı önümüzde hazırlık macı varya ona.....Bazı arkadaslar on o kapasite yok diyordu..Bence cagıracak..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ömer abi sence terim Barışı milli takıma cagırırmı önümüzde hazırlık macı varya ona.....Bazı arkadaslar on o kapasite yok diyordu..Bence cagıracak..
    Su anda banko oynayabilecek olmasa bile, bence cagirmak dogru olur. Cunku cocuk oynarken ben futbolcuyum diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi sürekli söylüyorum birkez daha tekrarlayacagım Barış Özbek bana futbol stiliyle Hamit Altıntopu hatırlatıyor..

Ayhan bgn çok koştu iyi mücadele etti ama Ardanın yedek kalmasına gönlüm razı olmaz..bi şekilde arda da bu kadroda olmalı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Su anda banko oynayabilecek olmasa bile, bence cagirmak dogru olur. Cunku cocuk oynarken ben futbolcuyum diyor.
    Bencede cagırılır terimbunları cagırır ülkemize kazandırır....onda o kapasite yok diyen varı...2.ligden geldi diyen vardı..dalga gecıldı yanı..İyigeceler şimdilik abi..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Arda'yı oyun kurucu stilinde denedi Feldkamp.Olası bir Lincoln yokluğunda sııntı olmaması için.Arda'nın oyun stili buna uygun.Bugünde oyuna girdikten sonra iyi işler çıkardı kanımca..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    abi sürekli söylüyorum birkez daha tekrarlayacagım Barış Özbek bana futbol stiliyle Hamit Altıntopu hatırlatıyor..

Ayhan bgn çok koştu iyi mücadele etti ama Ardanın yedek kalmasına gönlüm razı olmaz..bi şekilde arda da bu kadroda olmalı bence
    erdem arda artık lincoln ün yedegi oldu bence...kallinin ilk onbiri hemen hemen bu olur onun sistemi belli artık 4-3-1-2

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hasret kalmışım frikik golüne...güzel oynadı galatasaray.beklediğimden de güzel.beraberlik bekliyordum bu maçtan.ama yanıldım.yanıldığıma da sevindim...pas yapan koşan basan hırslı genç bi takım gördüm.çok mutlu oldum gerçekten...en sevdiğim kısım.tek tek değerlendirme...

Orkun: iş düşmedi hiç...önyargı gibi olacak ama biraz tedirginim kaleci konusunda ilerleyen haftalar için...

Sabri: sağ bek değil yeri.ama sırıtmadi.zaten bu maçta da sırıtsaydı döverdim gidip.bi de hakeme itiraz etmesi öldürüyor beni.her sene 3-4 sarısı var bu yüzden.ilk maçta da yei sarıyı.bigün delikanlı bi hakem çıkar yapıştırır ağzına kırmızıyı o zaman uslanır...

Song: servetle iyi oldu gibi gözüküyorlar.ama bu maç ölçü değil.ilerleyen haftalar gösterecek...

Servet: o şutu inanarak mı çekti sorcam ilk gördüğüm yerde...fenerde baya sayıyordum sen nasıl adamsındiye.sivasta sempatimi kazandı.umarım o geliştirmeye devam eder kendini...

Volkan: milli takımın bankosu olacak görürsünüz.çok güzel top oynadı.avrupada yetiştiği belli.sol bek diye sadece sol bek özelliklerini geliştirmemiş.komple futbolcu dediklerinden...

Barış: bu adam bu takımda ilk 11 oynar.çok beğendim.pasları isabetli ve sert.sevdiğim tarz da.daha pişecek abisi...

Linderoth: adı duyulmadı ama iyi oynadı.gösterişsiz futbolcuyu severim.obi mikel tarzı.az göründü çok iş yaptı.

Lincoln: vasattı.attığı gol süperdi kesinlikle.topu alışı vuruşu.zamanla alışacak takıma.gol ve yediği tekmeler dışında pek yoktu.

Ayhan: çirkefliği azalıyo gün geçtikçe.galatasaraya yakıştırmam oldu bitti.biraz kendine çeki düzen vermeli.yoksa süper top oynadı yani...

Ümit Karan: sahadaki en sevdiğim adam ama sahanın en kötüsüydü.varlık gösteremedi.aklı karışmış.düzelmesi gerek bir an önce.maratonda söylendi yüzde 95 kone geliyormuş.böyle giderse kesike yer.

Hakan: iyiydi bugün gerçekten.top indirdi baya...attığı ilk golde defansla kaleci birlik olup topu kaleye soktular.ikinci golde bizimkiler atmak istemiyoruz dediler rizeliler buyrun atın dediler.1 dakikalık boğuşmanın ardından hakan yeter leyn dedi ve vurdu...ahım şahım goller değildi ama sevindirdi baya...

Feldkamp: ani bi olayda kalp krizi geçircek diye korkuyorum gerçekten...ama adam gibi adam helal olsun.iyi takım yaratmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    erdem arda artık lincoln ün yedegi oldu bence...kallinin ilk onbiri hemen hemen bu olur onun sistemi belli artık 4-3-1-2
    haklısın Emrah abi şu görünümde arda lincolnün yedegi..en azından sistem bunu gerektiriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben Arda'nın yedek kalacağını sanmıyorum bence saçma bir düşünce :S Arda solda oynasın Lincoln çıktığı zaman Arda göbeğe geçer kanata oyuncu alınır. Sanırım Arda'nın tam hazır olmadığını düşündü Kalli neyse gelecek maçta da böyle olursa dediğiniz doğru ama Arda'nın yedekkalması büyük hata bir de onun yerine Ayhan'ın oynaması daha büyük bi hata. Dün Lincoln'un golü çok güzeldi ve Volkan'ınki de öyle ama en çok sevindiğimiz Kral'ın golleriydi.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ayhan qibi bi adam varken arda yedek oturmaLı bencede.Hasan şaş'ta oLmaLı bu takımda
    Dünkü kadro servet dısında cok ii (servet her an hazır bomba napacağı beLLi oLmaz cok yakar bızı )

dunku mac quzeL v rahattı
    en cok sevındgm yanı ıse kraL'ımızın rekor kırmasıydı
    kraL'ın ıLk qoLu quzeLdı ıkı adamda topLa beraber qoL oLdu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İlk resmi maçında nefis bir vuruşla ağları havalandıran Brezilyalı oyuncu, Galatasaray'a bereket getirdi. Cim Bom, sezona 4 gollü bir başlangıç yaptı.
    13.08.2007

Stat: Atatürk Olimpiyat
    Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Serkan Akarca
    Galatasaray: Orkun xx, Sabri xx, Song xx, Servet xx, Volkan xxx, Barış xxx (Dk. 87 Serkan ?), Linderoth xx (Dk. 90 Mehmet Güven ?), Lincoln xxx (Dk. 65 Arda xx), Ayhan xx, Hakan xxx, Ümit x
    Çaykur Rizespor: Gonzales xx, Gökhan x (Dk. 67 Turgay x), Serhat xx, Görkem xx, Ergün xx, Emrah x, Cumhur xx, Emre xx, Ferdi xx (Dk. 75 Zafer x), Rodriguez xx (Dk. 56 Murat x), Riberio xx
    Goller: Dk. 14 Lincoln, Dk. 72 Volkan, Dk. 77 ve 84 Hakan (Galatasaray)
    Sarı Kartlar: Dk. 54 Ergün, Dk. 64 Emre, Dk. 71 Turgay (Çaykur Rizespor), Dk. 69 Sabri (Galatasaray)

Galatasaraylılar bu maçta Lincoln’ün performansını merak ediyordu. Brezilyalı, 14. dakikada attığı golle kalitesini gösterd... Galatasaray 4-0’lık skora rağmen süper oynamadı. Ama Lincoln ilk maçında golle buluştu, yıllar sonra ligde duran toptan gol kazandı ve bence en önemlisi Hakan Şükür attığı iki golle üzerindeki baskıyı kırdı.

Sarı-Kırmızılı takım maça hızlı başladı. Kadrosundan 23 oyuncu gönderip 20 oyuncu transfer eden Rizespor henüz lige hazır değildi. Emre Toraman ve Cumhur maç boyunca Lincoln’ü marke etmeye çalıştı. Rize’nin orta ikilisi maçın daha 36. dakikasında Brazilyalı yıldıza 5 faul yapmıştı. Lilcoln’ü sertlikle yıldırmaya çalışan Rizeliler amaçlarına nispeten ulaştı. Hakem Kuddisi Müftüoğlu da sertliğe göz yumdu ve kart göstermeyerek Rizesporlu oyunculara yardımcı oldu.

Galatasaray ilk gol pozisyonuna daha 3. dakikada girdi. Barış’ın sağdan ortasına Ayhan’ın kale sahası önünde vurduğu vole direği sıyırarak auta gitti. 17. dakikada Lincoln ortaladı Barış’ın kafa vuruşunda kalecinin müdahalesinden sonra top direkten kornere çıktı. 25’te Sabri’nin şişirdiği topu Servet ceza sahası içerisindeki Hakan’a indirdi, onun pasında topla buluşan Ayhan’ın şutu auta gitti. Karadeniz temsilcisi maçın 25. dakikasından sonra oyunda dengeyi sağladı.

Sarı-Kırmızılılar ikinci yarıya yine hızlı başladı. 49. dakikada Lincoln’ün ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ayhan’ın çaprazdan sert şutunu Rize kalecisi Gonzales çıkardı. 50. dakikada Servet yaklaşık 40 metreden sert vurdu, 90’a giden topu yine kaleci kurtardı. 65’te Arda’ya yapılan faulde topun başına geçen Volkan’ın sert şutunda Cumhur’a çarpan meşin yuvarlak direkten döndü, Barış ortaladı Hakan’ın kafasını Gonzales çıkardı. 71. dakikadaki serbest vuruşu kullanan Volkan yerden sert bir vuruşla Gonzales’i avladı. 77’de Arda’nın ortasında Hakan kafayla skoru 3-0’a taşıdı, 84’te ise kale sahasındaki karambolde attığı golle Tanju’ya ait 240 gollük rekora ortak oldu. Galatasaray da seyircisiz oynadığı maçta ilk haftayı lider kapattı.
    Raşit Altun

Yeniler
    ne yaptı
    Orkun: Kaleyi bırakacak gibi görünmüyor, arkadaşlarını yönetiyor. Pozisyon hatası yapmadan maçı tamamladı.
    Servet: Tam bir emniyet sübabı, defansta Song ile iyi bir ikili oluşturdu. Hücuma sürpriz çıkışları var.
    Volkan: 40 yıllık Galatasaraylı gibi. Anlaşılan o ki, sol kanat emin ellerde. Galatasaray’ın en yararlı transferlerinden biri. Attığı gol güzel oyununun ödülü oldu.
    Linderoth: Henüz kendini gösteremedi. Ancak hatasız oynuyor. Aldığı talimatı bilemeyiz ama alanını genişletir ve arkadaşları ona ısınırsa, Galatasaray’ın maruz kalacağı atakların sayısı azalır.
    Barış: Sahada basmadık yer bırakmadı. Gençliğini ve enerjisini izleyenlere, en önemlisi Karl Heinz Feldkamp’a gösterdi.
    Lincoln: Daha ilk maçtan takımın liderliğini üstlendi. Mükemmel bir vuruşla Galatasaray’ın açılış golünü attı. Ancak her topu alma isteği sakatlıkla sonuçlanmadıysa, bu Galatasaray’ın şansıydı.
    Serkan Çalık: Son beş dakikada oyuna girdi. Kendini gösterme fırsatı bulamadı.

Olimpiyat’ta
    en rahat gece!
    Galatasaray dünkü Rizespor maçını geçen sezon Fener derbisinde aldığı 5 maçlık ceza sebebiyle boş tribünler önünde oynadı. Seyircinin yokluğu her ne kadar sahadaki oyuncuların motivasyonunu kötü yönde etkilese de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda belki de ilk defa bu kadar rahat bir karşılaşma oynandı. 80 bin kişilik modern stadyumda her önemli maç öncesi yaşanan olumsuzluklar ve özellikle de trafik işkencesi dün gece yoktu! Aslan kalan 4 maçlık cezasını yenileme çalışmaları tamamlanan Ali Sami Yen’de çekecek.

Bu sefer
    Aslan güldü
    Olimpiyat Stadı’nda Çaykur Rizespor ile daha önce iki kez karşılaşan ve iki karşılaşmadan da yenilgiyle ayrılan Galatasaray bu defa kazanmasını bildi. Sarı-Kırmızılılar 2003-2004 sezonunda Karadeniz temsilcisine lig maçında 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, aynı sezon içinde Türkiye Kupası’nda da Yeşil-Mavili ekip karşısında karşısında 5-0’lık tarihi bir hezimete uğramış ve taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Maçtan notlar
    İsveçli Hakan!
    Basın mensuplarına dağıtılan esame listesinde yeni transfer Linderoth’un tam adı “Tobias Jan Hakan Linderoth” olarak yazılınca, İsveçli futbolcunun “Hakan” ismini de taşıdığı ortaya çıktı. Hakan isminin, İsveç’te de kullanılan bir isim olduğu öğrenilirken, 90’lı yıllarda Göteborg forması giyen Hakan Mild ismi de akıllara geldi.
    Affan Keçeci:
    Zevksiz geçiyor
    Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci maç sonrası yaptığı açıklamada seyircisiz futbolun son derece zevksiz olduğunu söyledi. Taraftarların da artık bu durumu iyi anlaması gerektiğini söyleyen Keçeci, olayların yaşandığı Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması için de, “Benim olayları izleme fırsatım olmadı. Gerekenleri yönetim ve hukuk kurulumuz yapacaktır” dedi.
    Lincoln imaj değiştirdi
    Galatasaray formasıyla çıktığı ilk resmi maçta golle tanışan yeni transfer Lincoln, Çaykur Rizespor maçına yeni imajıyla çıktı. Maçtan önce saçlarını kestiren Lincoln, lige farklı bir görüntüyle başladı. Bu arada forvet oyuncusu arayışlarını bir türlü sonuçlandıramayan Galatasaray, lige Hakan Şükür-Ümit Karan ikilisi ile başladı. Barış’ın büyük heyecanı
    Almanya İkinci Ligi’nden transfer edilen genç yetenek Barış, Galatasaray formasını taşımanın heyecan verici bir duygu olduğunu söyledi. Feldkamp tarafından ilk 11’de görev verilen genç oyuncu, 87. dakikada yerini Serkan’a bıraktı.
    Herkes alkışladı
    İkinci yarıda peş peşe gelen gollerle rahatlayan Galatasaray’da son iki golü Hakan Şükür’ün kaydetmesi ve tecrübelli oyuncunun rekon kırması, yedek kulubesini de coşturdu. Oyuncular kaptanlarını ayağa kalkarak alkışladı.
    Aybaba’nın isyanı!
    Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımı 4. golü yedikten sonra yan hakeme pozisyonunun başlangıcında ofsayt olduğu itirazında bulundu. Aybaba, oyun içinde sık sık oyuncularını da yaptıkları hatalar nedeniyle azarladı. Deneyimli çalıştırıcı maç sonunda staddan üzgün bir biçimde ayrılırken, ilerleyen haftalarda düzeleceklerini söyledi.
    Genç Aslanlar
    iyi başladı: 2-0
    Galatasaray PAF Takımı da, tıpkı ağabeyleri gibi sezona iyi başladı. PAF Ligi’nde oynanan karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın da izlediği karşılaşmada Galatasaray rakibini Özgürcan ve Erhan’ın golleriyle geçmesini bildi. Bu arada her iki kulübün PAF takımı oyuncuları da, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleyi izledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim beklediğimden 2-3 kat güzel bir futbol oynadık.Hakan Şükür'ün 2 gol atmasına çok sevindim...Bu arada Linderoth'la Hakan Adaşmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galtasaray çok iyi başladı güzel oyun oynadı tebrikler bu arada adaş mevzusunu anlamadım.

Linderoth un isimleri Arasında Hakan da var...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray dün gece çok iyi oynadı.ÖzeLLikLe iyi pres yaptı ve çok koştu.LincoLn goL dışında yoktu bunda da sakatLığı etki etmiş oLabiLir.Hakanın yanına kesinLikLe bir hücum adamı daha aLınmaLı ki ve geLmek üzere.Ümit Karan bu sezon pek bir varLık gösteremeyecek sanırım.BakaLım iLerLeyen haftaLarda Gs nin bu formu devam edicek mi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Maçta dikkatimi çeken bi şey de Ümit Karan'ın formuydu...Aklı Fenerbahçe de kaldı mı,sanmam; ancak biraz karışık gibi göründü bana...Yöneticilerin yeni forvet arayışları içinde olması belki de onun keyfini kaçırmıştır...İlerleyen haftalarda form grafiğini yükseltmez ise yedek kalabilir... -hele 2 forvet gelirse şansı iyice azalır-..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Ümit Karan böyle gitmez bence ileride kendisini toparlayacaktır.Ama aklının şu aralar karışık olduğu konusunda hemfikir haldeyiz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray iyi oyun ile 3 puanı aldı.Tebrik ediyorum kendilerini.Bu sene şampiyonluk yarışının en büyük favorilerinden olduğunu gösterdi.

Kalli iyi bir takım oluşturmuş.Milan tarzında oynatıyor takımı.4-3-1-2.Orta sahada 3 tane sürekli koşan,pres yapan,iyi pas yapabilen oyuncular var.Bazı arkadaşlar Arda oynamalı demiş.Bu sistemde Arda oynayamaz.Arda ancak Lincoln'ün olduğu yerde oynar bu sistemde.O üçlüde oynarsa sistem bozulur ve onun olduğu yerden rakipler ataklarını geliştirirler.Kalli bir oyuncu için sistem değiştirecek adam değil.Yani Arda'yı daha çok yedek görürüz.Gs iyi birde forvet alırsa çok iyi bir takım olur.Eksikleride var.Ama bunları düzeltir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Söylediğim gibi Arda önümüzdeki senelerde AMRLC türü bir topçu olacaktır FM'ye göre değerlendirirsek..

Lincoln'ün yerinde de rahatça oynayabilecek seviyede bence.Bunu dün gördük zaten.Sonradan giripte oyunu çevirebilecek niteliği de var..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence Rize buyuk bir hata yapti. Gecen sene Rize'nin son 5-6 macini bilhasa seyrettim ve futbolundan muthis keyif aldim. Ileride forvetler Zafer ve Anderson, arkalarinda Altan, solda Victoria-Ferdi ve sagda Emrah-Cem Baki ve defansin onunde Ibrahim Said, gercekten iyi futbol oynuyorlardi ve ligde kalmayi sonuna kadar hakettiler. Fakat Riza ile yola devam edeceklerine simdi Samet'i getirdiler ve takim bozuldu. Riza ile devam etselerdi 2-3 transferle cok iyi duruma gelirlerdi. Simdi mesela I.Said, Anderson gibi oyuncularin yerini nasil dolduracaklar? Dunku Brezilyalilarla mi? Hic sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by aix2 View Post
    Ben Arda'nın yedek kalacağını sanmıyorum bence saçma bir düşünce :S Arda solda oynasın Lincoln çıktığı zaman Arda göbeğe geçer kanata oyuncu alınır. Sanırım Arda'nın tam hazır olmadığını düşündü Kalli neyse gelecek maçta da böyle olursa dediğiniz doğru ama Arda'nın yedekkalması büyük hata bir de onun yerine Ayhan'ın oynaması daha büyük bi hata. Dün Lincoln'un golü çok güzeldi ve Volkan'ınki de öyle ama en çok sevindiğimiz Kral'ın golleriydi.
    Sen sanırım taktige dikkat etmedin sol ve sag kanat yok bizde 4-3-1-2 yani 3 ön libero gibi birsey barıs falan zaman zaman kanata iniyor arda oynaymaz bu takımda anladın..Çünkü kallli kosan bir ortsaha kurduk milanda bu taktikle oynuyor..Kimsenin oynaması hata degıldı kardes sistem sen sistemi görmedin tabi.......Ayrıca sahada en cok mücadele eden ayhandı bu adama niye kızıyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Emurafu haklı, Milan da bu sistemle oynuyor fakat onlarda Kaka gibi bir futbolcu var ve kanat sistemiyle oynanmadığı için göbekteki oyuncular iyi oyuncular-kanatlara açık vermeyen-, lakin bu sistem Avrupa maçlarında zorluk çıkarabiliceğini Kalli düşünmüş görünüyor zira Ayhan ve Barış kanatlara yakın oynadı ki bu Avrupa maçlarında 442 sisteminde Lincoln'ün birazcık önde oynaması demektir...

Dun bana gore macin en iyi ismi baris ve servettti ... baris sanki bize piyangodan cikmis gibi cok begeniyorum oyun tarzini teknigi ve fizik gucu ust duzey ve sanki yillardir galatasarayda oynuyormus gibi ... Servette Songla cok iyi bir ikili olmus ikisi birbirinin acigini kapatiyor ... Servet butun hava toplarini kesiyor songda hizli gelisen ataklarda araya giriyor ... Dun rizeye bir pozisyon bile vermediler ... Ayhan da dunku oyunuyla one cikan oyuncular icindeydi ... Forvet hattimiz umit karan ve kralin daha etkili olmasi lazimdi ...

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri