Yunus gene yaktın bizi. Bu sonuçlardan sonra ilk kariyerinin hile olduğuna şüpelenmeye bşldım![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herhngi bir şekilde hepinizin kdrosunu görebilir miyim?Dha önecki syfalarda yzıyor mu?
Fenerbahce(Pes4ever)
Galatasaray(Yunusgs)
Kayserispor(Cekochan)
Yunus gene yaktın bizi. Bu sonuçlardan sonra ilk kariyerinin hile olduğuna şüpelenmeye bşldım![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herhngi bir şekilde hepinizin kdrosunu görebilir miyim?Dha önecki syfalarda yzıyor mu?
Hyr yazmıyor.Yarın oyuna gırınce eklerız
Yunus abi hiç moralini bozma hep arkandayız.Hep destek tam destekPuan durumuna nereden bakacaz???
Bu konudaki ilk mesajda var.Oradan öğrenebilirsiniz puan durumunu.
Dur ben linkini de vereyim sana..:P
http://forum.turksportal.net/vb/show...27&postcount=1
Tşk ederim cekochan abi ismini bilmiyorum o yüzden.Sana da başarılar dilerim.Galatasaray dan sonra gönlümde yatan takımın teknik direktörü olarak
![]()
Benim tam kadromu önceki sayfalarda yaptığım hazırlık kamp incelemesi bölümünde görebilirsin.İşte burada var.Herhngi bir şekilde hepinizin kdrosunu görebilir miyim?Dha önecki syfalarda yzıyor mu?
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=83
Oradaki kadroda Sinan Aydın ve Emrah Kaya Alanyaspor'a kiralandı,Barbaros barut transfer edildi birde.
Ya yanlız bu forumda Fenerbahcelı pek yok herhalde yaw.Herkes sarı kırmızı sevıo![]()
Arkadaslar yapmayın bu Elhadjı benım kendı karıyerım 7.0.2 ve gol sorunu cekıyoruz cok fazla gol sıkıntısı cekıyoruz 7.0.2 de Falcao ve Umıt tam bır gol makınesıydı o yuzden sıkıntı cekıyoruz ama ozlenen gunler yakın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bekliyoruz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=49410 iyi oyun saggggol
Bu akşam maç var mı yunus abi??![]()
Hadi hayırlısı.Fmden sıkıldım mı siz aklıma geliyorsunuz ilginç bir şekilde fm aşkı sarıyoAyrıca sizin bu kariyeriniz bize de tecrübe oluyor.Heyecanla bekliyorumm
![]()
Sen şaampiyon ol gerisini düşünme![]()
Tesekkurler bu arada yasın kac benden belkı buyuksundur
17 abi.Daha ufakım yani![]()
Ne abisi benım yasım daha 14 prfılıme yanlıs yazdım ben yasımı benım ssana abı demem lazım buyuk bır karısıklık olmus![]()
Önemli değil.Olur böyle şeyler kardeşim![]()
travego44 sn bnden de bi kac ay buyuksun yaw bnde daha yeni gircem 17 ye
Bu arada adım yaşar.Travego biras acayip oluyorBen de mart ta 18 olucammmm
![]()
Pes4ever kardeş benfica karşısında başarılar dilerim.Ama şunu da söyliyeyim bana göre bu oyunda en fazla torpil yapılan takım benfica.Adamlar oyuncularıyla alakasız furbol oynuyor.Takıma ben geçtim gerçekten bçyle mi diye çok alakasız olduğunu gördüm.Yani senin içini karartmak için demedim.Sadece söylemek istedim.Tekrar benfica karşısında başarılar![]()
Tebrikler yunuscum devamını bekliyoruz![]()
İyi sonuç tebrikler. Birde JPEG formtında mı koyuyorsun. Bende 5 satde anvck çılıyor![]()
Oncelıkle ıkınızede tesekkur ederım evet Jpeg formatında kaydedıyorum resmı kucuk yap Doruk oyle kolay cıkıyor
Fener yener Benfica'yı![]()