basarılar leandro lima iyi transfer
Fenerbahce(Pes4ever)
Galatasaray(Yunusgs)
Kayserispor(Cekochan)
basarılar leandro lima iyi transfer
Ezequiel Lavezzi Fenerbahçe'de.
Edu ve Appiah'la yollarını ayıran Kanarya yabancı forvetini buldu.San Lorenzo takımının yıldızını 9 Mn karşılığında kadrosuna kattı.Lavezzi 13 numaralı formayı giyecek.
Bu arada Elano Fenerbahçe klubünü reddetmiştir.Bunun üzerine yabancı oyuncu transfer çalışmalarına hız verilmiştir.
Lavezzi Fenerbahçe için Leandro Lima da Kayseri için iyi transferler olmuşlar.
Çok iyi transferler.Lig bayağ kaliteli geçecek gibi görünüyor.Da Lavezzi'nin bakış ne öyle ya.![]()
Lavezzi'ye verilen parayla Farfan alınabilirdi.
Farfan nereye koysanız oynuyor.
Ben sol bekler sakatlnınca koymuştum sola![]()
Millet fenere gelebilcek ve Aziz baskani mutlu edebilcek oyuncular soylermisiniz.Hem yararli hemde unlu olsun.Hazir bi yabanci da hakkim warken.Onerilerinizi bekliorum...Yoksa baskan alcak dandik birini unlu die
borre yi al
Nakamura olabilir.
Samuel Johnson'u al ErenHem bir kıyak geçerim sana
![]()
emrah kaya yı kiraya vermen iyi olur 2.seozn sonlarında 3.sezon başlarında süper oluyor.
baskani susturcak dioz la Mert![]()
saka bır yana ronaldoyu alabılırsın yakında kantratı bıtıyo.ıstesende verıolar zaten
Farfan'ı al bence.
Farfan'dan mutlu olmayan'ın alnını karışlarım
Farias da olabilir.
Babel-huntelaar-sneİjder ÜÇlÜsÜnÜ Bİr Dene Bakalim...palacİoda Olabİlİr...
Turkcell Süper Lig'de fikstür çekildi
Süper Ligde yeni sezon dev bir derbiyle açılıyor.1.Haftada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi oynanacak.
Maçın skoru tahminlerinizi bekliyoruz.Maçı kimin kazanacağını ve skorunu bilen şanslı talihli süpriz hediyeler kazanacaktır.
2-0 Galatasaray kazanır malesef![]()
niye yaw snde fenerlisin iste.niye cimbom kazanio.Lavezzi,Kezman,Alex,Tuncay... bunları es mi gecıosun![]()
Babel süper olur![]()
Vay be 1.hafta derbi... FB sahasında oynyor galiba alır maçı...
1/0 olsun galatasarayin olsun
Sampiyom Galatasaray olur gibi
fenerbahçe 2-1 alır......
Ve Beşiktaş ile Süper Kupa maçına çıkıyorduk maç oncesı buyuk bır cosku vardı ve işte mac oncesı konusmam:
Ben:Haydı beyler cıkıp kazanabılırsınız basarabılırsınız.
Mac baslıyordu ve maç 1-1 sona eriyordu ve uzatmalarda 1-1 sona ermişti penaltılarda ise ne mi oldu işte penaltılar:
MACIN YILDIZI:AROUCA
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo beyler futbol guzeldı Naldo takma kafana be olum oradakı herkes penaltı kacırabılırdı.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabir:Evet Yunus bey kupa gıttı sızce takımınızda ışık varmı?
Ben:Işığın yavaş yavaş pırıltılarını gorur gıbı oluyorum o kadar transfer yaptık kaynasmaları zun bır sure alacaktır hoş karşılamak lazım
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe 3-1 alırBeşiktaş da şampiyon olur
![]()
ilk hafta derbi haaGalatasaray alır 12 puan farkla şampiyon olur
![]()
I'm back...
beşiktaş şampiyon olurkayseri de iş yapar
![]()