Iyi Gidiyosun Ama Istikrari Yakalaman Lazim.transferler Guzel Ozellikle Juan
Iyi Gidiyosun Ama Istikrari Yakalaman Lazim.transferler Guzel Ozellikle Juan
ii gıdıosun
Transfeerler kimler)
Önceki sayfada var GSdoruk..Slavkovski,Bojan,Mata yı gelir gelmez kiraya vereceğim..Diğer oyuncuları as kadromda tuttacağım..Arenas gelince Kameniyi satcam..Bojinovda gelince bir forvet daha satmayı düşünüyorum..
maçları bekliyorum aga....
Pardon trasnferlri görmemişim. Transferler süper![]()
merakla maclari bekliyoruz atilla
transferler ii...maçları beklioruz..
Ayila Yussuf 7 milyon dolara Atleticoya
Schulz 5 milyon dolar Frnakfurta
Gil 3 milyon dolara Frankfurta satılmıştır..Böylece kasamızda 24 milyon dolar olmuştur..Başkanın değişimi amma uzun sürdü bir olumlu bir olumsuz gidiyor diyor..İnşallah yeni başkanın eli açıktır![]()
Hadi bakalım, paralı başkan gelir inşallah..
aynen baskan degsımlerı guzel oluyo ve genelde para verıolar baskan degısımınden sonra yıldız transferı beklıyorum atılla
Arkadaşlar Ronaldoya astronomik bir ücret verdim gelmeyi istiyormu diye ve sözleşme istedi sezon sonu ama Robbenin fiyatı daha uygun Robbeni alabilirim..![]()
Robben demek hadi hayirlisi bekliyoruz ...![]()
robben 30 milyon dolara gelir al onu bence ne dersin robben iyi deil mi
Duruma bağlı bir kariyerimde 26ya gittiğini bile gördüm şu anda Chelseade yedek belki o fiyata alabilirim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Ronaldoya 117 istiyorlar..Quaresmayı hiç denemedim ama 28 yaşındaki Mancini madridte ve 33 milyon dolar istiyorlar..sizce alayım mı yoksa biraz daha bekleyip yıldzı mı alalım?
mancınıye para verılmez manyaklasma yıldız alırsın bıraz daha bekle
Arkadaşlar yeni başkan 65 milyon dolar bütçe verdi..Daha televizyon gelirlerinden de para gelmedi haydi hayırlısı Robben için bastırmaya başladım bakalım ne olacak bizden ayrılmayın![]()
Bence R.Quaresma ya da C.Ronaldo'yu al.
devamını bekliyoruz
aga sende bır bomba patlatamadın
Sezonu bitirmek üzereyim aga paranın gelmesini bekliyorum...Merak etmeyin aga şu anda zorlu bir maç için konsantre oluyorum..Yıldızı sonraya bırakcam
Dedimya 65 milyon dolar bütçem var oyuncu da satcam 100 milyon $ olduğunda bombayı patlatcam![]()
dikkat et transfer edecegin oyuncu elinde patlamasin
cok iyisin basarilar
olsun cok iyi gidiyorsun
dortmundu yenip unterhacingle berabere kaliyorsun oda iyidir
bravo atılla takım muthıs bı cıkıs yakalamıs artık kaybetmen zor.yıldızı beklıyorum![]()