Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
Cenk İşler Chelsea'da (Son dakika)
Haberin ayrıntılarına birazdan erişebilirsiniz...
(/s)
Umut abi çok uçma bea![]()
Şans olm![]()
Chelsea tarafında şok gelişme!
Chelsea'nın transfer gündeminde olan Cenk İşler, Antalyaspor ile anlaştı.
Cenk işler açıklamasında; '' Chelsea'nın verdiği parayı çok az buldum ve bu yüzden Antalyaspor ile anlaştım'' dedi...
![]()
(/s)
19'luk genç oyuncuyla her konuda anlaştık...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir habercilik başarısı daha.![]()
Son Dakika : GARCİA İMZAYI ATTI
Liverpool'un yıldız oyuncusu Arsenal kulübüyle anlaştı.Luis Garcia'nın da Arsenal teklifinin kabul edişiyle transfer gerçekleşti.Arsenal bu tarsnfer için Liverpool'a 19M YTL ödeyecek.
Arsenal Hleb ve Baptista'nın yerini Garcia ve Kalou ile doldurdu.
Hleb ve Baptista'nın yerini Garcia ve Kalou bana göre dolduramaz ama herkesin kendi görüşü güzel gidiyor başarılar 4 takıma da.
Evet bencede ama yinede birşeylerden kar sağladın..
Bence de kesinlikle doldurulmaz!
Hleb ve Basptista takımımın ilk11 oyuncuları değillerdi arkadaşlar bunu unutmayın.Baptista'nın formu da çok kötüydü. Hleb için 30m kazandım ayrıca
Eğer yanılmamışsam sağda Walcott solda Persie oynuyor aldıkların(Kalou ve Garcia) yedek değil mi?
Van Persie'yi,Arsenal'i ilk yöneten arkadaş Milan'a satmıştı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cristiano Ronaldo'yu aldığımız için Luis Garcia'yı gözden çıkardık. Yakında genç oyuncularımızdan biri de transfer olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Liverpool ŞL de durumu kritik... Umarım tur atlar...
Luis Garcia bu arada iyi bir oyuncu orta Alan da her yerde oynuyor ama C.Ronaldo geldine göre fazla şans bulamaz kadroda...
kalounun yerine joao moutinho yu öneririm
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
bence kalou gönderip üstüne para vermeniz hiç ii olmamış bu arada hepinize başarılar favorim MANU
Aygün şu bombalar patlasa da görsek![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 5.MAÇ SONUÇLARI
SON DURUMLAR
![]()
Liverpool son maçı alıp gruptan çıkar bence![]()
Aslında çok şanssızdık. Bilbao'dan son dakikalarda gol yedik, kendi sahamda oynadığım Schalke maçında 2-0 öne geçmeme rağmen Kuranyi'nin 2 golüyle 2-2 bitti. Deplasmandaki Schalke maçında 82. dakikada yine Kuranyi attı ve 2-1 kaybettik.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aygün çok yanlış transferler yapıyor kanımca..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Son maçı BEŞİKTAŞ' la yapıyorum, eğer çıkma şansları olursa maçı bırabilirim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ananı da al git![]()
Sayın Blatter Ben bir esnafım. Ben bir esnafım![]()
![]()