Ben Şişli veya M.Köy olursa gelirim.
Bu arada Kilom 51.
Not:Çağrı abi obez misin sen![]()
Ben Şişli veya M.Köy olursa gelirim.
Bu arada Kilom 51.
Not:Çağrı abi obez misin sen![]()
bende geliyorum ö.m attım sana yücel
Cumartesi gelemem ben o akşam 5504 sefer sayılı Metro Turizm arabasıyla Samsun'a gidicem.![]()
Maç ne zaman yaaona göre ayarlıyalım kendimizi. tam tarih nedir.
Daha tarihi belirlemedik.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Zten siz yanlış başlamışsınız olaya... Tabi organizatör bulamadınız o yüzden böyle oldu. İlk başta araştıracaktınız saha falan.. Onların resimlerini çekip tarihi belirleyip konuyu açacaktınız. İnsanlar gelecekti. Konuyu açmadan evvel de yavaş yavaş orta yapacaktınız. Kimler gelir böyle bir organizasyon yapsak falan diye... Çünkü böyle olursa biz halı saha yerine PS oynamaya gideriz gibime geliyor.![]()
Perşembe-Cuma geyet iyi olur bence...![]()
Haftaya perşembe cuma olsun aydın gelsin.
organizasyonu Çağrı yapsın. başkası yapmasın. Serhat gelecekse bıyıklarını kesip gelsin.
İyi ki gelmişim yani tatilden.. Arkadaşlar ben şu aralar inanılmaz yoğunum. Bakın anlatayım :
Malum üniversiteyi kazanınca çeşitli işleriniz oluyor yapacak. Kayıt için gerekli evraklar vs. Bunlar bir günde ayarlanacak şeyler değil. Ayrıca bazı hocalarla şimdiden görüşme ayarladım. Bu hafta için onlarla görüşmelerim olacak. Yani anlayacağınız kafadan bu haftaiçi yatar.
Aydın kardeşimin de gelmesi için haftasonunu geçiyorum.
Ondan sonraki hafta içi de zaten kayıtlar başlıyor. Anca kayıtları yaptırdıktan sonra ben el atabilirim. Yani kafadan 2 hafta beklemeniz gerekior. ondan sonra da gelenler gidenler, saha araştırmaları, ücretler falan ben size diyeyim 1 ay bekleriz. O bakımdan organizasyon için beni unutun.
Ama söz işler bitsin sağlam bir organizasyon düzenleyeceğim. Halı saha olmasa bile çok eğleneceğimiz bir organizasyon. Aklımda var bişeyler. Bakalım!
Kusura bakmayın bu arada... Düzenlemek gerçekten çok isterdim. Ama meşgulüm görüldüğü gibi.![]()
Bu hafta Pazar günü olursa iyi olur. Heryer sakin olur millet izinli evinde otururbizde rahat rahat maçımız yapar gezeriz
![]()
Aslında olimpiyat stadının yanında antrenman sahası var ve her daim boş!
Olimpiyat Stadı da her daim boş slında. Bu nimetlerden faydalanmalıyız. Hem taraftar olmayacağı için trafik de olmayacak. Yücel git bi konuş bakayım ne kadarmış Olimpiyat Stadı'nın kirası ? Olmadı yanındaki antrenman sahasını sor!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forumdaki nikimi değiştirmeyi düşünüyorum zaten Özkan! birbirbir yazacak. rakamla değil ama yazıyla.![]()
Pazar günü, üstelik Beşiktaş,Mecidiyeköy,Şişli tarafları ve SAKİNLİK.Yok artık diyorum sadece.
![]()
Aydın son noktayı koydu.![]()
Serhat'da bıyık mı çıkıyordu ? Büyümüşte bıyığı çıkarmış oy oy oy. Çapkınlığa da çıkar şimdi bu.
Imam : Çağrı Abinin kod adı bir bir bir.
Hay ben bu bıyıgı nesi var bıyığımın size inat pos bıyık bırakıcam...
Pala Remzi gibi yaptır Serhat inadına![]()
Serhat bıyıklarına ağda yaptırmış öyle diyorlar bilemiyorum.
Serhat, buluşmaya traş makine mi de getireyimmi? Bu bıyıklar konusunda çok dertliysen. 10 saniyede bıyık mıyık kalmıyor valla.![]()
ben konu haLı saha macı die qirdim kıL tuy konusu oLmus burası![]()
konu dışına çıktığınız için bütün mesajları siliyorum alayınıza uyarı veriyorum
diye artistik bi giriş yapmayı sevmem hiç...
çAğrı kurbanın olam şu organizasyon işini eline al...
Şişli Endistüri Meslek lisesinde halı saha var .
Bahçelievler Erkan Avcı EML. de de Halı saha sı var. Bizzat ben kendi okulum biliorrum bence güzel ama siz beğenirmisiniz bilmem![]()