Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 270 sonuç

Konu: Anderlecht - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 2.Maç

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Semihi koyarsın forvete adam almaya gerek yok..
    Bu gece söylediklerin içine bir buna katılıyorum

Gruplarda iyi bir kura çekelim,artık futbolumuzu çıkışa geçirmenin vakti geldi.

30 Ağustos Zafer Bayramına dakikalar var,bu gece hakikaten Türk futbolu için zafer gecesi oldu...

Sıra yarın Galatasarayımız ve Kayseri Erciyesimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Turkiye olarak, Avrupa Arenasinda bu geceki kadar buyuk basarilari uzun zamandir yasayamiyorduk...iki takimla girmek cok onemli...Iki takima da basarilar...
    Bir zamanlar UEFA Kupası, Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi'nde derece tartışırdık, şimdi gruplara kalmak büyük başarı oldu..

Ne hallderdeyiz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

“Rahatça oynamak istiyorum”
    29 Ağustos 2007 Çarşamba

Fenerbahçemizin Anderlecht ile yaptığı karşılaşmanın ardından, takımımızın ilk golünü atan Mateja Kezman, şu açıklamaları yaptı: "İyi oynadık, iyi bir futbol oynadık ve iyi bir skor elde ederek kazandık. Tam ihtiyacımız olduğu anda bir gol bulduk ve ardından da kontrollü oynadık. Sonra bir kontra atakla golü bulup kazandık. Buradan ben herkese seslenmek istiyorum. Şu an üzerime çok büyük bir baskı biniyor. Ben herkesten beni biraz yalnız bırakmalarını istiyorum. Yalnız kalarak artık rahatça futbolumu oynamak istiyorum. Beşiktaş'a karşı bir gol attım ve şampiyon olduk, Süper Kupa'da yine Beşiktaş'a bir gol attım ve Süper Kupa'yı aldık. Artık üzerimde baskı olmadan rahatça oynamak istiyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uefa sıralamasında rakiplerimizden olan Belçika'nın bu sene Avrupa'da takımı kalmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Uefa sıralamasında rakiplerimizden olan Belçika'nın bu sene Avrupa'da takımı kalmadı.
    anderlecht uefa kupasına kalıyor diye biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    anderlecht uefa kupasına kalıyor diye biliyorum...
    Doğru haklısın. Anderlecht hariç takımları yok. Bizi geçebilme şansları yok gibi bu senelik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Doğru haklısın. Anderlecht hariç takımları yok. Bizi geçebilme şansları yok gibi bu senelik.
    hazır önlerine geçmişken arayı açmak lazım gruplardada en azından 3.olup uefaya gitmek maç kazanmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu oyun ile Fb hiç bişey yapamaz.İlk maçta da hiç beğenmedim Fb'nin oyununu şimdi de.Anderlecht yerine bi gömlek üstü takım olsaydı darma dağan ederdi Fb'yi.Turu kazandı Fb iyi güzel,hoş ama bu böyle yürümez.Şampiyonlar Ligi Anderlecht gibi takımlara benzemez.Fb'nin ayrıca acilen kaleci transfer etmesi lazım.Bu kaleciler nedense bana güven vermiyor.Serdar hadi güzel kaleci ama Büyük takımlara karşı ne kadar başarılı olur orası tartışılır.

Tebrikler Fb'ye...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayıp be ayıp. BAzı yorumları görüyorum da gerçekten ayıp. Anderlecht'i zor eler, eleyemez, Fenerbahçe elenir diye yorumlar yapılırken, Fenerbahçe eleyince ne olacak altıüstü Anderlecht sıradan bir takım diyorsunuz. Nedir bu hazımsızlık anlayamadım. Bu kadar mı dokunur bir Türk takımının tur atlaması birilerine?

Keyifli gecede buraya girdim ve sinirlendim, doğru düzgün yorumlarda bulunun...

Maça gelirsek, gruplara kaldık şahane bir olay. Fenerbahçeme zaten güveniyordum.

Volkan endişelerimizin yersiz olduğunu gösterdi. Sıfır hata ile oynadı, kendine güveni yerindeydi. Auta giden toplara bile bakmadı, müdahalesi oldu.

Deniz. Bence maçın adamıydı, çok mükemmel oynadı. Bu sezon gerçekten iyi, böyle devam ederse milli takımda Aurelio'dan formayı alabilir.

34'lük bastonlu dedeyi de görmüşsünüzdür umarım. Daha kaç maç oldu Fenerbahçe'ye kattıkları ortada. Her yönüyle yıldız ve tecrübeli. 2 maçta da çok etkiliydi. Defans çok net pozisyon vermediyse bunda Carlos'un katkısı çok büyük.

Kezman golü attı ve rahatlar umarım. Yine atabileceği pozisyonları atamadı, bakalım Zico'nun buna bir çözüm bulması gerekir.

Fenerbahçe Daum zamanından sonra ilk defa herhalde çalışılmış bir korner attı. Erken gol işi bitirdi. Fenerbahçe zaten bu tarz maçları kazanıyor. Kontraya daha hızlı çıkabilsek gruplarda da daha iyi olabiliriz.

Defans göbeği hatasız oynadı, Önder paslarda kötüydü. Edu ve Lugano pazla ileriye çıkmadıklarında, gömülü oynadıklarında hata yüzdeleri çok çok düşüyor. Geçen sezon da ilk 9'da bulunan hiçbir takıma yenilmemiş olmamız da bunu gösteriyor.

Bu oyunla gruplarda başarılı olabilir miyiz? Düşündürücü. Daha da geliştirmeleri lazım. Bu tarzda daha hızlı kontraya çıkıp, daha dikkatli savunma yapmaya başlarlarsa grupta 3. olabilir.

Aslında şimdi bunları düşünme zamanı değil, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birçok zafer yaşıyoruz. Yarın da yaşarız umarım. Şimdi sevinme mutlu olma zamanı, analizi, geleceği Zico düşünsün.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Fenerbahçe bu akşam turu geçti.Sevinçliyiz,gururluyuz.

Maça gelirsek Fb oynamadan turu geçti.4. dakikada golü bulması büyük avantajdı.Zaten maçtan öncede söylemiştik ilk golü bulursa işi daha rahat olur diye.Nitekim bugün her şey Fenerbahçe'nin istediği gibi oldu.Çok pozisyon vermedi duran toplar haricinde.Yalnız ileride iyi çoğalamadı.Bu en büyük sorundu.Zaten bir ara iyice çıkamaz oldular Kazım girdi rahatladı takım.

Takımın en iyisi Deniz'di.Sonrada Volkan.Neyse daha fazla yazmaya üşendim.

Fenerbahçe'ye gruplarda başarılar.İşi çok zor.Çünkü 4. torbadalar ve kolay bir grup gelmesi çok zor.

Bir şey daha ekliyeceğim Anderlecht çok iyi bir takım değilmiş bunu gördük bu gece.Fenerbahçe ile kalite olarak karşılaştırılamaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şimdi Fenerbahçe hakikaten güzel galibiyet aldı. Önce tatlı konuşalım, sonradan acıları verelim. Süper bir oyuncu bu Alex. Sol ayağı raket gibi, golden önce Tümer'e harika bir orta açtı kornerden. Golü atarken de sanki bin yıllık santarfor gibi soğukkanlıydı.

Acılara gelelim. Zico'nun yaptığı 3 temel yanlış var:

- Kezman'ı tek forvet oynatıyorsan, onun ta çizgiye kadar gitmesini engelleyeceksin. Kezman altıpas golcüsü, ona topu vereceksin ve vuracak, yahutta kaçıracaksın bir şekilde. Ama kezman devamlı kanada kaçtı. Aslında maçta çok güzel oynadı ama bu şekilde verimli olamaz.

- Halen sağ kanada adam koymuyor bu adam. Geçen sezon Appiah oynadı, şimdi de Deivid mi Kezman mı Alex mi, ne bu takımın sağ kanadı onu anlamadım. Sonra Colin'i aldı kanada, adam hızlı, yerden sert ve isabetli paslar çıkarabiliyor ama kanat adamı değil. İsabetli orta sayısı fazla değil. Koysana Bilgin'i, boşa mı alındı o adam?

- Fenerbahçe bu tek forvetli sistemde zor gol buluyor. Bence Zico orta sahayı üçlemeli, önüne Alex ve çift forveti koymalı, Forvetler kanada yakın oynamalı. Nasılsa solda Carlos gibi bir dinamon var, önüne bir kanat daha koymaya lüzum yok, ki Kezman zaten sola yakın oynuyor.

Ya Zico gitsin, ya da biri bunları anlatsın..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayıp be ayıp. BAzı yorumları görüyorum da gerçekten ayıp. Anderlecht'i zor eler, eleyemez, Fenerbahçe elenir diye yorumlar yapılırken, Fenerbahçe eleyince ne olacak altıüstü Anderlecht sıradan bir takım diyorsunuz. Nedir bu hazımsızlık anlayamadım. Bu kadar mı dokunur bir Türk takımının tur atlaması birilerine?

Maça gelirsek, gruplara kaldık şahane bir olay. Fenerbahçeme zaten güveniyordum.

Volkan endişelerimizin yersiz olduğunu gösterdi. Sıfır hata ile oynadı, kendine güveni yerindeydi. Auta giden toplara bile bakmadı, müdahalesi oldu.

Deniz. Bence maçın adamıydı, çok mükemmel oynadı. Bu sezon gerçekten iyi, böyle devam ederse milli takımda Aurelio'dan formayı alabilir.

34'lük bastonlu dedeyi de görmüşsünüzdür umarım. Daha kaç maç oldu Fenerbahçe'ye kattıkları ortada. Her yönüyle yıldız ve tecrübeli. 2 maçta da çok etkiliydi. Defans çok net pozisyon vermediyse bunda Carlos'un katkısı çok büyük.

Kezman golü attı ve rahatlar umarım. Yine atabileceği pozisyonları atamadı, bakalım Zico'nun buna bir çözüm bulması gerekir.

Fenerbahçe Daum zamanından sonra ilk defa herhalde çalışılmış bir korner attı. Erken gol işi bitirdi. Fenerbahçe zaten bu tarz maçları kazanıyor. Kontraya daha hızlı çıkabilsek gruplarda da daha iyi olabiliriz.

Defans göbeği hatasız oynadı, Önder paslarda kötüydü. Edu ve Lugano pazla ileriye çıkmadıklarında, gömülü oynadıklarında hata yüzdeleri çok çok düşüyor. Geçen sezon da ilk 9'da bulunan hiçbir takıma yenilmemiş olmamız da bunu gösteriyor.

Bu oyunla gruplarda başarılı olabilir miyiz? Düşündürücü. Daha da geliştirmeleri lazım. Bu tarzda daha hızlı kontraya çıkıp, daha dikkatli savunma yapmaya başlarlarsa grupta 3. olabilir.

Aslında şimdi bunları düşünme zamanı değil, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birçok zafer yaşıyoruz. Yarın da yaşarız umarım. Şimdi sevinme mutlu olma zamanı, analizi, geleceği Zico düşünsün.

İşte yorum dediğin budur..Müthiş bir futbolu okuma analizi ve tarafsız yorum..

Ama maçın adamına katılmıyorum..Maçın adamı Bigliaydı..Denizde iyiydi ama hem defansif hem ofansif oyun oynamak her oyuncunun harcı değil..Deniz oyunun sadece defansif yanını oynuyor..Ama Biglianın bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ve sahada koşmadığı yer kalmadı..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Düşündüklerime tercüman oldun Serkan Abi,teşekkür ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3. Ön Eleme Turu Maçları;

Toplam Skor
    Lazio 4 - 2 Dinamo Bük.
    BATE 2 - 4 Steaua
    Zurich 1 - 3 Beşiktaş
    Ajax 1 - 3 Slavia
    Salzburg 2 - 3 Shakhtar
    Werder Bremen 5 - 3 Dinamo Zagreb
    Sparta 0 - 5 Arsenal
    Fenerbahçe 3 - 0 Anderlecht
    Sarajevo 0 - 4 Dynamo K.
    Toulouse 0 - 5 Liverpool
    Rangers 1 - 0 Zvezda
    Valencia 5 - 1 Elfsborg
    Benfica 3 - 1 FC Kopenhag
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bırakın isteyen istediği yorumu yapsın. Başkasının yorumuna neden bu kadar takıyorsunuz? Futbol otoritesi değil ya bu forum üyeleri? Kurallara aykırı olmadıkça istediklerini yazabilirler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

fenerbahçe yerden oynamaya bir alışsa...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Herşeyi Şu söz açıklıyor;

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
    Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz!

İslam Çupi

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    Herşeyi Şu söz açıklıyor;

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
    Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz!

İslam Çupi
    Ne alaka arkadaşım..Önemli olan 100.yılda değil 100 yılda ne yaptığındır..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sakin olalım, birebir tartışma çıkarmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ama maçın adamına katılmıyorum..Maçın adamı Bigliaydı..Denizde iyiydi ama hem defansif hem ofansif oyun oynamak her oyuncunun harcı değil..Deniz oyunun sadece defansif yanını oynuyor..Ama Biglianın bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ve sahada koşmadığı yer kalmadı..
    Fenerbahçe açısından Deniz. Rakibi pek değerlendirmeyi sevmem.

Deniz yine bir ara hatalı paslar verdi ama üzerinde baskı yoktu. Alex'e attığı pas mükemmeldi. Ondan o pası hiç beklemezdim hatta bu şekilde pas atabileceğini düşüneceğini bile sanmazdım ama o attı.

İlhan yazdıklarında haklısın ama Zico geçen sezon 8 hafta etkisiz oyundan sonra çift forvet oynamaktan vazgeçti ve tekrar dönmez diye düşünüyorum. Bu sistemde oynayacağız.

Aurelio etkisizdi, o koşsa, pres yapsa diri kalsa top daha çok bizde kalabilirdi. Alex yürüdü yürüdü ama golünü de attı. 1 tane attığı da verilmedi. Enteresan bir oyuncu.

Zico kendisinden beklenmeyecek değişiklikler yaptı. Alkmaar maçından ders çıkarmış. Alex gol atmasa da oyundan alacaktı. Umarım kazandığı maçlardan da ders çıkartır ve ona göre düzenlemelere gider.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Diğer Mesajlarını Okuduktan sonra Sana Yorum yapmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Fenerbahçe.2 takımla birden temsil edilmek mutluluk verici

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sakin olalım, birebir tartışma çıkarmayalım.
    Zaten imzamda yazıyor..Ama tutamıyorum kendimii
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tebrikler Fenerbahçe.2 takımla birden temsil edilmek mutluluk verici
    Evet bu mutluluk gruptaki maçlardan sonra kabusa dönüşebilir kendimizi buna hazılrmalayız..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Zaten imzamda yazıyor..Ama tutamıyorum kendimii
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Evet bu mutluluk gruptaki maçlardan sonra kabusa dönüşebilir kendimizi buna hazılrmalayız..
    Seni takımıyorum bu mutlu gecede bozamassın moralimi.Git başka yerde tartışma çıkarmaya çalış ya da eğlenceksen paraka falan git.Bütün yorumların hep aynı!Bi kere de tahrik etme yahu!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

atilla
    keyfimizi kaçırma şu topikte..

bu sene puanları bi toplasak...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daha gruplar bile belli olmadan grupları kabusa döndürmek ilginç..
    4 yıl aradan sonra tekrar 2 takımla Şampiyonlar Ligi'ndeyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Seni takımıyorum bu mutlu gecede bozamassın moralimi.Git başka yerde tartışma çıkarmaya çalış ya da eğlenceksen paraka falan git.Bütün yorumların hep aynı!Bi kere de tahrik etme yahu!!!
    Tahrik olma o zaman benim yorumum kurallara uygun vede ben daha çok sevindim gruplara iki Türk takımızın kalmasına emin ol

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

söylemiyim söylemiyim dedim ama tutamıyorum bende kendimi...yani felaket tellalı gibisin tamam kötü oynadı düzeltmesi lazım dedik bunu bi kere söyledikmi sende bende o da ama yeter her sayfada bunu yazmanda ortamı germekten başka işe yaramaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dediğim gibi bunu düşünecek olan Teknik ekip, Zico yönetim. Ben taraftarım ve bu gece bu galibiyeti kutlayacağım. Hatalarımızı tabi ki konuşalım ama keyfimizi de bu gece bozmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe Kasasını Doldurdu

3. ön eleme turunda Belçika'nın Anderlecht takımını eleyerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Fenerbahçe, aynı zamanda kasasını da doldurdu.

Sarı-lacivertliler, ''Devler Ligi''ne kalarak, ilk etapta 5.4 milyon Avro almayı garantiledi. Lige katılım payı olarak 3 milyon Avro almaya hak kazanan sarı-lacivertliler, gruplarda yapacağı 6 maça karşılık, her maç 400 bin Avro olmak üzere 2.4 milyon Avro daha elde edecek. Fenerbahçe böylece, ''ayak bastı'' parası olarak kasasına ilk etapta 5.4 milyon Avro koyacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımlar ayrıca, grup maçlarında her galibiyet için 600 bin, her beraberlik için de 300 bin Avro kazanacak. Bu rakamlara ayrıca pazar payı da eklenecek. Gruplardan çıkma başarısını gösteren her ekip 2.2 milyon Avro daha kazanacak.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri